ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Честити месечинки на всички бебоци!

Ха, Мира, много го харесвам аз този град Смолян. Половината ми рода е там. (Другата половина - в старозагорско)  Grinning  Ама с тези вкусотии много ме изкушаваш и ще взема най-накрая да сготвя нещо. Това ще е най-голямата изненада за мъжа ми  Joy  Joy  Joy. Хей - това си е идея за Св. Валентин!  Hug
Кръци, темата е като произведение на изкуството. Супер си! А за таткото правилно си направила. Сега бебо е по-важен.
Това за бибата и ние отдавна си го мислим   baby_neutral Joy   Joy  Joy Сега сутрин като се събуди Калоян си го вземам при мен на спалнята, за да ми е по-лесно да тикам бибата, та да заспи пак. Иначе ако трябва да ставам непрекъснато до кошарата  #Crazy.

# 46
Здравейте и от нас с Габи!
И ние се позагубихме,ама все нещо е по-належащо щом седна пред компа.Даже веднъж "стоях" във форума близо 5 часа без изобщо да съм пред компа,просто отворих и айде ......
Най-напред ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Tada newsm38
AIR,Teodora K,заглавийцата са супер! Кръци,браво за новата тема! newsm10
Ние сме на консултация тази седмица.Миналия път питах док за зимафлуор и тя каза да не бързам,че и това е химия!? newsm78 Нашата ваксина предния път я биха в крачето.
Аз все още не съм се оцикляла,но забелязвам,че ми намалява кърмата по някое време през месеца. И аз не се цедя вече.Преди като се цедях трябваше да давам кърмата и на Габи й харесваше от шишето повече и се уплаших,че ще се отбие,затова спрях и сега е о.к.Хапва си колкото иска.Наистина незнам колко точно изяжда,но пък наддава добре.
За кг-те - чувствам се толкова дебела smile3518,че ще се пръсна....но само да намаля храната и кърмата ми изчезва.
mirinda и аз бях разочарована от моя съпруг като се роди бебо,но сега се пооправиха нещата.Аз очаквах от него веднага да бъде добър баща/не,че аз бях супер майка/,а той просто не беше готов...Само трябва да се постига всичко бавно,кротко и с любов.Ако го обичаш ще успееш по този начин.Поне при мен подейства. newsm10И сега понякога ми е кофти и се чувствам ощетена,но аз съм си виновна.Той разпуска на фитнес,аз вкъщи...луда съм smile3538
Хайде стига,че ме викат....Приятна вечер! smile3524

# 47
А Оска, ти пък да не си пила тези за спиране на кърмата? Я провери какво пише!

мани ,мани -  ей това вече ще е ГОЛЯМ РЕЗИЛ !

# 48
Вече може да си допиша това дето го бях започнала Simple Smile

Нова мода тръгна из народа newsm78 Бебка беше много сърдита, че й облякохме дрехи и така безутешно плака, не поиска да цока и така докато не я оставихме само по памперс Heart Eyes Съблякох се и аз от кръста нагоре и в момента, в който я гушнах се успокои, изцока си млякото, след това си я гушках и накрая я облякох, а сега спи бебенцето сладко на мама и на татко Heart Eyes

АИР аз си мислех, че се стягате за Гърция, а то не било за на юг като прелетните птички, а на запад Grinning

за килограмите иамам си два и все така си стоя  Party

Мира, благодаря за рецептите. Смятам да ги използвам до края на седмицата  bouquet

Някой питаше за това къде поставят ваксината. Май е индивидуално. При нас педиатърката каза, че ако всичко е наред от предишния път може на същото краче.

Имаше и още за писане, ама................утре на свежа глава  Tired

Хайде лека и спокойна нощ на всички Hug

Оска, това наистина ще е ГОЛЯМ РЕЗИЛ  ooooh!

# 49
Кръци, HugНе се депресирай!! На 14 ще си бъдеш с най-любимият си мъж-Цеци!! Grinning

За килограмите newsm45  261uu Animal Pig Animal Pig  261uu

# 50
за ваксината - при нас редуват ръчичките
Лека нощ!

# 51
  • София
Миринда, мисля, че четири месеца са достатъчен срок за свикване? А и 9 преди това. А отговорността е и на двамата. Моят опит показва, че ако ги оставиш така мъжете може и да не проявят интерес. Така, че приобщавай полека лека и го викай за помощ. Споделяй всички преживявания и го дръж в течение.  Peace Патс, видя ли, че се регулираха нещата, а ти толкова се притесняваше. Много се радвам и все така да продължавате Hug Веничка, в БГ се внася само 5-ти и 30-ти разряд. 5-ти е за увеличаване, но 30- ти е за спиране! Внимавайте! Мачо, а какво ти казват за коклюшната, ще я слагате ли? Между другото някъде четох за такова решение (за бибата) ние не ползваме, та не мога да помогна с инфо. Това дете освен гърда друго не ще newsm78. Кръци, не е честно. Много е лошо да си сама. Не го ли приемаш с маска? За къпането. Аз пълня водата и после влача до кухнята или мястото за къпане. Взех си поставка анатомична и бебо вътре. На излизане затоплям хавлията( за да не плаче от допира със студено. Слагам я на гърдите, навеждам се леко назад, клякам и го взимам. После си го увивам. Това упражнение работи и за крака и за ръце и за дупе....  jump running newsm39:35:.

# 52
  • Варна
Нова мода тръгна из народа newsm78 Бебка беше много сърдита, че й облякохме дрехи и така безутешно плака

Peace И моята Ема много се сърди като взема да я обличам след баня. Ако имаше как само гола да си стои...  Heart Eyes

За бибата - голямо разиграване пада smile3541 По тая причина държа няколко биби в леглото й, защото понякога така я изстрелва, че докато я намеря и измия и целия квартал разбира, че имаме бебе  ooooh!

А за килцата - от раждането до сега съм свалила 5, остават ми още 3, но не ме приесняват толкока килата, колкото стриите - бедрата и корема ми са целите на раета, въпреки, че измазах 4 туби крем против стрии, докато бях бременна. Грозна работа, ама явно такава си ми е кожата. Мъжо ми вика "тигърче"  Wink

Хайде лека нощ и по-малко упражнения от типа smile3541  Joy

# 53
  • София
Да ви кажа, тази вечер Косето беше толкова спокойно дете. Гушнало се, хванало ме с ръчички. Аз го кърмя, а то цока и ме гледа, а покрай устата му тече мляко. При тази гледка направо ме хвана срам за онези мисли за отбиването Embarassed. Това изживяване ми даде сили да се боря.
За килцата не говоря, че ми се плаче.
Не съм чак така, но ми хареса емотикона Joy
Лека нощ, че ми се смеят Joy.

# 54
  • Някъде в Европа...
Миринда, като каза стрии, аз мажех със зехтин, всяка вечер. Ама пустичко, защо не си мажех и ханша #Cussing out, а само корема. Сега по корема нямам грам стрия (не вярвах, че зехтина може да окаже такъв ефект), а ханша...... #Cussing out. И по гърдите имам, но там няма какво да направя, появиха се след раждането, а бебчо като суче не мога да се мажа. Добре поне, че са само около зърната, а не по цялата гърда. За татито - и моя си правеше малко пас, т.е. беше на линия само когато се играе с бебчо и му приготвя ваната вечер. Имаше и наглостта да ми заявява като се оплаквах в началото, "ами да си взема аз майчинство, пък ти ходи на работа" Ама донякъде си е моя грешка, защото аз изпитвах такава ревност към всеки, който ми докосне сина и исках сама да правя всичко. Ако щеш ми вярвай, досега мъжа ми е сменил само 3 памперса - два пропуснаха и беше жестоко порицан- и оттогва не иска и да чуе... Тоя уикенд го похвалих като направи тоалета на Ради и беше много горд... Та пиша всичко това, да ти кажа, че се опитвай по някакъв начин да го приобщаваш малко по малко, макар и в началото да си разочарована и да виждаш, че бебка е неспокойна в него. Аз например разбрах, че Ради възприема баща си само за игра......, много трудно може той да го приспи, а виж взема ли го аз..... и затова сега в събота ги оставям да спят двамата сами Simple Smile
Кръци, горе главата, както е казала Ангелина, любимото същество ще е до теб и само за теб Grinning
Мишка, последните изречения на постинга ти са много трогателни..., стана ми едно такова мило.
Лови, за гледката, която описваш... за нея живея..., направо ми е мъка като си помисля, че след 1 месец няма да яде само от мен и ще дпйде ден, в който няма да ме иска. Направо така съм се пристрастила към това кърмене...., чак понякога ме хваща страх...
Офф, при нас заспиването пак стана кошмар. Заспа преди 40 мин прав пак. Да видим утре едито какво ще каже... newsm78

Хайде лека нощ, че след 00,00ч ще очаквам включване. Simple Smile

# 55
Лови, и Ники не признава друго, освен гърдата - вече и не опитвам да дам залъгалка! А като ме дари с благодарните очички...няма по-голямо блаженство! Hug
Кръци, дано се оправи таткото до празника, но Дбс е права - всеки ден е празник, ако имате настроението и желанието да го направите такъв! Peace Моите момчета изкараха грипа всичките миналата седмица, та вчера целокупно се качихме на Мальовица, че баткото ни беше подивял толкова дни затворен!  Качих и снимки:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86325&photo=195 Таткото и баткото караха ски, а ние с бебчо и едни приятел се качихме до хижата - 3 часа в двете посоки! Сега съм с мускулна треска, ама няма да правя упражнения само като го приспивам,я! Wink  Днес и двамата сме с пообъркан режим, но си струваше -  милото спа като къпано на чист въздух и слънчице. А ние и количката му бяхме взели, но така и не го сложих в нея! Crazy
Миринда, и аз се присъединявам към съвета да приобщаваш, споделяш и поощряваш таткото! Като се почувства уверен, че се справя, ще е друго! Peace
Едва ли някой от вас има все още живачен термометър, но да споделя, че онзи ден счупих нашия и страшно се уплаших - татето събра по-големите топченца, обаждах се в Гражданска защита, купувахме посред нощ сяра, 3 нощи не спахме там - ужас! И после едно чистене падна - ум да ти зайде!
Искам да ви почерпя и заради нашата годишнина - на този ден преди годинка заченахме малкото ни скорпионче!  chef  bouquet Hug

# 56
Весето,браво на вас.Страшни сте.Не те ли беше страх от подхлъзване?
Кръци,дано да се оправи бързо вашя тати.
И ние утре ве4ерта ще сме сами,защото Андрес старши заминава с у4ениците на зелено у4илище за два дни.Само4е мама ще дойде да спи при нас.Не за друго ами имам мнооооого за у4ене,та да мога да се концентрирам Mr. Green SadА за къпането,малкото пъти когато трябваше да го къпя сама действам по същата схема като Лови за изваждането от ваната.Къпя го в банята,така 4е не нося водата
 Mr. GreenЗа патентите за бибата.Ние нямаме нужда от такива през ноща,защото бебо прави страшен вакум.Аз му я махам,преди да си легна,ама той сму4е с такъв хъс....
Мише,абсолютно си права.
За кърменето.Това е най красивата гледка която съм виждала.Много ми е умилително когато го гледам как хапва нежно,нежно,със затворени о4и4ки
За татковците.Ако не се сети сам казвам какво трябва да се направи и това е.Де4ко не е само мое задължение Mr. Green

# 57
  • Стара Загора
Ха здравейте в новата ни тема и от найййй-мързеливата мама на света.т.е аз bowuu
Кръци браво..страхотна тема и оформление  bouquet Много радикално решение си взела да пратиш мъжо при майка му но щом трябва Sad Дано опазите малкия Цеци...Не се ядосвай, че на 14-ти ще сте само с малкия мъж...поняко се налагат жертви а особенно за малчовците. Често ми се е налагало по празници да съм сама заради нарядите на сержито но какво да се прави. По-добре само с малкия Цеци и здрави отколкото с тати и под напрежение да не разболеете сладуркото Hug Много се разприказвах нали...спирам вече. Blush Аааа иначе за Русе не мисли, че си се оттървала...имаме магазин там така, че като го посетя непременно ще пиша да се разберем да се видим...мислиш ли, че ще те пропусна Mr. Green Но незнам магазина къде се намира защото го откриха докато аз бях бременна и не ходех на работа.
Иначе за Пловдив...искам да ви видя с бебоците но и да уточня, че през деня само ще съм...ще пътуваме всеки ден защото Пловдив ни е близко..пък и сержо железен, железен ама знам ли..да не изтрещи и той, че става лошо Mr. Green AIR-че жалко, че няма да можем да се видим Confused
За килата - ами аз съм си все дебела..спор няма Mr. Green Забременях и свалих 7кг...после си ги качих и като родих излезнах - 10кг. от родилното...и сега съм на същия хал...ни нагоре ни на долу Mr. Green Подвижно гюле демек  Joy
За бибата - цока си я като заспива сам в кошарата и по някое време я изтърва но не я търси пак..така си спи до сутринта без нея. Той доволен и аз доволна Mr. Green
За стриите..от сегашната бременност нямам  Flutter а добри и не се мазах като хората. Преди години имам един спонтанен аброт в петия месец от там си нося две стрии и това е. И тогава беше момченце Cry но знам, че сега то пази Славчито ми Heart Eyes
За кърменето - красива гледка но за жалост неможах да я усетя аз. Нали се цедихме и давах така.
За татковците - моят е кален в боя..гледат се без проблем. Играят, хранят се и спят без никакви проблеми. На Слави му е кеф и на баща му също. Говорят си често по мъжки...това го познавам защото Слави започва да ръмжи и гука...това казва сержи е мъжки разговор Mr. Green

# 58
Ха здравейте в новата ни тема и от найййй-мързеливата мама на света.т.е аз bowuu

тъкмо щях да питам дека се загуби Херича, пък тя за миткане си мисили  newsm47

Кръци пък моят мъж е хипохондрик, само някои да е със сополи покрай него на работа или леко да е кашлял човека, моят започва да пие два дена хапове  Laughing Казах му че така ще си разбие черния дроб ама той не слуша  Wink

За килата- не се косете, сестра ми каза че всичко се сваля малките като проходят Peace и аз съм заковала едни кила  smile3515
За бибата сме почти като Хера с тази разлика че към 5 си я търси, стига да няма колики  Tired

За стриите нищо нямам, пък съм от тези дето, почти не са се мазали , имам най много пет мазания за цялата бременност Blush

За татковците, както казах и преди нямам оплаквания, имам някои забележки, ама то на мен все не можеш да ми угодиш Whistling

хади чао че човека обърни къща ще идва, т.е. племенника ми  yesyes

# 59
ДОБРО УТРО И ОТ НАС Hug Hug
Ние също сме пристрастени към бибата  babyuu,но така по-добре от колко да се пристрастим към палеца,от биба някак ще се откажем когато му дойде времето,ама от палеца много трудно ще стане newsm03
Кръци не се притеснявай мъжа ти ще се оправи,това което си направила е правилно решение,а не малкият ти сладак мъж да пипне настинката.
Аз на моят мъж му измислих специално меню за утре ще му сготвя"Калугерски сач" като основно ядене а за десрт съм му приготвила" ОГНЕН ОРГАЗЪМ" newsm53 Two Hearts,прави се с банани и сметана супер лесен десерт за 20 мин е готов,че с малките ми дечурлига,нямам много време за по засукани ястиия за утре.Като сготвя утре яденето и десерта ще ги снимам да видите каква майсторка съм,когато имам време и желание,както вика мъжо newsm03  food002
НАШИЯТ ПЕДИ ЩЕ ИДВА ДР СЕДМИЦА ДА НИ ВИДИ КОЛКО СМЕ ПОРАСНАЛИ newsm68 и какви магарийки сме научили нови Simple Smile
За килцата какво да ви кажа имам си още скромните 10килца да свалям Weary,но при мен си става бавно на месец свалям по 3 кг,така е по-добре,е за лятото и за морето ще гледам съм вече в форма newsm10
Стрии си имам както на корема така и на дупето,те още  сами от ЕЛЕНА въпреки че тогава се скапах да се мажа цели 9 месеца и пак си имам smile3518
Чакам с нетърпение утрешният ден да изненадам моят мъж с подаръка,който съм направила 5 масажи в SPA центъра ,където аз ходя,горкичкият само ми вика колко бил схванат целият му гръп и как няма да е като цели 9-10 часа е само на компютър такава му е работата atwork
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ ДНЕС!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДА ПОРАСНАТ ГОЛЯМИ! Tada smile3525
ПРЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО ЦЕЛУВКИ  love001

Общи условия

Активация на акаунт