Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?
, как сте изчетох ви сега виждам имаме нови полълнения
. Така прибрахме се и направо отидох на новата ми работа да си подредя нещата утре почвам новата работа. Направих маникюр на колежката много хубав и стана и познайте Милото идва в 3 да ме види аз пак
гладна съм моляте вземи ми нещо и ми донеси, какво да ме прави взе ми
наспах се до 8.30 и вече съм

и добре дошли на всички нови мами
за някаква глупост. Той по принцип много често си изпуска нервите, но сега можеше малко да се въздържи, още повече, че не беше прав.
, а как ли ще се почувства ако му ревнеш - мен ме избива на рев чат пат
и то без причина.
, макар, че съм сигурна, че всичко ще е наред.

,съпружеското тяло е в Румъния. Може днес да се прибере. Предната седмица като видях положителния тест,също беше там. Като се прибра го изненадах и той 30 минути даваше заето,недоумяващ. После обаче влезе в час и страшно много се зарадва.
И честит празник на вас, момичета!

/, но идеята да ям нещо я няма. Дори снощи само с три портокала минах за вечеря и такова едно свежо ми стана...
! А ако се чувствате преуморени или зле не се замисляйте и направо при доки за болничен. 
неща. Няма и да се шашкам от това, че като че ли усещам, че гърдите ме болят по-малко днес. Но ще си чакам до прегледа и ще разбера всичко тогава. И ще го карам по-леко!
!
да си много щастлива и вечно усмихната.
, а и вече с нетърпение чакам обедната почивка, че да си хапна, ей, голям глад ме гони

)). Тя се посъветва с една акушер-гинеколожка и ми препоръчаха - цирокал и вомитусхил. Тя и док. ми беше изписала вомитусхил и ми каза - свещички или капки, но повече клонеше към свещички. А аз тогава въобще не се замислих, взех си капки, но те са по-слаби, съответно ги повръщам като едното нищо и на работа с една лъжичка ходех, за да си отмервам.
Така че момичета, ако прибегнете до вомитусхила - задължително свещички.