ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
A Мишке каква лоша майка, какви са тези лоши мисли...Да дам ли пример със себе си, чувствам се страшно отпочинала, защото майка ми изведе Михаил на разходка сутринта, а аз спах (срам ме е да го напиша даже) до 13 ч. Сега майка  и татко  са при мен, а във Варна мъжлето ще ми помага много, както и кумата ни ( тя от сега се кани да ми разглезва момчето).
Другите са ти дали добър съвет - оставете малкия на баба му и отидете с мъжа си да се позабавлявате или си поканете гости..

Отивам да спя, че окончателно ми се изцедиха силите!!

# 256
  • Стара Загора
Абе кви са тези размисли и страсти бе...лоши майки...значи аз трябва да водя пак класацията Crossing Arms Това, че излизам на кафе понякога без Слави...това че ходя на кръчма с приятелки. Ами в крайна сметка Слави си има и баща Mr. Green Ама и сержо е железен милия Mr. Green
Миринда снимката с прическата е много сладка Ема Flutter
Добре дошли на новите мами  bouquet Да се настаняват удобно.
Ели ще качвате снимки щото незнам...ще има наказание Mr. Green
Зелчо прочетох, че вчера е добре ситуацията..браво Hug А днес как сте?
За раждането какво да кажа - знаете..отидох и като циганките родих за едни час Mr. Green Но защо си бях втълпила, че бебето като излезе и надава такъм вой, че баща му да го чуй у тях си...е да ама не. Ей тези две секунди докато чуя Слави ми се сториха цяла вечност и бях скочила вече от масата...ама си го чух като измече като козле и започнах едни телефонни разговори ум да ти зайде Mr. Green
За ритането - ами сямо ще кажа, че ако сложим зинамо на краката на Слави ток ще има безплатно цялата ни кооперация Mr. Green

# 257
ха доброутро  morning

Ние спахме добре като изключим това че от тези лекарства се събудихме и седяхме будни час час и половина  Crazy

хайде че сестра ви идва да пие кафе после пак ще пиша Hug

# 258
  • Стара Загора
...Ние спахме добре като изключим това че от тези лекарства се събудихме и седяхме будни час час и половина  Crazy

Браво Зелчо  Hug И много поздрави на систъра ти  Mr. Green

# 259
Добро утро Hug
Как обичам да разглеждам снимкии.Ухааа супер.Сега ще гледам бременни, сватбени и бебешки снимки. Party

Ох, момичета като ви чета за раждането, направо настръхвам.Важно е, че всички бебета са добре и всичко е зад гърба ви....Мама така е била с форцепси са дърпали брат ми...Та просто са я разчекнали.Ние имаме двете напълно еднаква конструкция и когато забременях, мама само като чу и каза "С операция ще раждаш".Да ви кажа, никога не съм искала да раждам нормално..Може би от нейните разкази и от на други. Такива като Херка са рядкост - пльок и Славун е навън Mr. Green Може и да съм пропуснала важен момент от живота си ,незнам, но искрено се радвам, че родих секцио Blush Embarassed

Сега ще пия кафенце и отивам да гледам снимки...Ама какви сладки двойки се заформят, много ми е мило Heart Eyes - Саши и Ния, Стела и моя Цеци, Ема на Барабана и Влади, Митака и Пламенка - хи, хи, сладури Mr. Green Heart Eyes

Аааа... скоро и нова тема трябва да правим.Тази я скъсахме от писане Mr. Green

# 260
Абе кви са тези размисли и страсти бе...лоши майки...значи аз трябва да водя пак класацията Crossing Arms Това, че излизам на кафе понякога без Слави...това че ходя на кръчма с приятелки.

ааа ще делим първото място защото Слави поне здрав, пък Пламена все болна горката  Embarassed

Мише, без да се майтапя и мен ме налегнаха такива мисли онзи ден, като ми казаха че детето е зле  ooooh! Ама нали съм вечният оптимист и си казах че просто някои неща се случват  Hug така че според мен направи нещо за себе си, сега просто си в дупка  Wink Всяка една от нас има такива дни, когато ежедневието просто е еднообразно и ни налягат черни мисли  Grinning Ама гледай по весело на нещата и от хубавата им страна, аз се радвам на малките жестове  Mr. Green е например днес ,мъжо е на работа, станал по- рано и ми купил вестник   Heart Eyes как да не съм щастлива цял ден, сетил се и за мен човека Mr. Green и преди малко племенника ми каза: Мишо обича бебе   newsm51  как да не се усмихвам цял ден  Party
спирам че много дълго стана  Hug

п.с. Херка ще предадам, че тя изчезна вече с разрушителя  Crazy

# 261
  • София
Добро утро и от нас с бебе Венци!
Ние като никога спахме до 7:45, после малко си поиграхме, Венци хапна и преди малко го приспах. Ей, голям зор ни е това спане. Ама то каквато майката, такъв и сина. И аз никога не съм била поспалива.
Лови, Флорес, наистина най-важното е, че бебоците сега са живи и здрави, и ние им се радваме всеки ден. Аз винаги съм си мислела, че ще родя лесно, ама то какво стана. Живот и здраве, ако имам второ, ще раждам секцио. Аз повече такива експерименти няма да правя.
Кръц, в тази насока много правилно разсъждаваш. Макар че и при секциото нищо не е сигурно. Вярно е, че форцепса е голямо съдиране на меса.
Херка, ти верно като циганките - бързо. Можеш само да се радваш.
Зеля, много обичам оптимистите. И аз гледам да съм такава - не че винаги успявам, но все пак се старая.
Момичета, искам да споделя нещо с вас - да ми кажете вашите впечатления. Значи за какво иде реч. Масово около мен всички искат момичета. Когато забременях и стана ясно, че е момче, в работата едва ли не започнаха да ме съжаляват. Всички казваха - по-добре момиченце. Момчетата били трудни, не знам си какви. Аз пък винаги съм искала първото да е момче, толкова ги харесвам. Онзи ден попадам в един форум на тема, в която майка описва как бутала гордо количката, защото имала момиче. Тя не е горда, че има ДЕТЕ, че е станала майка, а е горда, че има момиче. Оттам следва един диалог между все такива девойки как всички са искали момичета и как като имаш момиче си благословена, бля-бля. Моя пък бивша съученичка, майка на две момчета, прави изказване, че като нямаш момиче, все едно не си имал дете. Аз ли нещо съм сбъркана? Какво става в това общество? Явно новата мания е да имаш момиче... Малко е офф топика, но ми е интересно какво мислите!
За мен децата са си деца, независимо от какъв пол са.  Heart Eyes Венцислав си е моето дете и не го заменям за друго!
А и булките, както бебчовците са ни много хубави!

# 262
Харт, какво да ти кажа...някой луд с номера си, друг с цяла прогама. Аз пък мога да ти кажа, че тайно ги е яд,че нямат момче и затова се хвалят, че самного горди, че имат момиче... hahaha
Сега сериозно.Аз също много исках момиче, всички тук помнят.Исках момиче, защото съдя по отношенията у дома.Брат ми почти не контактува с мама, увиква я, не я уважава.А аз за нея съм истинско благословение.Тя е моята най-добра приятелка, споделяме всичко, помагам й много, когато съм на Плевен.Самата тя казва, че задължително и аз трябва да си имам момиченце, та да видя каква радост е. Въпреки, че като бях в пубертета как сме се карали.Аз скорпион, тя лъвица - леле, леле.Но всичко минава и сега за нея сме най-голямата радост, след внуците вече Mr. Green
Също вече смятам като теб, че няма значение какво е детенцето, то е плод на нашата любов с баща му, то е нашия живот.Цеци не си го заменям за никоя мома - никога Heart Eyes

Така..много хубави булки и бременни.Лови, ти с твоя тумбак, направо ме разби #CrazyЛичало си е доста ясно, че ще е голям бебок Heart Eyes

Са
, много сте сладки и вие си имате големи бузанки.  GrinningСлиипи, и аз най-харесвам Коки, когато се гуши в теб, преди сън, толкова е миличък Heart Eyes Миринда, а от твоите снимки, най ви харесвам, където сте двечките с Ема Heart Eyes

Хайде чао от мен, отиваме да се рантутим baby

# 263
Лови, Флорес,heart не мога дори и да си представя какво сте изживяли .Забравяйте  по бързо тези кошмарни преживявания -прегръдки и от мен  Hug
Зелче браво ,че удържате фронта с Пламенка!!!!!
Мишка да не преповтарям и аз всички са ти казали -Не ,не си лоша майка.Намери си нещо с което да разнообразяваш живота си.
Кръц направете едно албумче "Купонджийски снимки"  та да ги видим Хера и Зеля в действие.

# 264
heart то и аз исках момиченце , но Сашито сега за нищо не го заменям.Луда работа наистина .

# 265
Добър ви ден и от мен  Hug
Ма много сте сладки всички мамчета с коремчета аз скоро не ги бях гледала и токлова мило ми стана. Heart Eyes
Лови,Heart ,Flores знам че тези трудни моменти никога не се забравят но вие сте силни жени и знам че всичко лошо ще остане зад гърба ви. Hug PeaceГероини  bouquet
Мишка да ти кажа и аз искам много да излезна тъй за цял ден да се разсея и да пия кафе някъде с приятелки но при мен не става понеже съм самичка а нашите и свеки са далече.Но нищо и заедно с мъжа ми и бебо като излизаме пак ми е добре.Та тя майка ми като беше тука за Нова година ние излезнахме за 4 часа аз не спрях да го мисля малкия,гърдите ми се препълниха аз взех да се изнервям и накрая си се прибрах на бегом в къщи.Луда работа. Mr. Green
Heart аз също не мисля че има значение пола на бебо има значение това дали го обичаш и нищо друго.Всички мъничета са невероятни и пола наистина в случая е без значение.Аз пък бях сигурна че ще имам момче просто го исках страшно много и вярвах че ще е така и ето така и се получи. smile3521 newsm44
За раждането си ще кажа че не беше лесно/14 часа/ но след това се възстанових за близо 4 часа. За моето раждане много благодаря на док.Фурнаджиева тя наистина много ми помогна.Златна жена. HugНо както и да е важното е че всички вече сме щастливи майки.
Жалко този уикенд няма да се порадваме на хубаво време.Желая ви въпреки всичко един усмихнат и пезценен ден.  bouquet Hug

# 266
  • Виена
Здравейте  Hug
 НИе вчера бяхме на лекар,но понеже наща лекарка не работеше трябваше да ходим до болницата.Малеее толкова много болни дечица имаше ShockedПонеже беше късно вечера ли незнам.В първата болница се отказахме да чакаме и отидохме до друга,там имаше по малко.Лекарката която преглежда Влади беше...нямам думи.Детето и се смее горкото а тя оная го размятка,натиска,то си хванало слушалките докато го преслушват оная дърпа все едно то знае,че трябва да пусне,идеше ми да я  fightКаза в крайна сметка,че има леко зачервено уше,абе хич не съм доволна.Изписаха ни само свещички и капки за нос,те това винаги изписват тука.Той е по добре не е дигал повече температура,спа снощи но сега леко кашля,а тя каза,че не му било червено гърлото.В понеделник ще си ходим при нащо педи.

Сега сериозно.Аз също много исках момиче, всички тук помнят.Исках момиче, защото съдя по отношенията у дома.Брат ми почти не контактува с мама, увиква я, не я уважава.А аз за нея съм истинско благословение.Тя е моята най-добра приятелка, споделяме всичко, помагам й много, когато съм на Плевен.Самата тя казва, че задължително и аз трябва да си имам момиченце, та да видя каква радост е. Въпреки, че като бях в пубертета как сме се карали.Аз скорпион, тя лъвица - леле, леле.Но всичко минава и сега за нея сме най-голямата радост, след внуците вече Mr. Green
Също вече смятам като теб, че няма значение какво е детенцето, то е плод на нашата любов с баща му, то е нашия живот.Цеци не си го заменям за никоя мома - никога Heart Eyes
КръциВсе едно аз сзм го писала.И брат ми е същия и аз исках първото дете да ми е момиченце,но наистина няма значение в крайна сметка,важното е да е здраво детето!Все пак второто го исках момченце Blushвсе си викам,че ще го възпитавам така,че да ме уважава след време,да не е като брат ми,но да видим Rolling Eyes
Лови, Флорес,heart милите мога да си представя какво сте преживяли.И аз родих трудно и с адски болки,само защото беше голям и тъпите лекари не искаха да ми сложат епидурална упойка Twisted Evilа тя ми се полага ако искам,но не ща да се сещам!Добре,че мъжа ми беше с мен в родилното и страшно много кураж ми вдъхна Heart Eyes
 Стана много дълго май Embarassed

# 267
Благодаря на всички за топлото приемане в редиците на гордите майки на Октомврйичета. newsm51Първо да ви се похваля имаме си вече зъбче toothдоста трудно изби,но най-после се показа.Днес е кисела от сутринта и си мисля,че май ще се показва и второто до него.Дадох и малко Панадол и заспа.
Така относно до моето раждане беше малко трудно,имам 4-5 шева не знам точно колко са,защото паднаха сами,аз поне толкова можах да преброя.Но както всички казват:"Добре,че се забравя иначе никоя майка няма да роди 2 път."Аз вече почти не си спомням болката,а и като погледна моето съкровище съм готова пак да преживея всичко.
Относно за пола на бебето,за мен никога не е имало значение,важното е да е живо и здраво да му се радвам.
При мен е обратното аз имам момиче и когато ме попита някой какво имам и като им кажа ,казват:"Е нищо,да е живо и здраво,другото ще е момче"
Това е глупаво,поне според мен,за една майка би трябвало да е от значение детето и да е живо и здраво ,а не дали е момиче или момче.
И на мен ми липсва хубавото време smile3518

# 268
  • София
Зелче, тичам аз да направя кафето и ... се сещам, че нямам сестра Joy. morning Херка, и аз така родих баткото. Отивам с 5см разкритие в 20:00. В 12 ч. почва раждането и в 2:20 сутринта бяхме приключили. Без нито един шев, а бебока 4,100 кг. В 6ч. отидохме на кафе с момичетата от стаята. Аз малко като барбаронка, но там. влязох в петък и искаха да ме изпишат в събота на обяд Shocked. Сега преди третия ден не даваха и дума да се обели newsm78. Кръци, ако срещна някъде гинеколога ще го удуша с голи ръце. И ще си го излежа за човек. Личи си, а имах такива проблеми по време на бременността, че специалист няма как да ги пропусне. Отоци на краката http://images13.snimka.bg/002204799.jpg - казва че не е проблем. Изследва за албумин- няма. Повръщане до 9 месец- пак няма проблем. Пиех по 6 пъти сода вечер, а през деня незнам по колко.Мъж ми вика, че от содата е "бухнало" детето. Питам какво да пия друго, а той ами нищо. Питам за Талцид, а той- ами може. #2gunfire Гледа на ехограф- 3800 #Crazy. Питам, защо а той- давало леки отклонения.Та това си в цяло бебе разлика.  #2gunfire Ами всичко това говори за нещо нередно. Отивам с него на триизмерен там същото. И не пожела да ми даде и болничен( работех до последно), отказа да даде и обменна карта за раждането, издаде и двете, но с триста зора.

# 269
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Megan_rad, честито ви първо зъбче!  Laughing
Зелче, радвам се, че сте добре.  Hug
Ей булките, много сте хубави! пу- пу  Heart Eyes
Тедито, стискам палци бързо да се оправите. Доно до понеделник до прегледа де сте по- добре!  Peace
Мише, я стига с тия черни мисли. Всеки си имама такива моменти на слабост, но това не означава, че си лоша майка. Аз не смятам, че една майка, 24 часа отдадена на детето си и изнервена  #Crazy , може да се нарече добра майка. И ние имаме нужда от разнообразие, социален живот и да си правим разни работи, които ни доставят удоволсвие и ни правят щастливи. Все пак детето е и на двамата родители, така че съпругът също трябва да помага в отглеждането и грижите, така че и майката да си има своето свободно време. Може да оставяш Яни на свекърва си и да си излизаш с приятелки или пък вечер с мъжа ти да излизате и да се забавлявате.  Peace
Харт, да си призная след като родих си мислех, че при следващо раждане ще си направя уговорка за секцио за да не изживявам този ужас и притеснения отново. Но сега съм на мнение, че тръпката от естественото раждане не можа да се сравни с нищо - адреналина, емоцията и цялото изживяване е неповторимо. Не съжалявам за нищо, от това което ми се е случило - преживях много, научих много. В момента, в който гушнах това малко създание, бях най -щастливата жена на света и всичко останало беше забравено и нямаше значение.  Heart Eyes  
По отношение на момиченцата - и аз съм забелязала, нещо такова че всеки иска момиче. На повечето от моите приятели им се родиха момченца и имаше големи разочарования. Един от приятелите ми дори не искаше да си гушка синчето, защото много искал момиче.  ooooh! Като родих момче и всички ми казваха: "Еее хайде, какво пък толкова, второто ще е момиче". Все едно ме съжаляваха  Rolling Eyes  За мен няма значение дали е момче или момиче, това е НАШЕТО дете, плод на любовта ми към моя любим и това е най- прекрасното същество за мен!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Лек и приятен ден от нас и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт