Кръци, благодаря ти за хубавата темичка!

Мира, какви са тези вкусотии, бе жено, мъжо като видя и само ми разправя : "Стига си гледала, ами вземи се вдигни от компа и приготви нещо такова!" Та сега си имам домашно
Вчера бяхме на консултация и ни сложиха първата ваксина. Понесохме я мъжки и се хилехме през цялото време, дано така да е и със следващите
. Иначе е качил 700 гр. Казаха ми да давам сокчета, ама аз това май не го чух
. Другия път като ме пита ще кажа, че не е искал
.Тези дни само вършея по магазините и разорявам мъжо. Нали ще започваме ремонт, та сега си избирам нещата. И как ми идват едни идеи... Отделно като взема да свърша някоя работа на мъжа ми или нещо из в къщи и съвсем се скапах.
Днес съм на зъболекар, после пак по магазините. Ама утре мисля с Благовестчето да си седим цял ден в леглото.
По- късно ще пробвам да се влкюча пак, че сега глад мори добитъка и отивам да си нахраня змейкото.
Лек ден и много
!
сама се занимава 5-10 мин и после

.Мен още ме е страх да го водя на висока надморска височина дори в Смолян ме е шубе.Но май вече ще се престраша че то и вече сме по-големи.
Но какво да се прави туй да ми е косура.Важното е че бебо си цока и пет пари не дава.

. Вчера бяхме на консултация и вече сме 4,050кг и 56см
- направо много ни се зарадваха - толкова голяма. Направо не мога да повярвам кога станаха 4 месеца
. Така, че довечера купон 
Издебнах я като се събуди и...сега щастлива (и суха) похапва.
Да е здрава и весела, да расте и хубавее!

на мен ми е много близко за 5 мин съм си в къщи,аз тук ходя и на фитнес
,когато мъжо си е в къщи

Добре, че сте взели навременни мерки. Аз си използвам дигитален и ми е много удобен.
Някъде тука във форума бях чела, че е нормално до два месеца след спирането на кърменето да се появи.
Имам си ги множко, но с това кърмене изобщо не мога и да помисля да намаля храната.