Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши!

• 14 159
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
На   7-8 октомври.

# 91
  • някъде там
Значи сме заедно.Почти съм сигурна,че и аз днес видях пулсации,но все пак..... в четвъртък ще разбере. Peace

# 92
Бъди сигурна че ги има! Доктора сам ми ги показа...каза - "виж къде пулсира сърчицето има сърдечна дейност"! Сега искам да покажа и снимката но не знам точно как?  newsm78

# 93
  • София
Съжалявам, че диагнозата се потвърди Veniti! Природа.....Но се надявам бързо да се възстановиш и съвсем скоро да видиш пак двете чертички и сладко биещо сърчице!  Heart Eyes

Hug

# 94
Добро утро момичета! Еее  много сте поспаливи!Днес се разписвам първа аз защото   е почивен ден за мен.Правя си експерименти с мойта снимка и видях че съм я направила голяма ама се чудя  newsm78  защо излиза на всеки един мой отговор а не само в една публикация??? Много съм зле всеки случай!!!

# 95
Здравейте на всички  мами  Simple Smile 
аз се казвам Валентина ,скоро ще стана на 25 години ,това ми е втората бременност , имам едно сладко момиченце и с нетърпение очаквам да стана за втори път мама  Simple Smile

# 96
Здравейте мами днес се регистрирах и си направих линийка 3в1 ,но не ми се показват като вашите помогнете ми да си направя линийките,
 благодаря предварително Simple Smile

# 97
Здравейте момичета и добро утро. Аз утре съм на преглед за сърчице и доста ме е хванало шубето какво ще ми кажат. Много е хубаво, че има местенце на което да си говорим и бездруго следващата година ще сме на една вълна. И аз имам проблеми с шефовете, защото пушат като комини, а аз съм заклет непушач и просто не издържам на дим Cry И аз ще ви помоля за помощ, защото с тези линийки нещо хич не успявам да се справя  Embarassed  а много искам да си сложа... Приятен ден от мен и много усмивки  Grinning

# 98
  • някъде там
Здравейте!
Добре дошли на новите мами Hug
Направете си ето тук линийки.... всичко е описано на български и ще ви е лесно. Hug
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/253/бременност.мама.и.бебе/Линийки/

# 99
 Здравей Manira и аз както теб си направих линийка и копирах HTML,но така само излизаше адреса от кадето са ми линийките,след това пробвах и копирах  URL и мисля,че така се получи пробваи и ти Успех Simple Smile

# 100
Момичета моята дъщеря е октомврийче!Много ви се радвам, като ви чета и се връщам назад...
Лека  и безпроблемна бременност на всички!  Hug

# 101
Здравейте момичета имаме  и нови мами на които само мога да каже добре дошли     bouquet

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 11:26 от ins_dimitrova

# 102
....

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 11:27 от ins_dimitrova

# 103
  • Стара Загора
Валентина привет   bouquet, радвам се че се появи още една бъдеща мама от Стара Загора Simple Smile

# 104
Имамеее си нови мамииииии  newsm44  welcome Добре дошли и дано останем до края заедно тук, че и след това  Hug Hug Hug
Аз мога да се похваля че май шефчето ще се смили над мен и ще ме пусне малко в почивчица. Дано дано стискайте палци  newsm17 в понеделник ще го обсъждаме.  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт