Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?

" Не е ли голяма работа
Много здраве и щастие!
и да сте така пияни от любов!
Представяте ли си ако работихме на едно място физиономиите им
.
Пък ако има някой друга мама като мен ще си правим компания.
Виртуално може.

Аз още и на първи преглед не съм ходила ( чак на 28.02) и аз съм малко на тръни, но предполагам че щом нямам болки и зацапване значи няма нещо сериозно. Само ме притеснява един полип ми беше видяла предната ми докторка и ми беше казала че може да ми създаде проблем при бременност, но сегашната пък ми каза че сам щял да се махне и малко съм на тръни заради това. Четох това онова и някъде пишеше че наистина при бременност се махат сами, защото се хранели с кръв а при бременност нали няма менструация и се надявам просто да изчезне това чудо. Та това са ми на мен притесненията.
. Сготвих аз манджичка и следобеда си викам дай сега ще дремна малко, ама като съм заспала и към 6, 30 се събуждам, а мъжо още го няма
. И таман си викам брех да стана да сложа масата тогава ( то не че щях да правя нещо официално ) и нашият пристига и като надникна през вратата и ми мята една играчка ( кученце едно заръфало сърце с дежурните надписи ) , ама нашия ни за картичка се сетил ни за нищо и седи и ми се хили
. После решихме, че ще я караме на трифон зарезан, че на мен ми се излизаше някъде нали цял ден бях в къши и никъде не мръднах и къде къде в една съседка на гости. Ама като наготвили едни пържоли
пък аз хич не съм по месото и си карах на
ужас чак не ща да си спомням...
...
... 
Дано да ми мине по-бързо, че не се издържа вече.