Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?

с вас термина ни е по едно и също време, ще ми е интересно да публикувате ехографските снимките
, защото по ктнигите пише че в 6г.с. вече трябва да се вижда "сърчице", а от прочетеното във форумите съм останала с впечатление, че чак към 7-8г.с. се виждат пулсации
.
, и определено реших че май няма да казвам до 3-тия месец на никой. Абе още повече май се вманиячих с филмчето

са смисълът на живота ни. Нищо материално няма значение, ако не сме създали или отгледали дете. Дори да ни е трудно финансово има решение на всеки проблем или по-трудна ситуация. Не се шашкай, а се радвай на момента, защото може би сега едно момиченце иска да те зарадва! Стискам ти палци всичко да е ОК при вас!
Ама че хубаво звучи!!! От друга стана нямам търпение да си погаля вече порастналия /не от ядене
/ корем. Изобщо чудесни месеци ни предстоят и най-важното е да ги изживеем максимално пълноценно, за да е полезно за бебо и за нас. 
Много ще ми е мъчно за вас!