Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши!

• 14 146
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Ето ме и мен
Мили мами, липсвахте ми днес  Blush, как сте изчетох ви сега виждам имаме нови полълнения
Добре дошли на новите мами и леко бременеене  Hug
Сега да ви кажа за мен сутринта, станахме рано пътувахме до Пловдив и познайте там огладнях (аз никога досега където и да сме пътували и колкото и време да е било не съм се оплакала, че съм гладна или жадна), като казах на Милото той вече не знае какво да ме прави, вика ми сега ще ти вземем нещо вече ми писна (какво ли го чака по нататък). Взе ми пица хапнахме и с сили карах аз на връщане newsm44 . Така прибрахме се и направо отидох на новата ми работа да си подредя нещата  утре почвам новата работа. Направих маникюр на колежката много хубав и стана и познайте Милото идва в 3 да ме види аз пак  Weary гладна съм моляте вземи ми нещо и ми донеси, какво да ме прави взе ми
Свършихме в салона чак в 6 вечерта, идва да ме вземе аз цял ден не ходила до тоалетна и умряла от глад. Като се прибрахме ми се накара, че стискам ама днес оправяха тоалетната салона какво да направя.
Та така с моя ден хапнах изпих 1 айрях и айде надупих се ама много ме болеше коремчето и ми беше зле smile3507 наспах се до 8.30 и вече съм  newsm44
А купих си от Пловдив книгата на д-р Спок за бременността там пише, че е възможна умора до края на 3-тия месец
Това е цели ми ден на дълго и широко, тези дни имам чувството, че ще изям слон  Weary
Целувам ви всички и да пишете как сте   love001

# 46
Irenn, аз съм по абсолютно същия начин с яденето. Все едно изсипвам в бездънна яма.
И чувството за глад е едно такова... Сякаш е болка. Много нетърпим глад, не както преди.
А ако остана гладна известно време, започва да ми се гади. Така че гледам да хапвам  Crazy

илонита, и аз до сега не съм видяла ембрион, само плоден сак, така че може би е рано още. Утре имам час за доктор, да видим какво ще се види този път.

Честито   bouquet  и добре дошли на всички нови мами  Hug

Аз вчера казах новината на моя шеф, но това изобщо не му попречи днес да се държи гадно и да ми крещи 15 минути   #Cussing out за някаква глупост. Той по принцип много често си изпуска нервите, но сега можеше малко да се въздържи, още повече, че не беше прав.
Но и да беше, не е това начинът.
До сега толкова безсънни нощи съм имала заради него и така безумно ми вдига кръвното, че ме е докарвал до рев. Днес си обещах, че само още едно такова изпълнение и излизам в болнични, да му мисли той как ще се оправя. Мисли си, че може да ме изнудва, но ако го оставя с пръст в уста точно в началото на най-важния проект, друга песен ще запее.
Ох, още съм ядосана Sad

Ивон, и аз имам същия фитнес-уред и се чудя до кога мога да го използвам. Понеже съм чувала, че първите три месеца никак не е хубаво да се напрягаш, а по-нататък не знам колко е хубаво, май пак не е.
Аз за сега смятам да ходя на плуване и йога и по планини напролет, а за фитнес-уреда много си мисля.

Хайде, оставям ви. Аз имам малко да поработя и после

# 47
  • София
Ей, днес цял ден трудно влизам в нета, но усях поне да допълня новите мами Hug
Момичета не се претоварвайте с фитнес - не е хубаво освен ако е под надзор. Има специални упражнения за бременни, не че ги знам, но доки ми каза да спра с активното спортуване.

Карина твоят шеф заслужава  fight , а как ли ще се почувства ако му ревнеш - мен ме избива на рев чат пат oops и то без причина.

Irenn и мойто коремче е бездънно, и папам доста, а преди това доста рядко сама се сещах да ям.

В момента се притеснявам само за килограмите, че от сега започнаха да се трупат, може да се дължи и на факта, че пия дуфастон, все пак това си е хормон, май само Alyona го пие също - стискам и палци бързо да излиза от болницата и всичко да е наред.

илонита в 5-та г.с. се вижда само сакчето и е още рано за сърчице, не се безпокой.
И на мен ми минават гадни мисли в главата, но милото ми ги парира бързо, бързо.

Я стига с тези зацапвания, ще ви се карам няма да се преуморявате и да прекалявате със секса и при зацапване бързо при доки за консултация.

Мамма миа нормално е придърпването и понякога рязка болка и на мен ми се случва, трябва доста да се разтегне матката, но ще питам до кога така ще ни приболява, но чак на 28.02.

лека нощ момичета и целувкииииииии smile3507

# 48
Здравейте кандидат-мамчета,

Аз се върнах от доктора, всичко е наред, обаче ми определиха термин Септ 25... и сега ни тука ни в Септемврийската мога да пиша като хората. Там бебчетата им ритат, някой момичета минават втори триместър, и аз съм доста назад "с материала", а тука не мога да се "хваля", че съм чула сърчице, докато някои момичета още чакат точица. Може би по-нататъка няма да има толкова значение, какво ще кажете  Blush?

Илонита, и аз знам, че се вижда само сакче в 5тата седмица, и освен това много е вероятно и доктора да не е догледал както трябва. Естествено, че всичко е възможно на този свят, но ми се струва много малко вероятно пак да ти се случи кухо яйце. Ще стискам палци много силно  Peace, макар, че съм сигурна, че всичко ще е наред.

Инс_Димитрова, чела съм на много места, че зацапвания могат да се получат около 6тата г.с. по времето, когато "лелката" трябва да дойде, и те нямат нищо общо със спонтанните аборти. Кажи ако идеш на доктор как е минало всичко.

Мамма_мия, постоянно ме "придърпва" и мене и не мога да се оттърва от чувството, че всеки момент ще ми "дойде", дори заради болката в яйчника ходих на видеозон миналата седмица, а тази седмица като ме гледаха, се оказа, че имам част от  киста (каквото и да значи това). Според мене не е ненормално и изобщо не е повод за притеснение.  Simple Smile

Ирен и МеггиВ, при мене много интересно, разбрах, че съм бременна тъкмо заради страхотен вълчи апетит развит буквално 1 седмица след зачеване!!! Обаче после като взе да ми става лошоооо, сега гледам да не пропускам яденета, но определено не ям много. Пък аз обратно на вас, доста обичам да си хапвам по принцип  Flutter

А, сега накратичко да се оплача как ме юркат на работа. Бяха ме пратили да ходя в командировка за 2 седмици, ама ей така, без да ме питат и аз трябваше ща не ща да кажа в работата, че съм бременна и в перманентно неразположение близките месеци. Кандисаха, оставиха ме локално, и вместо това ме пратиха да ходя при клиент (професията ми е такава, че основната част от работата се работи не в нашия офис, а при компанията - клиент), който е на 75 км от дома ми в едната посока!!! И на всичкото отгоре, ако работя под 11 часа дневно (това не включва обяд), се мръщят. Не знам как ви се отразява умората, но аз съм просто съсипана.
Сега искат и този уикенд да работя. Помощ!  Rolling Eyes
Ох, то май не излезе кратичко - хайде стига оплаквания,

Стискам много палци за Алиона, след като е под лекарски надзор, всичко трябва да се нареди!!!!

Пишете, че да има с какво да разнообразявам дъъъъългите работни дни (и нощи)  Crazy

# 49
  • някъде там
Добро утро! Hug
Благодаря ви момичета,за подкрепата. Още снощи се бях успокоила,даже ме хвана яд на мене си, сякаш падам от небето. Нали все пак вече имам дете. Идваше ми да се гръмна.Както и да е.
meggyv,какъв секс Joy,съпружеското тяло е в Румъния. Може днес да се прибере. Предната седмица като видях положителния тест,също беше там. Като се прибра го изненадах и той 30 минути даваше заето,недоумяващ. После обаче влезе в час и страшно много се зарадва.
Като се роди сина ми през 2002г,съпруга ми и свекървата идват в родилното. Имах познати там и ги помолих да им покажат малкия. Таткото като го видя,дръпна се две крачки назад,каза " Това мое ли е" и изгуби ума и дума.Отидохме да го оставим с таята в кошарката. Като се връщам Мъжлето със свеки дружно плачат....... от щастие. Никога няма да го забравя този момент. Убедена съм,че октомври,а защо не и септември всички тук ще минем по този път.
Лек и спокоен ден на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на всички!!!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 08:26 от илонита

# 50
  • някъде там
Надинчева,честит рожден ден!!![/size]

На днешния ден да се родиш си е направо голам късмет. Пожелавам ти път обсипан с много здраве,щастие и късмет. Октомври едно прекрасно бебе,което да ви радва.!!! Hug Hug Hug

# 51
  • Стара Загора
Ndin4eva, Честит Рожден Ден!

Здравейте, аз скоро не съм писала, но нямах и много време
В майките имаше една тема с един саит с упражнения за бременни миналата седмица я гледах, ако имате време може да я потърсите.
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Доста ми се беше събрало за четене и ще пропусна много неща за които исках да пиша, но каквото се сетя.
Карина има ги тези филмчета на ББС в датата, без субтитри са, ако имаш там регистрация аз свалих един епизод за около 5 часа, ако ти е по - бърз нета, и по бързо ще стане, довечера като освободя място на харда вкъщи ще дръпна и останалите че са много хубави, преди години съм ги гледала по ТВ.
Дано всичко е наред с Альона, ще стискам палци.
За зацапванията отивайте на лекар, без да чакате по - добре да се застраховате с преглед и да реагират на време  докторите ако има нещо, вместо да се притеснявате.

Ден на влюбените  е днес весело да си изкарате с любимите хора!

# 52
Добро утро, мами!
Честит рожден ден на ndin4eva!  newsm51 И честит празник на вас, момичета!   bouquet
Пожелавам ви да сте много обичани и влюбени и нали знаете, че през октомври ще се паяви най-ценният дар на любовта!  smile3504 newsm44
Аз писах, че писах преди малко и накрая нещо стана и ми затри всичко! Ужас!  smile3511
Irenn, за апетита на се тревожи. И аз бях така, но от известно време нещо не ми се мисла за храна. Не че е започнало да ми се гади зверски /аз така и не усетих досега какво е това чудо  Sick/, но идеята да ям нещо я няма. Дори снощи само с три портокала минах за вечеря и такова едно свежо ми стана... 
Карина и  silverarrow изобщо не трогвайте за работата, момичета. Аз откакто видях двете чертички съм си обещала, че по-важно от мен и бебо сега няма. Изобщо нямам намерение да се вживявам излишно в разни неща, още повече че досега беше така и никаква благодарност! Затова на шефовете -  smile3533! А ако се чувствате преуморени или зле не се замисляйте и направо при доки за болничен.  smile3521
Мeggyv, и аз имам проблеми с нета, но само на работа. Вече му свикнах, поне знам че вкъщи мога да си влизам спокойно.
Благодаря ви на всички за съветите!  Hug Явно аз се тревожа излишно, но като ме заболи много и се оцъкляма. Няма да обръщам чак такова внимание на нормалните за  preggo неща. Няма и да се шашкам от това, че като че ли усещам, че гърдите ме болят по-малко днес. Но ще си чакам до прегледа и ще разбера всичко тогава. И ще го карам по-леко! 
Пожелавам ви весел ден и да си изкарате много романтично довечера  1datingHug Hug Hug

# 53
Здравейте мами,

Казвам се Зорка, имам си малко октомврийче от 2005 година, и сега е наред второто октомврийче Simple Smile
терминът ми е за 18,10 - да видим какво ще излезе че предният път бебо се роди 15 дни по рано Simple Smile
пожелавам ви лека бременност и радостни изживявания с малките сладки растящи бебчета!

# 54
  • София
Ndin4eva  newsm59 да си много щастлива и вечно усмихната.

silverarrow 75 км - шефовете са понякога безкрайно гадни.  fight  - но всичко се връща - не се преуморявай и когато можеш си почивай. Ако може вземи си болничен, ако не гледай да се скатаваш- звучи кофти, ама като ни третират по този начин - да не очакват добро и от нас. 25 септември е почти октомври, така че - тук ти е добре. Можеш да родиш и по-рано и по-късно - аз например предполагам че септември ще родя, защото във всички книги пише, че майките който са пушили преди да забременеят  раждат почти винига по-рано, е то не зависи от нас , така че каквото стане.

Прекарайте прекрасна вечер с половинките си - днес празнуваме всички[/size]

zoroto честитоо  Hug

# 55
Ndin4eva, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Много щастие и късмет ти пожелавам   bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug, надявам се да ви е приятно тук, и да си бременеем заедно   bouquet
Как сте днес, момичета? Виждам, че всички ви е обхванало празничното настроение  Laughing и на мен ми е едно усмихнато днес, просто си се радвам  bowuu, а и вече с нетърпение чакам обедната почивка, че да си хапна, ей, голям глад ме гони Mr. Green. То или ми се спи, или ми се яде, не се търпя направо Joy
Пожелавам на всички ви една прекрасна вечер   bouquet

# 56
Благодаря ви мили момичета!  Hug   Hug   Hug  А вие бъдете вечно влюбени красиви и много щастливи!!! Имам си страхотен подарък от  моето  момче  сутринта - фотоапарат и се надявам днес след доктора да ви покажа и аз моето ембрионче!!! Стискайте ми палци всичко да е наред а вас ви черпя виртуално и ви пожелавам красив и влюбен ден!!! До после....

# 57
  • София
Здравейте, мили момичета!

Честит рожден ден на ndicheva! Страхотна дата наистина и дано животът ти е изпълнен с много любов и радост!  Hug
Искам и на всички да честитя Св.Валентин! Дано да прекарет назабравимо днес и да сте много, много обичани!  Hug
Добре дощли и на новите мами и леко бременеене!  Hug

За мен денят не започна много приятно. Сутринта милото ме закара, защото много вали и закъсня доста за работа, заради задръстванията. Но после като ме заболя корема, като се поду, като започна да ми се повръща.  Sick А можах само едно фрешче да изпия, даже няма и какво да повърна, просто ужас. От болките в корема едва седях на стола. Имах една среща в 10 часа едва изчаках да свърши и се обадих на милото пак дойде да ме закара в къщи, че не се издържа. С градския транспорт ужас, с такси пак ме е страх, ако ми стане лошо. И прибра ме и май малко ми попремина, хапнах малко солетки и сега сякаш съм с нови сили.  newsm68

Милото се обади и на майка му да се посъветва с нея. (Тя е неантолог (не знам дали така се пише newsm78)). Тя се посъветва с една акушер-гинеколожка и ми препоръчаха - цирокал и вомитусхил. Тя и док. ми беше изписала вомитусхил и ми каза - свещички или капки, но повече клонеше към свещички. А аз тогава въобще не се замислих, взех си капки, но те са по-слаби, съответно ги повръщам като едното нищо и на работа с една лъжичка ходех, за да си отмервам.  hahaha Така че момичета, ако прибегнете до вомитусхила - задължително свещички. Naughty

илонита - исках да успокоя теб, че и аз в 5 г.с. видях само точица.  И аз се надявах да видя повече, заради това пусто "кухо яйце", но няма, защото е рано. Пък и съм чела наистина, че вероятността за второ кухо яйце е нищожна. Ще чакаме да се похвалиш след следващия преглед със едно малко и сладко сърчице (а защо не и две Laughing). и ще стискаме плаци.  Hug

Хайде, аз отивам да работя, че много работа се е събрала. Но сега като си лежа в леглото е много по-приятно, отколкото на гадното бюро!  Mr. Green

До по-късно...

# 58
  • някъде там
Ивон,айде сега пък и две. Стига ми едно.
Вие дето сте с първо.... нека са две,ама при мене Naughty
Днес ми е супер гнусно. От сутринта,като ми е застанала една топка в гърлото..... само като си помисля за храна или за нещо за пиене и.....Гадна работа.  bouquet

# 59
  • София
Здравейте и от мен.
Аз много набързо минавам, че тези дни имам много работа...
Честит празник на всички   bouquet
Честит рожден ден на НДинчева   bouquet
На всички новодошли - добре дошли  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт