Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши!

• 14 153
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Veniti, кураж и успех следващия път   bouquet

Карина, много ще се радват сигурно щом го и очакват Simple Smile

Аз съм в стрес ходих сутринта на преглед и се видя 8мм е бебчето, но има или втори плоден сак или отлепване рано е да се каже още, довечера почвам Утрогестан и дано  устискам докрая. Иначе  нямам нито болки нито кървене,  и сега си лежа вкъщи.

# 76
Veniti, много съжалявам  Cry
Дано да не го приемаш много тежко и скоро пак да се върнеш в Отчетни  Hug
Стискам ти палци всичко да се нареди добре при теб.

tanya_p, ще бъде страхотно ако са близнаци  bouquet Дано да не е отлепване и всичко да е наред Simple Smile

# 77
Здравейте момичета, аз съм ligla, на 29 години. Терминът ми е 01.10.07, първо бебе, радвам се да се присъединя към вaшия отбор.
Аз вече 2 пъти си видях "стафидката", снощи видях и пулсиращото сърцице. Вече сме 9,2 мм, 1 мм по-малко е от нормалното, но каза, че не е страшно.
Доки ме кара да пия по един литър прясно мляко на ден, заради кaлция, а аз мляко не пия даже и една чаша на година. По обичам киселото, но и него го ям рядко. Препоръча ми да ям слънчоглед.
Леко бременеене!

# 78
Венити съжаляам мила за това, но не губи кураж!   bouquet Следващия път пък може и две да са  twin_neutral . Знае ли човек.
Лигла добре дошла при нас!   bouquet А на двете ви с Карина честити ви сърчица!  Two Hearts
tanya_p дано да е втори плоден сак, но каквото и да е дано всичко да е наред. Стискам палци.
Иначе на мен много ми се иска да си имаме близначета в нашето форумче.

# 79
  • София
Veniti, миличка страшно ми стана жал, дано скоро пак си в отчетни ще ни липсваш много.

ligla честито сърчице и добре дошла, радвам се че вече си имаме мама и на 01.10. Аз също не обичам мляко, но го пия с безкофеиново кафи или какао, а за семките не знаех, че се препоръчват, за какво помагат те?

tanya_p не се тревожи, нали няма нито болка нито кървене  Praynig  Praynig  Praynig дано са близначета много ще се радвам.

# 80
Как сте мами  Heart Eyes Много съжалявам за veniti
Този проблем с кухото яйце е много лош. Аз досега не съм се сблъсквала с него. Много се притеснявам. Симптомите като на бременност ли са? А теста положителен ли е? И при първия преглед доктора може ли да се обърка? newsm78 Аз ходих един път и ми казаха, че всичко е наред, но беше рано. В понеделник ще ходя пак и си стискам палци всичко да е наред Embarassed

# 81
  • София
Венити, съжалявам ... Cry Не се отказвайте...
На всички, които са видели сърчицата - честито   bouquet
Добре дошла на Лигла (хи хи, много хубав прякор  Simple Smile)

По повод манджите - на мен ми се гади от всичко, особно вечер. Та по дрехи, даже съм посвалила (не е за притеснения, не съм дребосък  Simple Smile, пък и първия път беше така, после си наваксах).

Слънчогледовите семки съм чувала и аз, че ги препоръчват. Обаче съм чувала и че алергизират (както и повечето ядки) ... така че внимавайте все пак. Първия път бях чувала само първото и ядях много, сега мисля да пропусна, понеже Мартин ми разказа играта с неговите боледувания, особено брнхиалните си проблеми, които май до голяма степен бяха (ах как се надявам да не говоря повече в сегашно време за това  Praynig) алергични...
Разбира се, нещата може да нямат нищо общо, ама аз съм си го наумила... Разбира се, за всяка болест на Мартин съм се питала къде е моята грешка и заради това до такива изводи съм стигнала ... Нищо научно, просто мои си размисли + слухове  Wink

Хайде приятен ден на всички   bouquet

# 82
  • някъде там
венити,съжалявам......... Hug
ДНЕС ПО ОБЯД СЕ ОБАДИХ НА ДОКТОРА СИ,ЗАЩОТО СЕ ПРИТИСНИХ. пОСЛЕДНО ХОДИХ НА ПРЕГЛЕД ВЪВ ВТОРНИК.тОЙ М КАЗА ДА ОТДА ДНЕС ПАК ДА МЕ ВИДИ.оТИВАМ АЗ И ТОЗИ ПЪТ ИМАШЕ ПО ЯСНА КАРТНА .За два дни е започнал да се образува ембрион,но е много малък и доктора не може да каже със сигурност дали е това.Там беше и неговата калежка,която аз много уважавам. Та тя по едно време вика... а това не е си сърцето.....наистина имаше пулсации видях ги,но те не потвърдиха.Все пак още не смеят нищо да кажат.Та мами не ми честитете сърчизе,защото може и да не е така. Wink Hug

Сори за големите букви,но не ми се пише на ново.

# 83
  • София
Neve теста за бременност при кухото яйце е също положителен, имаш всички симптоми на бременността, но не се притеснявай, щом докторът е казал, че всичко е ок - значи е така.
Кухото яйце е оплодена яйцеклетка, но поради някаква причина, зародиш не се оформя, природата си знае работата, но трябва да се има предвид, че понякога докторите бъркат, като не чуят сърчице и веднага заключват - кухо, силно се надявам при Венити да е точно така, просто да не са чули сърчицето, но то да си е там.

# 84
  • България-Швейцария
Здравейте, момичета  bouquet

Почти нямам време да пиша, но сега прочетох - Венити, задължително отиди на 3D Peace
Аз лично не бих предприела нищо, преди да съм абсолютно сигурна в това, което ме убеждават.
Техниката не винаги е съвършена, хората допускат грешки също - надявам се случаят да е точно такъв Praynig

# 85
  • София
Veniti - много искам това да се окаже грешка и да се върнеш при нас! Praynig Ще ти стискам палци дано вторият доктор види сърчице....!

Hug

# 86
Момичета, благодаря ви  Hug
Диагнозата се потвърди и на 3Д ехограф, много е гадно  Cry, но се случват и далеч по-лоши неща, трябва да гледаме оптимистично!
Пожелавам на всички ви да се позитивно настроени, да не си мислите лоши неща, а на финала да се радвате на сладки, малки бебета   bouquet

# 87
Veniti мила иди и при друг лекар , и дано всичко е наред  Praynig
Момичета аз днес трябваше да съм на лекар, прибрах се от работа по раничко и отивам имах записан час за 6, и пише днес няма да работим  #Cussing out . Направо полудях кскво да ви кажа толкова време се чакам и се надвам и накра какво нищо. Утре ще си запиша час за понеделник и дано мога да отидя защото вече ще се побъркам
Вие как сте какво правите гледам има нови попълнения добре дошли Hug
Незная вие как изкарахте вчерашната вечер , аз я изкарах ужасно имахме запазена маса и точно до тонколоната. Бяхме с наши познати и цяла вечер почти мълчахме защото нищо не се чуваше. Целувам ви и до скоро и да се пазите  Hug  bouquet

# 88
Veniti Страшно съжалявам.......Така е било писано ......Другият път всичко ще бъде наред!!! Стискам палци и горещо се надявам да е скоро!  thumbsup        Момичета вчера видях сърчицето!!!   smile3521 Много съм щастлива! А пък дъщеря ми направо хвърчи от щастие! Имам си и снимка но не знам как да я кача.......кажете ми моля!   

# 89
  • някъде там
ndin4eva, кога ти беше термина? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт