ей, мами на мадами ще е борим, нали?

,за което се извинявам 
. Разкривайки собствената си слабост, без да искам Ви засегнах, за което наистина съжалявам. 

,за което се извинявам 
. Разкривайки собствената си слабост, без да искам Ви засегнах, за което наистина съжалявам. 

. Та значи представлява кутия с големината на тънка книга, цялата е червена с едно човече, вътре като се отвори има поставени един ключодържател сърце и до него една химикалка. отляво е оставено място за послание. И тъкмо се ядосхав вече, че нищо не ми е написал и се загледах в химикала, той такъв магически, като пишеш с него, нищо не се вижда, а отпред на капачката му има лампичка, натиснеш ли я и тогава виждаш написаното...
, е има и послание. Този път ме изненада наистина.

за датите тъкмо ги написах и Хера ги написала аз докато се включа, та си редактирам поста
аз и двата много ги уважавам и ги съчетавам, аз получих сребърен пръстен и рози
обичам го тоз човек 
Да знаеш, че само с един неин поглед и знаеш какво и е

и затова решава да ме изненадва човека 
. Аз тогава съм на Търново. Не ти ли се разглежда Мола там.
, а търговсия център е точно пред блока ни 
. Хайде специално снощи може да е било заради ваксината, но другите дни....., ще видим довечера как ще е. Може пък наистина да е понамаляла кърмата зарди мензиса и той да се сърди, че не му тече силно в устата, знам ли..... факт е обаче , че гърдите ми през деня са пълни, а вечер поумекват, но нали все пак е нормално...