Другите са ти дали добър съвет - оставете малкия на баба му и отидете с мъжа си да се позабавлявате или си поканете гости..
Отивам да спя, че окончателно ми се изцедиха силите!!
Това, че излизам на кафе понякога без Слави...това че ходя на кръчма с приятелки. Ами в крайна сметка Слави си има и баща 
Да се настаняват удобно.
А днес как сте?

И много поздрави на систъра ти 

- Саши и Ния, Стела и моя Цеци, Ема на Барабана и Влади, Митака и Пламенка - хи, хи, сладури 
Това, че излизам на кафе понякога без Слави...това че ходя на кръчма с приятелки.
Ама нали съм вечният оптимист и си казах че просто някои неща се случват
така че според мен направи нещо за себе си, сега просто си в дупка
Всяка една от нас има такива дни, когато ежедневието просто е еднообразно и ни налягат черни мисли
Ама гледай по весело на нещата и от хубавата им страна, аз се радвам на малките жестове
как да не съм щастлива цял ден, сетил се и за мен човека
как да не се усмихвам цял ден 

Венцислав си е моето дете и не го заменям за друго!

Личало си е доста ясно, че ще е голям бебок 
Слиипи, и аз най-харесвам Коки, когато се гуши в теб, преди сън, толкова е миличък
Миринда, а от твоите снимки, най ви харесвам, където сте двечките с Ема 

Героини 

Но както и да е важното е че всички вече сме щастливи майки.

Каза в крайна сметка,че има леко зачервено уше,абе хич не съм доволна.Изписаха ни само свещички и капки за нос,те това винаги изписват тука.Той е по добре не е дигал повече температура,спа снощи но сега леко кашля,а тя каза,че не му било червено гърлото.В понеделник ще си ходим при нащо педи.
все си викам,че ще го възпитавам така,че да ме уважава след време,да не е като брат ми,но да видим 
Първо да ви се похваля имаме си вече зъбче
доста трудно изби,но най-после се показа.Днес е кисела от сутринта и си мисля,че май ще се показва и второто до него.Дадох и малко Панадол и заспа.

. morning Херка, и аз така родих баткото. Отивам с 5см разкритие в 20:00. В 12 ч. почва раждането и в 2:20 сутринта бяхме приключили. Без нито един шев, а бебока 4,100 кг. В 6ч. отидохме на кафе с момичетата от стаята. Аз малко като барбаронка, но там. влязох в петък и искаха да ме изпишат в събота на обяд
. Кръци, ако срещна някъде гинеколога ще го удуша с голи ръце. И ще си го излежа за човек. Личи си, а имах такива проблеми по време на бременността, че специалист няма как да ги пропусне. Отоци на краката http://images13.snimka.bg/002204799.jpg - казва че не е проблем. Изследва за албумин- няма. Повръщане до 9 месец- пак няма проблем. Пиех по 6 пъти сода вечер, а през деня незнам по колко.Мъж ми вика, че от содата е "бухнало" детето. Питам какво да пия друго, а той ами нищо. Питам за Талцид, а той- ами може.
Гледа на ехограф- 3800
. Питам, защо а той- давало леки отклонения.Та това си в цяло бебе разлика.
Ами всичко това говори за нещо нередно. Отивам с него на триизмерен там същото. И не пожела да ми даде и болничен( работех до последно), отказа да даде и обменна карта за раждането, издаде и двете, но с триста зора. 

, може да се нарече добра майка. И ние имаме нужда от разнообразие, социален живот и да си правим разни работи, които ни доставят удоволсвие и ни правят щастливи. Все пак детето е и на двамата родители, така че съпругът също трябва да помага в отглеждането и грижите, така че и майката да си има своето свободно време. Може да оставяш Яни на свекърва си и да си излизаш с приятелки или пък вечер с мъжа ти да излизате и да се забавлявате. 
Като родих момче и всички ми казваха: "Еее хайде, какво пък толкова, второто ще е момиче". Все едно ме съжаляваха