Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 206
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 135
Ванила Heart надявам се всичко да мине наред и скоро да се включиш при нас!
Аниго, дано при теб поне нещата да та положителни Hug

Липсва ми някой положителен тест в темата, от доста време не е имало, дано скоро някоя да ни изненада.. Gift Heart

# 136
Ванила, Аниго, много съжалявам, момичета Broken Heart  Следващия път да е успешен и до финал Flowers Hibiscus
Ластрейндж, такива тестове съм имала при бременност, открих я с тест за овулация. Другия вариант е да си имала много късна овулация този месец, аз съм имала на 29-ти ден, като реално съм чакала цикъл, но беше О. Но повече залагам на бременност, пусни един тест Simple Smile

# 137
  • гр. София
Слънце, писах ти и на лично, но да добавя и тук, най-вероятно са ти предложили физиотерапия, аз я правих есента, не съм усетила ефект, но може всичко да е комулативно. Сега гледам да ходя по два пъти в седмицата на игли, но често се случва да не успявам и да прескачам ходене или две

# 138
Да, физио ми предложи, ама 12 последователни дни до Симеоново просто ми е почти невъзможно този месец да планирам. За това реших да ходя на игли при друг човек за сега. Не знам после ще мога ли да запиша един контролен ехограф за кръвотока, дори да не е точно при Калчев.

# 139
  • София
Слънце, къде ще ходиш на игли?

# 140
В Гео Милев, студио Kine.

# 141
Здравейте! Отново съм аз. На някоя от вас случвало ли и се е 4 дни след цветна снимка да продължава да кърви? Не става въпрос за обилно кървене а само зацапване с тъмен цвят? Дали е нормално?

# 142
Здравейте! Отново съм аз. На някоя от вас случвало ли и се е 4 дни след цветна снимка да продължава да кърви? Не става въпрос за обилно кървене а само зацапване с тъмен цвят? Дали е нормално?

Само зацапване е ок.

# 143
Момичета, здравейте и от мен Simple Smile
Ванила и Аниго съжалявам. Вашите истории ме просълзиха...
Бъбъл лека бременност. Rave ❤
Планът ми за март тотално се провали... Щях д ходя на двама лекари и си бях пуснала хормони за контрола. Съотвено детето се разболя от някакъв гаден вирус... Първо беше на ръба на пневмония, после с гнойна ангина и съответно отпаднаха всякакви прегледи при мен.
След 38 дневен цикъл четвърти пореден такъв реших отново да си пусна изследвания и да отида вече на лекар.  Излезна ми висок пролактин. На 3 ден от цикъл са. Може ли от притесненията с малката да се е покачил? Наистина последно време само стрес и на работа и вкъщи. Благодаря ви за отговорите Simple Smile знам колко много помагате...

# 144
  • На изток от Ада
Преди мц нормално ли е течение слузесто? Чакам мц на 16 април

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 16:19 от nasito8988

# 145
  • Замък сред облаците
Не е обичайно. При подобни случаи със слузесто като фертилно течение или ми е била много закъсняла овулацията, или съм била бременна.

# 146
  • На изток от Ада
Благодаря Аа, щях на лс да те питам ,но да не те тормозя.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 17:43 от nasito8988

# 147
Бяхте прави, момичета. Simple Smile И вълшебното списъче е голяма сила! Миналата тема се бях записала.
Още не бързам да се радвам и да казвам, ден преди цикъл съм още, ноо...

Скрит текст:

Веднага писах на д-р Иванова, която ми предписа да взимам само Натаспин Н, след 2 седмици да направя контролни изследвания. Хомозигот по PAI съм, хетерозигот MTHFR 677T.

# 148
  • На изток от Ада
Le strange, честито! Дано вторият чгх е удвоен

# 149
Честито, Le Strange Simple Smile успех и до пухкав финал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт