ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Веничка хомеопатичните ампулки се казват ricinus communis 15 ch мисля че се слагаха по 5 под езика 3 пъти на ден.Дано не бъркам .Ангелинка   защо не изненадаш мъж ти с подобни способности и много ще се очарова.Мисля че няма да си помисли че си длъжна все така да се представяш Mr. Green Sick Sick

# 31
  • София
Мирка, гъбите и пилето може по едно и също време да ги печеш. Само пилето да е отдолу. И докато се пекат може да правиш тортата, така ще ти отнеме 1- 1,5 ч. време всичко и няма да висиш дълго. Успех и добър апетит newsm10. А за диетата, всеки си носи кръста.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 22:35 от Lovi

# 32
има някакво разминаване в информацията . не знам кой греши ,ако съм аз ,по-добре да разбера на време , тъй че казвайте !
моята хомеопатка (ле ле как звучи Laughing) ми предписа ricinus communis 5ch - сутрин и вечер по 5 под езика . мисля ,че другите - 15 - са за спиране на кърмата .

патс ,ти поне знаеш защо "се търкаляш" , аз никога не съм яла по-малко и никога не съм била по-дебела . освен да мина на фотосинтеза  Rolling Eyes!

# 33
  • София
Здравейте, момичета!
Какви сте кулинарки само - добре, че моят мъж не вижда какво се пише тук, че ще ме побърка. Ама кога успявате - аз като се замисля само вечер имам време да готвя, когато татито гледа малкия. С тези разходки по цял ден... нищо не върша вкъщи.
Кръц, както винаги си майстор на темичките!   bouquet
Веничка, аз препоръчвам с две ръце чая за кърмачки на Хипп, само че този, който е на гранулки. Определено има ефект. Аз сега така си възстанових кърмата, че доста беше понамаляла.
Миринда, я го стягай този хубав тати! Детето си е дете, няма значение дали е планирано или не. Нашето като го чакахме две години, втората от които само по лекари, та я да видиш нашият тати как не се отлепя от него. Двамата са голям тандем - видят ли се и забравят за мен! Смеят се, борят се, говорят си. Имам предвид, че човек трябва да оценява това, което има в момента.
Патс, блазе ти за килограмите. Аз имам да свалям 6 кг и не мога, и това си е. Приемам идеи за диети за кърмачки.
Лови, и на мен много ми хареса стихотворението.
Зимафлуор не давам и аз.
Лека вечер от нас! Венцислав след малко ще бъде изкъпан и дано да заспи бързо, за да се видим с татито! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 19:11 от heart

# 34
Oska да ти кажа аз вече си ги взех  Sick но ето издирих кой ги беше препоръчал и това е Matsa_qk
Цитат
Са,аз още не съм се оциклила,но и мен по едно време ми беше намаляла кърмата и Вики беше адски крива.Тогава си купих тоя българския чай,а освен него и едни хомеопатични хапченца,които повече ми помогнаха от чая.Аз бях писала вече за тях,но в случай че си го подминала: казват се RICINUS COMMUNIS 15 разряд.Слагат се по 5 под езика з пъти на ден и повярвай ми резултат наистина има.И струват само 3 лв.Даже мисля да кажа на мъжо да ми вземе 1 опаковка,да имам под ръка за всеки случай.
Иначе още не съм ги пробвала. Mr. Green

# 35
  • Откъм Варната
И аз знам че 15 разряд трябва да са хапченцата ( пак от Маца), най-добре да се пита някой лекар или аптекаря

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 19:41 от KaliMa

# 36
Здравейте,момичета!
Тези дни се позагубих, че нещо ме завъптяха задачките и доста пропуснах, но ви поизчетох! Embarassed Имам си гости от Сф - снаха ми с бебчето й и е голяма хамалогия-ама е много весело!!!
Първо - честита ни новя темичка - заглавието е супер , а оформлението - там, както винаги всичко е стилно и прекрасно - Кръци, благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet
Мира, какви са тези изкушения, преписах си рецептите и още тези дни ще ги направя!
Аз нищо не съм измислила за 14.02 и нищо и не ми идва наум- някои на хранителна, а други, като мен, на идейна и умствена диета Confused Не че и от другата нямам нужда, че не мога да се трая.
Нашият доки днес беше при нас- Мартин е много добре, намали му капките вигантол на 3 на ден, а за зимафлуор нищо не ми каза, ама и аз забравих да питам. Каза ми, че началото на петия месец иска да започнем захранването на малкия със зеленчуково пюре, но по-подробно ще си говорим по темата при следващата му визитация - на 23.02 Ние още не сме били никакви ваксини /освен хепатитната/ по съображения на доктора ни! После ще ви завиждам благородно, че при вас всичките притеснения са отминали Blush
На някоя да й е минавала идеята, макар и на шега, да завърже биберона през главата с едно ластиче? През деня не ми пречи все да му го давам, докато спи, ама вечер, много се ядосвам. Постоянно го изтърва и започва да хленчи и направо не издържам #Crazy Трябва да преброя по колко пъти повтаряме упражнението! Wink
Желая ви приятна вечер и сладки сънища!!!  bouquet

# 37
  • Някъде в Европа...
На някоя да й е минавала идеята, макар и на шега, да завърже биберона през главата с едно ластиче? През деня не ми пречи все да му го давам, докато спи, ама вечер, много се ядосвам. Постоянно го изтърва и започва да хленчи и направо не издържам #Crazy Трябва да преброя по колко пъти повтаряме упражнението! Wink

На мен не ми е минавала, не сме толкова зависими от нея, но една приятелка вика, че щяла да сложи 2 ластичита на дупките на бибата ( за Чико става въпрос) и ще ги закача за ушенцата на бебо Simple Smile. Ето ти още една идейка  Wink

# 38

На мен не ми е минавала, не сме толкова зависими от нея, но една приятелка вика, че щяла да сложи 2 ластичита на дупките на бибата ( за Чико става въпрос) и ще ги закача за ушенцата на бебо Simple Smile. Ето ти още една идейка  Wink 

Да де, аз това имах предвид Laughing И да не ме помисли някой за луда, това е само на шега!

# 39
  • Откъм Варната
А бибата може и с тиксо да се лепне  Joy

# 40
Момичета, нашия тати е болен.  #Cussing out SickВече незнам как да го нарека или нахокам.Нямам думи. CloseОт както се е родил малкия, се разболява за 3-ти път и то сериозно. Дойде , изкъпа се, хапна и целия трепери.Питам го какво му е, а той - боли го гърло, студено му е, кашля. Багажчето и сега е у майка си.
Много ми е мъчно сега за него, но ако разболее пак бебо, няма да му простя. Не съм мислила, че детето ми ще е по-важно от мъжа ми, но с ръка на сърце казвам, че е така.

Та сега за пръв път вечерта ще сме сами.Как ще се къпем - незнам newsm78А за Св,Валентин имах такива ланове - явно ще си празнувам само с Цеци.За него мляко, за мен винце.Уфф : no.Наоплаках се и сори, ама не издържам вече от детски истории

За бибата, мислила съм го въпроса, ама само леееко ми мина през главата, в просъница Simple Smile....Нямам как, това да ни е проблема.Ще я слагам тази биба и през 10мин. ко трябва

# 41
Леле какви пъклени планове кроите за бибите..
ние нашата само я разхождаме и дезинфекцираме, до едно време служеше за заглушаване рева на Мишо по улиците, но сега и за това не помага..Чат-пат се смучат ръцете, но и те май не са толкова актуални вече, а са достойно заместени от ръбчето на завивката..
За таткото не ми се говори, днес така ме изкара от релси, че искам да го  fight 
дори не се и сеща да ме покани някъде да излезем, когато идва при нас.. а тази вечер брат му с компания са във Варна на заведение ( и моичкия в компанията),  но защо да ми се обадят да ида с тях, и моичкия как не се сети  bash все ли трябва да го подсещам
Това не е всичко, имам ужасно много работа до края на седмицата. Отиван да къпем и приспивам Михаил, и айде на плантацията.., като няма заведение  smile3512 През носа ще му го изкарам !!!

# 42
Кръц, на вашия тати май му е паднал имунитета от стрес Wink Шегувам се разбира се въпреки, че вероятно не ти е до тях. Татито ще се оправи, а деня на влюбените е всеки един ден от годината  Simple Smile ще си го отпразнувате  bouquet

за цикъла и на мен ми дойде за втори път. Кърмата наистина намалява в предходния и в първия ден, но после се нормализира. Този път забелязах и странични ефекти при бебка.

за бибата, просто ужас Whistling, дано да е временно, защото досега не съм си позволила да я оставя да си смуче палчето, но пък вече не ми остава време за друго. Докато бяхме на море се смяхме на една двойка с малко дете, че се хранят на смени и се чудехме и при нас ли ще е така newsm78 е случва ни се Simple Smile

Хайде чао после ще седна да си допиша ако може......

# 43
Момичета, благодаря ви за бързите отговори, казах й за хапчетата, а най-добре да пита и в аптеката дали разряд 5 или 15. Дано да й помогнат, че бебката е съвсем прясна-прясна. А Оска, ти пък да не си пила тези за спиране на кърмата? Я провери какво пише!
Много го обичам това бебе, само от 4 мес. сме заедно, но съм влюбена в нея! Всички сме така, рабира се, но сега да ви кажа честно като я гледам как спи и ми текат лигите, така искам да я гуша!

# 44
Кръци и ние бяхме така у нас, но болния беше свеки.Още като ни изписваха от родилното тя беше болна и така продължи цели два месеца.Искаха да я вкарват в болница, а тя Не та Не, че да помагала #Cussing out.Направо щях да се изям от яд и да се пръсна от нерви и ми идваше да я убия.Слава на Бога всичко се размина, но тя ходеше с маска.Онзи ден и мен нещо ме беше почнало гърлото, но то беше от една студена кола и малко семки.Два дни пих хапчета и сега съм добре.Мисля обаче и утре да нося маската, за всеки случей.Ама си викам, колко го вардим това дете, а накрая ще се разболее за няма нищо.Какво да се направи, така е като сме майки вече.Когато бебо го боли и мен ме боли, когато той плаче и аз плача.Вече съм майка Hug!

Общи условия

Активация на акаунт