ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Мира, сигурна съм, че всичко е наред с адаша ни. Явно Калояновците са по-темпераментни  Joy  Joy  Joy. Ние махаме с ръце и крака, сякаш някой е пуснал филм на бързи обороти  hahaha
След прегледа кажи моля те какво е казала докторката.

# 226
  • Някъде в Европа...
Мира, сигурна съм, че всичко е наред с адаша ни. Явно Калояновците са по-темпераментни  Joy  Joy  Joy. Ние махаме с ръце и крака, сякаш някой е пуснал филм на бързи обороти  hahaha

Абсолютно същите сме. Ама това е притеснително ли?..... newsm78

# 227
Абе аз не съм си и представяла че когато детето е по-жизнено и активно ще бъде някакъв проблем а тая моята ми спомена, че когато много си мятат ръцете и краката а не са спокойни може да е симптом на някакво отклонение в нервната система,т.е не могат да си координират движенията.Ами та те са още малки и току що са разбрали че им е интересна ръчичката и хоп нещо не било наред.Е разбира се каза че може би сега е по-превъзбуден но все пак ме пита редовно ли е така.
Ами след бодуване цял ден до към 15.00 и след това биене на ваксината дали и тя няма да е напрегната  #Cussing out #2gunfire newsm78
Sleepy няма проблем ще предам какво ми е казала частната лекарка.

# 228
  • София

Абсолютно същите сме. Ама това е притеснително ли?..... newsm78
И моя е същия...  newsm78 Дали има нещо или просто децата ни са по- буйни  newsm78

# 229
  • София
Мирка, абе аз уж не съм от паникьосващите се, обаче ме накара да се замисля newsm78. Че бебо си рита, като за световно newsm78 това значи ли, че има объркване? И не иска да се утешава във друг, освен в мен. Нали в началото имаше проблем от раждането. Като го докосне човек се свиваше на топка и започваше да пищи. Затова беше и на системи. И сега като пиша плача. Гледах го как пищи и не можех да си го гушна. Ще питам има ли връзка, поне да се успокоя. Сигурно няма връзка, но ми е болна тема.

# 230
Зеля, Теди, дано по-бързо се оправят дечицата Praynig, че е гадно като се мъчат.
Коте, да минава бързо пристъпа, че мигрената не е шега работа.

Добре дошла на Меган и ДЕница   bouquet
Викат ме - лека вечер на всички

# 231
И моето рита доста и не е координиран много. Едва ли всички са с кусур. Wink

# 232
И моето рита доста и не е координиран много. Едва ли всички са с кусур. Wink

Явно и ние сме с проблем, според мен просто изучава света

Честита месечинка на Митаче на КалиМа, Ема на Барабана и Иван на Миньон. Да са здрави и да радват своите майки и татковци

# 233
Мамчета не бързайте да се притеснявате ето че всички са много буйни. Mr. Green Hug
Не искам да ставам повод за притеснение.
Лови и на мен уплахата на бебо ми е болна тема понеже когато бяхме в болницата нали повърна кръв и бяхме и ние на глюкоза,антибиотик и плазма и заради тея абукати направо ми го бяха наплашили.Но аз си мисля че това вече са го забравили Praynig

# 234
Добър вечер и от нас с Марти!
Леле, Лови , недей така.... Та ти си разумна жена - нищо ти няма на детенцето! Децата са си на периоди - в един момент ритат и се мятат, в следващия се зазяпват, после нещо друго. Бебешкя му работа!
Зелче, дано и при вас всичко е наред - тази нощ съм ви сънувала и ми беше едно притеснено какво ще кажеш - представям си ти как се чувстваш!
Аир, амам този твой Ради е страхотен гимнастик значи! Laughing Мартин  изобщо не се обръща все още от гръб по корем, но пък рита като див #Crazy По този повод си спомням, че каката имаше един период, в който смяната на памперс отиваше повече от 30мин. Изправяше се на масата за повиване и се джаскаше в леглото с главата надолу и това го правеше толкова бързо, че аз успявах само да й хвана ходилата, докато лети надолу, че поне да олекотя удара Shocked Понякога се заливах от смях заедно с нея, но друг път ми идваше да викам от нерви! Sick  
Добре дошла на новата мама - колко е хубаво, че ствамае повече!
А аз в този град се чувствам толкова самотна и като гледам как си споделяте разходките и си ходите на гости и мъъъъничко ви завиждам, но благородно, разбира се! Hug
Коте, оправяй се бързо!
Айде лека вечер от мен и никакви излишни притеснения, моля! Naughty

# 235
И аз да се запиша при връстниците.
Моята ревличка е Надежда и също като вашите сладури много рита, но нашата лична каза, че това не е проблем, а напротив било добре.
На всички болни бързо възстановяване

# 236
  • София
Мирка, благодаря отдавам го на собствената си параноя. Ще направя една консултация, де.. Дано са го забравили мъниците Praynig.
Благодаря за съветите, момичета  Hug хубаво е, като залитнеш някой да те върне на място Hug.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 19:34 от Lovi

# 237
 Joy Joy Joy Joy Какви са тези лекари, кой им е дал диплома #2gunfire
Та нали сега само това могат да правят,да ритат с крачета и да махат с ръчички  261uu
mira sm я не се притеснявай за такива неща  love001 Моята значи трябва да е луда каквато е дива hahaha newsm32 Радвай се че детето ти има толкова енергия.Аир и ние сме така като реша да и сменям пампа,голяма борба става icanfly

Момичета ващите бебоци по колко ядът?
Напоследък малката не иска да яде повече от 90-110 мл. Няма апетит и не мога да разбера защо newsm78

# 238

Честита месечинка на Митаче на КалиМа, Ема на Барабана и Иван на Миньон. Да са здрави и да радват своите майки и татковци

Здравейте!!!

Ния също рита много!!! Даже като прави така и викаме-"лудо бебе"! Не мисля, че е нещо лошо! Памперса сменяме като на състезане, кой ще излъже другия Grinning

Идват ми гости!
До после!!!!

# 239
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВАНЬО И ЕМА - ЖИВИ И ЗДРАВИ, ХУБАВИ ДЕЧИЦА

Лови, нищо не си споменавала за това.Чак сега чета, че се е свивал на топка и е плакал.Милото то, кой знае коя акушерка го е наплашила...Не се шашкай.Цеци и той така дивее, нищо им няма на децата.Като е кротко, не се развивало, като е палаво, било с нервно отклонение - абе тия лекари полудяха бре.Ауу аман от тъпанари ooooh! #Crazy #2gunfire

Добре дошли на новите мами  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт