Модни консултации - 76

• 71 689
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Цифра, която е надписана на надгробната плоча. Още никой не е избягал от природата, колкото и окуражаващи лъжливи реплики да се разменят по форумите.

Този тип дънки правят фигурата равна и нежененствена, но за това, което са, според мен нямаш основание за притеснения как ти стоят. Нито са дреха, която да не може да се носи от 40- годишни.
Ако не съм (и на мен си включително) обещала, да не качвам свои снимки, с удоволствие щях да покажа на себе си как стоят такива тип дънки на фигура със съотношение талия-ханш 2:3, която е слаба, но си има предостатъчно извивки във всяко отношение.

Ще се огранича и ще сложа само една от първите ми попаднали снимки на дънки с ниска талия, тип bootcut.

Ако има извивки тялото, точно този тип дънки изобщо не ги прикривават. Моделите, което ми "изяждат" извивките и дупето, са скейтърските дънки, особено с широко ниско дъно, dad и mom моделите, дънките с висока талия, особено тези, които са прави горе и ако успея да вляза в тях, са ми широки в кръста. 

Да се върнем обаче, на дамата, която ни сподели снимки Grinning Мисля, че е с много стегната фигура и няма никакъв корем, което прави тези дънки перфектни за нея.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:00 от Telesilla

# 616
  • София
Не забелязах нейните да са bootcut, а просто ниска талия. Изказвам мнение, че друг тип дънки ще ѝ стоят още по- добре, жената е стройна.

# 617
Точно в този случай, с тази потребителка, дънките стоят перфектно! Слаба и висока! К'во повече се иска?!

# 618
Wild West, въпреки, че сигурно би имало модели, които да ти стоят по-добре, и тези не успяват да съсипят хубавата ти фигура.

Аз в тая жега, демоде-немоде, с талия до ушите не тръгвам. Но и отдавна не нося от онези дънки, с които без особени усилия се вижда цепката на д-то.

# 619
  • Mediterraneo
Никога не съм носила дънки с ниска талия, никога няма и да сложа.

# 620
На тази рокля и тези обувки каква чанта ще отива, според вас? И като цвят и като форма. Сякаш ми се иска чантата да е в някакъв по-открояващ се цвят и да е като акцент.

# 621
  • София
Изумрудено зелено, клъч.

Иначе не бих съчетала тази рокля с тези обувки аз лично.

# 622
Благодаря за идеята! Simple Smile

# 623
Аз си представям със синя чанта.

# 624
Харесва ми. Благодаря, Пепина. Simple Smile

# 625
Червена.

# 626
  • София
Червена. Структурирана, най- добре клъчовидна (знам, че няма такава дума Grinning)

# 627
  • София
И аз съм за червена или някакво "отровно" лилаво (ярък патладжан). И по възможност стилето.

# 628
Благодаря за предложенията. Червена също ми допада и ще ми е по-лесно да намеря. Понеже вече втори потребител се изказва за обувките, без да съм питала за тях, ще внеса разяснение. Няма как да съм със стилето, защото съм с широк крак, а за такива не правят елегантни обувки. Последните два месеца съм поръчала и върнала 10 чифта обувки. Не желая краката ми да страдат само, за да съм с елегантни обувки.

# 629
Аз съм за ярък цвят- фуксия, турско синьо, тюркоаз, червено.
Пастелни цветове клъчове също биха подходящи- мента, млечно лилаво, праскова, светлосиньо.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 16:31 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт