ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 911
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да кажа, че сме си зплюли Васко на  оска  Wink
ей, мами на мадами ще е борим, нали?  Mr. Green

# 91
  • София
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СИЛВИЯ да е жива и здрава и мноого щастлива. newsm51
И искам да се извиня на мамите,който не по нежелание а поради невъзможност не можаха да кърмят,4е се впуснах в такива нетакти4ни обяснения колко емоционално е кърменето.После се замислих,4е може да ви е станало кофти  Sad,за което се извинявам Hug
Моля и мен да извините Praynig. Разкривайки собствената си слабост, без да искам Ви засегнах, за което наистина съжалявам.  Praynig
Да де,аз мисля същото.4е както и да е хранено детето въпроса е да 4увства мамината оби4
Peace
Мише  -  Оправяй се бързо!!!
На мен ми вадиха зъб и затова се изгубих. Отивам да си ближа раните Cry
Лека нощ на всички smile3524

# 92
  • Откъм Варната
Честит празник

# 93
  • Стара Загора

# 94
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Честит празник, мили момичета! Нека всички ние бъдем много обичани и уважавани от половинките си!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СИЛВИЯ да е жива и здрава и мноого щастлива. newsm51
И искам да се извиня на мамите,който не по нежелание а поради невъзможност не можаха да кърмят,4е се впуснах в такива нетакти4ни обяснения колко емоционално е кърменето.После се замислих,4е може да ви е станало кофти  Sad,за което се извинявам Hug
Моля и мен да извините Praynig. Разкривайки собствената си слабост, без да искам Ви засегнах, за което наистина съжалявам.  Praynig
Мише, оправяй се бързо, че току виж свекърва ти се пристрастила в ролята си на гледачка (това е шега разбира се, за повдигане на настроението)
Миринда, малко е кофти това за подаръка, заради изненадата, която си пропуснала, но пък си го замислила много добре с подмяната Peace
Омни, второто предложение за картичката много ми хареса. Peace

А сега набързо да ви кажа какъв подарък получих ( че Ради се събуди). Малък е, но ме изненада, защото обикновено татито ме пита какво да ми подари #Cussing out. Та значи представлява кутия с големината на тънка книга, цялата е червена с едно човече, вътре като се отвори има поставени един ключодържател сърце и до него една химикалка. отляво е оставено място за послание. И тъкмо се ядосхав вече, че нищо не ми е написал и се загледах в химикала, той такъв магически, като пишеш с него, нищо не се вижда, а отпред на капачката му има лампичка, натиснеш ли я и тогава виждаш написаното... Simple Smile, е има и послание. Този път ме изненада наистина.
Хайде ставам, после пак!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 95
Добро утро,
Честит Свети Валентин  /аз много не съм фен на този празник/
и Честит Трифон Зарезанще празнувам този довечера  с приятелки .
Мъжа ми даже вчера се опита и подарък да ми купи звъни ми изрежда няколко парфюма и пита кой ми харесва ,но аз така се бях улисала в работа ,че забравих за днешния празник и му викам "Не искам имам си"
KaliMa бонбонките страшно съблазнителни!
Мишка бързо да оздравява както и голямото Цвети на Кръц!Миринда, Омни правилно те е посъветвала хвалби хвалби и пак хвалби това е разковничето поне за моя Лъв.Това с подмяната супер си го замислила сигурна съм ,че ще се изненада доста приятно.AIRмного сладурски подарък си получила.

# 96
и да добавя Хера и аз ще се включа като дойдеш в Русе с гоооолямо удоволствие .Като има някой от друг град не ме закачат за работа и мога като нормална майка да се рахождам без все да бързам за някъде.

# 97
  • Откъм Варната
Хера на турне ли тръгна  Mr. Green, кои бяха датите за Варна, че забравих, а нещо нямам търпение вече  Hug

# 98
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН

Мили момичета, пожелавам ви цялото щастие на земята. Нека винаги да се обичате и желаете с вашите половинки, а малките слънца до вас, да засилват любовта ви все повече и повече.

# 99
  • Стара Загора
Хера на турне ли тръгна  Mr. Green, кои бяха датите за Варна, че забравих, а нещо нямам търпение вече  Hug
То за смях станах  Mr. Green Ами в Пловдив съм на панаира 22.02 - 26.02...Варна - кумство 27.04 - 28.04...Русе незнам  Mr. Green Т.е скоро си говорехме с баща ми, че като ходи скоро /защото сега мъж ми е 1 месец отпуска и може да гледа Слави/ до Русе да ида с него, че не съм виждала магазина Crazy

# 100
Хера на турне ли тръгна  Mr. Green, кои бяха датите за Варна  Hug

аз пак да напиша златен мъж има златен тя хойка пък той гледа Слави  Whistling  за датите тъкмо ги написах и Хера ги написала аз докато се включа, та си редактирам поста  Mr. Green

Честит празник за всички празнуващи  Hug аз и двата много ги уважавам и ги съчетавам, аз получих сребърен пръстен и рози  Heart Eyes обичам го тоз човек Grinning

Фрики, не се притеснявай, според мен всеки път щом погледна в очите на дъщеря ми виждам  такова обожание, предполагам че и с всички е така независимо кърмили или не  Hug Да знаеш, че само с един неин поглед и знаеш какво и е Grinning

Мише, оправай се бързо  Peace

Кали ма дай нещо и за Трифон зарезан с бонбони ще ме лъже  smile3534

Аир страшен подарък имаш мъж с въображение Wink

спирам че кои ще ме чете  Whistling

# 101
  • Варна
Честит Св. Валентин

...нежни ласки и пламенна любов...

# 102
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН И ОТ МЕН
желая на всички ви да сте обичани съпруги и безкрайно щастливи майки.
ЧЕСТИТ И ТРИФОН ЗАРЕЗАН

на всички почитатели на виното и да не препиете тази вечер ей НАЗДРАВЕ
И аз искам да се извиня на всички мамчета които не по тяхно желание не успяха да кърмят но помнете че вие сте най-страхотните мами на малките си слънчица. Hug Hug Hug
Ние днес сме на консултация и ще ни бият ваксината и после ще докладавм. Mr. Green
АИР,МИРИНДА  и Зеля страхотни подаръци.
Де да видим моичкия да не вчеме да ме забрави Mr. Green
Приятен ден.  bouquet Hug

# 103
  • Някъде в Европа...
Зелче, не знам колко му е въображението.., ама се чувства малко гузен последните дни  Wink и затова решава да ме изненадва човека  Wink

Херка, виждам, че март месец ти е свободен.. Simple Smile. Аз тогава съм на Търново.  Не ти ли се разглежда Мола там.  Laughing Ти пътьом към или от Русе, тъй-тъй минваш през Търново  Wink, а търговсия център е точно пред блока ни  Simple Smile

Сега за нас - Ради вече трета поредна вечер е ужасен, заспива към 23ч с рев поне половин час и естествено прав  Rolling Eyes. Снощи вече какво ли не мислих, включително, че е гладен, размразявахме кърма, не иска въобще да сукне от шишето и с лъжица не иска. От мен засуква (ама то няма, след като е сукал вече, а нали и менструацията....) и се дърпа и реве.... Мисля обаче, че ако е толкова гладен ще яде размразената кърма. Като пореве си заспива. обаче през нощта се буди през 3 часа  newsm78. Хайде специално снощи може да е било  заради ваксината, но другите дни....., ще видим довечера как ще е. Може пък наистина да е понамаляла кърмата зарди мензиса и той да се сърди, че не му тече силно в устата, знам ли..... факт е обаче , че гърдите ми през деня са пълни, а вечер поумекват, но нали все пак е нормално...

Калима,Илияна,Кръц,Мирка,Херка , мерси за сладурските картинки! (ей, трябва и аз да се науча да ги слагам)

# 104
  • София
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН  за влюбените!      И ТРИФОН ЗАРЕЗАН за пиещите!

Ето нещо от сърце. http://misli.hit.bg/
Черпя ви, защото на този ден разбрах, че ще имаме бебче.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 12:01 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт