ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и ние да се отчетем!
Днес бяхме при доки да се премерим - наддал е 550г и е пораснал пак с 5см, така че вече сме 6.950 и 68см. След около две седмици ще започнем захранване!
Флорес, аз за бибата само се шегувам, но свекито ти, ако го е мислула сериозно, има за какво да я #2gunfire
Кръци, дано татито ви бързо се оправи. Виждам, че и ти си радикална в мерките си като мен. А за това, че има вече по-важен мъж в живота ти- ами че то от това по-нормално няма! За мен децата винаги са на първо място!
Мира, гювечът вече е във фурната! Laughing Татито каза, че в кухнятя мирише превъзходно - да видим! После ще пиша как е било и на вкус!
Весе, снимките са уникални, наистина като в бяла приказка!
И аз си имам стрии, но те са ми от предната бременност, защото тогава бях станала като майка Индия! Сега се представих по-добре, но пък коремчето ми е много отпуснато, а съм свикнала да е с плочки! Cry
Ами това е от нас - приятна вечер на всички мами, татковци и бебчета!!!  bouquet

# 76
Здравейте и от нас с Кристиян!

Новините при нас от консултацията днес са: пораснали сме с 1.100 кг за 2 месеца и 5см и в момента сме 6.340кг и 66 см,сложихме и втория Пентаксим без изобщо да плачем. Wink
От утре и ние ще пийваме сокчета/не че чая от сини сливи не е подобно/ и ще си хапваме по някоя лъжичка пюре от круши по схемата, за която са писали AIR и Pats.

за дъвкането на завивки - ние освен нея дъвчим всичко, което докопаме/в момента е ръката на мама и аз пиша с 1/...

за цикъла- на мен вече ми мина 3-ти и за мое разочарование след раждането е по-дълъг, по-болезнен и обилен/преди пиех по 1 Аулин и всичко минаваше за 4 дни Cry/

Честита месечинка на малката Силви!  bouquet
Роси, ще ни е интересно да прочетем разказа ти за раждането.

Спирам, че тоя дивчо иска внимание...

# 77
Момичета, аз ставам по зле.Сега спря да ме боли гърлото, но ме почна хрема.Само се моля да не вдигна и температура, че ще се гръмна.Мислех си, че се разминах и няма да се разболея, но ето, че и мен ме настигна гадния грип.Ходя с маска, но пак не е гаранция за бебо.Днес бяхме на консултация и татито помагаше в теглене, мерене, че мама да не се доближава много, много.Иначе сме станали цели 7кг. и 65см., а това значи, че този месец е качил 700гр.Ами това е от мен, а Вие се молете да се оправям по бързо, а аз за тия които грипа е пропуснал, за да не настигне и тях.Целувки  bouquet!

# 78
b]Оска[/b], това наистина ще е ГОЛЯМ РЕЗИЛ  ooooh!
ДА ама НЕ !!! а така се надявах Rolling Eyes ! не че се съмнявам в компетентността на нашата педиатърка  , но я си представете , ако с хапчета за спиране на кърма , дохранвам за цял ден с общо 150мл. , какво щеше да е , като почнех да пия такива за увеличаване. е хеее , да шурне една ми ти кърма - в кофи да я събираш !  мечтиии !

... Вече сме 6400 и 63 см, сравнено с повечето от вас сме дребнички, ....
Кой е дребничък? Ние сме 5100 на 3.5 месеца (нищо, че сме 62 см), а се родихме 3,320 .

добре ,добре  , значи имало и други фини освен нас ! ние пък започнахме 5ти месец - 5.580 кг. и 53 см.

стрии  нямам ни една от бременността , а последният месец едреех с всеки ден - тюлен тежка категория ! но пък по дупето си имам от преди ,като пиех противозачатъчни.

# 79
Здравейте и от нас!

Малката принцеска днес става на 4 месеца  smile3510. Вчера бяхме на консултация и вече сме 4,050кг и 56см  newsm44 - направо много ни се зарадваха - толкова голяма. Направо не мога да повярвам кога станаха 4 месеца Two Hearts. Така, че довечера купон   bigdance2

Много се радвам за вас HugРазкажи пове4е за малката принцеса.
Цитат
Кой е дребничък? Ние сме 5100 на 3.5 месеца (нищо, че сме 62 см), а се родихме 3,320
Еееее, ще ги настигнеме и ние другите,спокойно Wink.Андрес  на 4 месеца беше 5600 гр и 62 см,хем е мъж пък дреб4о.
Затова от днес в единя от двата биберона слагаме по една лъжи4ка оризова каши4ка без глутен(купих си я на Нестле,готова де),за да трупкаме малко калорийки.Много се 4удих дали да му я давам.Педи ме посъветва и каза ако не я давам да не му казвам после 4е детето било слаби4ко.Това стана на майтап,оба4е аз доста мислих.
И искам да се извиня на мамите,който не по нежелание а поради невъзможност неможаха да кърмят,4е се впуснах в такива нетакти4ни обяснения колко емоционално е кърменето.После се замислих,4е може да ви е станало кофти  Sad,за което се извинявам Hug
Оф,ве4е втори път се редактирам Mr. Green
Ве4е го сложих в седналата коли4ка.То и коша ни е за легнало и седнало положение,но в коли4ката му е по широко,пък и гледа към улицата а не само мене Mr. Green.Така де да не му омръзна за два дена Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 21:10 от friki

# 80
Мише, оздравявай бързо.Пий яко витамини и чайчета.Никакви антибиотици Naughty
Аз и тази вечер съм сама, пак ще се къпем двамата с малчо.Снощи се справих доста лесно, къпя си го в спалнята.После видях зор с вдигането накоритото, ама нали тренирам та съм позаякнала Wink

Фрики, отдавна не се впечатлявам от такива "моменти".Аз също кърмих в родилния.Цеци изцоха коластрата, че имах бая и знам какво е усещането.Както и да си го храня обаче, все ми е мило и хубаво, а той все си е същото сладко, нежно ангелче. Heart Eyes Няма значение дали е биберон или цица, сигурна съм, че всички бебчета после са доволни и щастливи - все пак са си хапнали

# 81
Да де,аз мисля същото.4е както и да е хранено детето въпроса е да 4увства мамината оби4

# 82
Леле мамиии, стискайте яко,че тия болести са ужас...Мише, бързо оздравяване мила! Hug
Тия дни и мен ме гони нещо и не разбирам какво е - по цял ден ме боли глава и ми се повръща/и това от 4 дни/...Ще се мре ли? newsm78
Кръци, успех тая вечер самички. И ние се къпем в спалнята.За коритото -пробвай, ако искаш  с легена да изнесеш част от водата, а после по-малката направо с коритото.

# 83

И искам да се извиня на мамите,който не по нежелание а поради невъзможност неможаха да кърмят,4е се впуснах в такива нетакти4ни обяснения колко емоционално е кърменето.После се замислих,4е може да ви е станало кофти  Sad,за което се извинявам Hug

фрики , много мило ,че го казваш! благодаря ти за това ! Kissing Heart
 Two Heartsкръц , помня какво ми беше писала , като се оплаквах колко ми е тежко , че нямам достатъчно кърма . каза ми ,че докато храниш с шише Цеци ,той те гледа също  толкова влюбено ,сякаш го кърмиш . това ми даде голям кураж тогава и сега от опит мога сто процента да го потвърдя .
независимо как го храня ,като го гушна и се гледаме в очите, връзката ни е еднакво силна.

# 84

фрики , много мило ,че го казваш! благодаря ти за това ! Kissing Heart
 Two Heartsкръц , помня какво ми беше писала , като се оплаквах колко ми е тежко , че нямам достатъчно кърма . каза ми ,че докато храниш с шише Цеци ,той те гледа също  толкова влюбено ,сякаш го кърмиш . това ми даде голям кураж тогава и сега от опит мога сто процента да го потвърдя .
независимо как го храня ,като го гушна и се гледаме в очите, връзката ни е еднакво силна.

Оска и Мира см, аз малко късно, но сега разбрах за конспирацията - това за sm-то и аз го заподозрях от самото начало и сега, за да ви стане любопитно да кажа и аз че имам общо със Смолян и ми е любим град Mr. Green

# 85
ели  , стана ми любопитно  Laughing изплюй камъчето !

# 86
Ех вие ще си кажете амаа ха... Mr. Green
Ели теб какво те отвя в моето градче и ти ли там купонясва  Embarassed Mr. Green Grinning Laughing
Ама знаете вие какво да харесвате  Crazy Joy
Оска всичко хубаво ами аз сега кво да си гоправя тоя 15ch- разряд един господ знае. newsm78 #Crazy
Вчера и аз малко се порових и имаше и от други мами същата противоречива информация някои казват че за увеличение е 5ch а други 15ch луда работа.
И аз ще взема най-сетне да питам моята педи че и тя е хомеопатка/ама наистина звучи много ...../ Joy hahaha
Кръци   и ние тази вечер ще се къпем самички с малчо.Нашия тати още е на работа #2gunfire #Cussing out.Неговия шеф понякога е за трепане изобщо да не му пука #Crazy #Cussing out Twisted Evil.Та да видим и аз как ще се справя че предния път щях да наводня апартамента при източването на водата понеже го къпах в хола hahaha Joy
Мишка бързо се възстановявай Hug
Айде милички лека ви вечер. Hug  bouquet

# 87
Здравейте !!! Малко в късен час се включвам, но така е, като Ния спи по 1ч на ден...Нямам време за нищо.

Честита месечинка на нежната и елегантна красавица Силви!!! newsm51

Да де,аз мисля същото.4е както и да е хранено детето въпроса е да 4увства мамината оби4
Peace

Мише, оправяй се бързо!!

