Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши!

• 14 152
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник мили момичета  Hug   bouquet
Сега си идвам от новата работа днес имах много работа, много влюбени девойки направих днес . Много ви обичкам и ви пожелавам лека вечер ние сега се оправяме и излизаме да празнуваме.
Сега ще ви кажа моето Мило тази сутрин как ме събуди отворете Ушичките
Тази сутрин моето Мило ме събуди с хубав букет и 2 топли банички и ми казва "Понеже знам, че нямаш нужда сега от нищо определено реших че както се си гладна най много ще ми се зарадваш на баничките  Joy" Не е ли голяма работа
Лека вече мили дами и утре съм на лекар да стискате палци вечерта ще ви кажа как е минало  Heart Eyes

# 61
Опиии най накрая успях да се запиша и аз днес!
Честит рожден ден на ndincheva!  newsm59  Gift Много здраве и щастие!
А на всички останали Честит празник  newsm51 и да сте така пияни от любов!  Heart Eyes
Момичета сгадни шефове ( като моя)  Mr. Green предлагам да направим бойкот и от утре всички в болничен.  newsm47 Представяте ли си ако работихме на едно място физиономиите им  hahaha smile3512 .
Предполагам че повечето от вас вече празнуваат и дано си искарат чудесно а някой които днес са решили да съобщят нивинката утре да не се спотайват ами да докладват .  thumbsup Аз пк съм самичка тази вечер без половинка. Работно ми е мъжлето какво да се прави. От три години се познаваме и познайте първата беше пак на работа, втората баща му беше болен беше си при него и сега пак на работа. Ами аз пък се възползвах от случая и с една приятелка направихме една разходка в морската, седнахме пиихме по една биричка (и половина не можах не изпия - срамота, явно на бебето не му се пиеше)   Mr. Green , хапнахме по една салтка и поедни картофки и сега съм се запасила с една торба с портокали и смятам да ги налазвам.  Blush Пък ако има някой друга мама като мен ще си правим компания.   Hug

# 62
  • някъде там
katalina,аз също съм сама.Мога да ти бъда дружка. Съпруга ми е в Румъния. Hug

# 63
нали щеше да се връща тази вечер. Още не е късно да те изненада.  Ако не пък можем да се почерпим по едно винце поне Трифон да отпразнуваме. Wine Glass Виртуално може.  Hug

# 64
Честити св. Валентин и Трифон Зарезан на всички мами, много влюбени и много щастливи  bouquet Виртуално наздраве на всички Wine Glass и много целувки kiss

# 65
  • някъде там
Щеше ама  не стана номера. Hug
Благодаря за винцето Wink

# 66
  • някъде там
Днес няма кой и едно добро утро да каже. ooooh!
Хайде нека съм първа......ДОБРО УТРО, момичета. Hug
Наспахте ли се newsm78

Аз пак се ошашках тази нощ,ама да видим.Дано днес всичко е наред.  bouquet  bouquet  bouquet
Хубав ден ви желая. Hug

# 67
Добро утро и от мен! Илонита няма да я питам как е искарала празника ама Илонита какво се е случило че така си се ошашкала бе мила. Я кажи!    bouquet
А на влюбените девойки от снощи явно много са се развихряли че още ги няма. Спинкат миличките! Ама като се събудите тук на отчет!  Mr. Green
Айде аз ще се опитам днес малко работа да свърша!  Crazy

# 68
  • някъде там
Пак имах зацапване през ноща. Сега съм добре ама все съм на тръни. Hug

# 69
Ами стискам палци всичко да е наред.   Praynig Аз още и на първи преглед не съм ходила ( чак на 28.02) и аз съм малко на тръни, но предполагам че щом нямам болки и зацапване значи няма нещо сериозно. Само ме притеснява един полип ми беше видяла предната ми докторка и ми беше казала че може да ми създаде проблем при бременност, но сегашната пък ми каза че сам щял да се махне и малко съм на тръни заради това. Четох това онова и някъде пишеше че наистина при бременност се махат сами, защото се хранели с кръв а при бременност нали няма менструация и се надявам просто да изчезне това чудо. Та това са ми на мен притесненията.  newsm78
Лек ден желая на всички!   bouquet

# 70
илонита  как  изглежда това зацапване  newsm78
При мен вече за трети ден  виждам  оскъдно белезникаво течение което е по една-две капки и след като съм посетила тоалетната /не при всяко посещение, но 2-3 пъти девно/
Довечера съм на преглед и ще се види како е

# 71
Мили мамита аз съм малко разочарована от снощния празник newsm09. Сготвих аз манджичка и  следобеда си викам дай сега ще дремна малко, ама като съм заспала и към 6, 30 се събуждам, а мъжо още го няма smile3506. И таман си викам брех да стана да сложа масата тогава ( то не че щях да правя нещо официално ) и нашият пристига и като надникна през вратата и ми мята една играчка ( кученце едно заръфало сърце с дежурните надписи ) , ама нашия ни за картичка се сетил ни за нищо и седи и ми се хили newsm47. Аз му викам ми дай ми сега и целувка де и той мляс - мляс и така  love001. После решихме, че ще я караме на трифон зарезан, че на мен ми се излизаше някъде нали цял ден бях в къши и никъде не мръднах и къде къде в една съседка на гости. Ама като наготвили едни пържоли cook пък аз хич не съм по месото и си карах на картофена салатка. Ама после кой ме накара и се надумках със сладолед и като се прибрахме в нас се почна едно посещение до банята smile3556 ужас чак не ща да си спомням...
Ама таз сутрин като станах и изгоних мъжо до магазина, че така ми беше пристъргало коремчето и му викам без баничка и боза да не си се върнал и той какво да прави милия изпълнява...
Ся си се чудя имам едно готово тесто на пица или мекички да си го направя newsm12...
Уффф сега като си чета поста май само за ядене говоря извинявам се ако съм раздразнила някой, ама такъв глад ме гони... ще ходя да се наплюскам пък после пак ще драсна някой ред. Поздрави и усмивки на всички мами и бебчовци и приятен ден ви желая newsm53...

# 72
Здравейте и от мен!
Гледам, че след двойния празник се спи д по-късно Simple Smile

И аз имах зацапване в продължение на една седмица, оказа се кървене от раничката на маточната шийка. Приложих си една бабешка рецепта, която прочетох в темата в "Искам бебе" и кървенето изчезна.
Все пак идете да проверят каква е причината при вас. И без паника, всичко ще е наред  Hug

Аз да се похваля, вчера ходих пак на преглед. Видях сърчице Flowers Sunflower  Hug

Обаче съм настинала много неприятно и кашлям по цяла нощ, изобщо не мога да спя Sad Дано да ми мине по-бързо, че не се издържа вече.
Днес ще казвам новината на роднините официално, много се притеснявам  Embarassed Rolling Eyes
Не от реакцията, която знам каква ще бъде, а по-скоро от това, че ще трябва да им го съобщя. Много съм вързана в такива моменти.

# 73
  • София
След като прочетох написаното от bebe_to, познайте седя до котлоните и си правя палачинки  Grinning

Карина   честито  Two Hearts

илонита при наличие на зацапване марш при доктора, предполагам е нещо малко и незначително, но не чакайте.

# 74
Карина, честито ти сърчице   bouquet много се радвам  Hug
Момичета, аз отпадам от играта, кухо яйце е  Sad

Общи условия

Активация на акаунт