Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?
Като плачеш не си помагаш. Няма нищо страшно в болница,напротив постоянно си под лекарско наблюдение. Била съм в твоето положение,надупчиха ми дупето от инжекции и се оправиха нещата.Ще полежиш,ще си почиваш и.... после ще имаш една прекрасна бременност. 

После след като милото се прибра от командировка (трябваше 6 дена да си мълча и да крия
)и му казах добрата новина и двамата го гледахме заедно. И по-спокойно го приех. 

И питам аз, за какво сме наред? И той как не знаете ли.... Оказа се, че на друг от шефовете ми му се е родила дъщеричка.
и заради това! Иначе това бебче си е планирано и чакано от нас още от лятото!
и да се завърнеш тук отново като една щастлива бъдеща мама!
Просто сега трябва да се наслаждаваме на тези хубави дни, да си бременеем заедно тук и да гледаме през розовите си очила
Но в крайна сметка ще си имам бебо след 8 месеца заедно с всички вас
.