За къпането сама-вече съм спец!! Неволята е най-добрият учител Laughing

Алоооо, фенките на Смолян, казвайте какво сте правили там,какви сърца сте разбивали, че умирам от любопитство!!! Joy hahaha

Друго не се сещам...

Лека нощ на всички мами и бебоци!!!! Hug

# 88
Днес тъкмо ви изчетох и си събрах мислите та да пиша и давам публикувай и ... cannot find server
сега седнах, след като любимите ми същества заспаха , написах каквото се сетих и прегледах какво съм написала...намерих си правописна грешка и дадох back back! Нали се сещате какво стана - изхвърли ме на началната страница  Sick

с няколко думи -
Ние сме доста големи, тия дни ще я заведа на консултация, че я отлагах заради грипа. Но на 3 месеца и половина беше 6105 гр, 66 см.
Оска - ама направо сме влюбени в сладкиша Васко  Heart Eyes
Весито - очарована съм от прехода ви. И ние си мислехме тъкмо за там този уикенд, но е посмяхме. Ей, конкуренцията голямо нещо сте!!!
Кръц, правилно си постъпила с татито! Неазвисимо, че ще изкараш без него Св. Валентин, ще бъдеш с плода на вашата любов-малкия Цеци!
Мише - дано не те е лепнал грипа! Оправяй се бързо!!!
Честита месечинка на малката принцеса Силви! Миранда- нашата красавица бе планирана да бъде зачената след сватбата, но то друго се получи. а за татито, важно е да го хвалиш всеки път когато са със щерката...как добре се разбират...дори по-лесно я успокоява от теб самата...
само на него хвърля   тия усмивки... и т.н. направо се разтапят  Mr. Green
Friki -  Благодаря ти! Наистина е жестоко да не изпиташ това чувство! Аз дори когато нямах кърма, я слагах на гърда само за да видя и почувствам този погед /благодарност, любов, страст, желание, спокойствир/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  За съжаление сега като я храня от шише гледа навсякъде но не и в очите ми   Sad Много ми е мъчно и се радвам, че успях поне за кратко да се насладя на тази връзка  Naughty
Щях да пиша и още, но след като на два пъти не успях-изфирясах!

Да не забрявя! Много весело посрещане на Св. Валентин и Трифон Зарезан! Гушнете любимите си същества Heart Eyes
А за подаръка за празника, подготвих го още в Неделя като бях малко гарнизон  Mr. Green ..., но съм го метнала там при обувките в един найлонов плик, за да не го забележи татито, а утре ще му надпиша и картичка...реших да му напиша следното 'ако не бях те срещнала, щях да те сътворя в мечтите си!'...и нещо друго ми хареса, но  може да го ползвате вие - Най-доброто, което може един баща да направи за децата си е да обича майка им *
* от списание Моето бебе

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 23:32 от omnipresent

# 89
  • Варна
Здравейте и от мен!  Hug

Успях да си приспя семейството и да пооправя малко къщата и естествено, вместо и аз да си лягам - пред компютъра.  Whistling

Момичета, като си наклеветих така мъжа и той днес взе, че съвсем сам изяви желание да се занимава с малката вечерта. Дори се пробва да я приспи (което вечер е особено трудно)  Shocked Сега се чувствам гузна, че така го наредих... Дано не се окаже временно явление. Но все пак благодаря много за съветите. Ще взема по-често да му я оставям, а аз да си намирам работа през това време, че да свиква.

А, за награда направих пълнените гъби на Мира   chef (от вчера ми текат лигите по тях  Mr. Green ). Много вкусни станаха, обаче много засищат. Изядох 3 и ми стана тежко.

Ох, и аз ползвам живачен термометър и сега като прочетох и се притисних, че каквато съм отнесена... (а и вече съм чупила веднъж такъв) Thinking Още утре отивам за дигитален.

За къпането - и аз доста често си я къпя сама, защото таткото е различна смяна всеки ден и често го няма по това време. Пренасям водата до спалнята с легени и после обратно пак с легена като изгребвам от ваничката, че иначе пълна не мога да я вдигна.  Peace

А, днес като подреждах и случайно си намерих подаръка за Св. Валентин  Confused (една глинена мишка със сърце - много харесвам такива сувенирчета и всяка година си подаряваме нещо такова, просто да отбележим празника). Та така де, ядосах се, че ще трябва да се правя на изненадана утре и после ми дойде на ум една идея - сложих на негово място моя подарък за мъжо. Много ми се иска утре да го видя ккато отвори да го търси каква физиономия ще направи.  hahaha

Ами, май това е, айде лека нощ!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт