Модни консултации - 76

• 71 742
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Роклята е много хубава, от къде е

За мен някакъв метален цвят чанта би стоял най-добре

# 631
  • София
Разбира се, че за обувките ти ще прецениш и е важно да ти е удобно. Аз също съм със широко стъпало, но малък номер и знам колко е невъзможно да се намери нещо подходящо.

Може би наистина си заслужава да видиш и със златист клъч.
Пастелен мисля, че ще се загуби, но зависи ти какъв цветови тип си - блондинка или брюнетка.

# 632
Някакви сандали на устойчив ток ще е ок също, но не тези.

# 633
От Зара е роклята.

Дописвам. Тези сандали съм избрала и ги харесвам. Не са предмет на дискусията.

# 634
За този тоалет би бил подходящ клъч от тези на Paparazzi, наподобяващ списание. Имам поне 5 и винаги са много ефектни.
Скрит текст:

# 635
Против метален клъч съм, един нюанс метално по обувките, друг по роклята…
Роклята е нежна и клъч в наситени пастели няма да изглежда зле, само да е със златисти метални части :
Шаренията от горния пост- твърдо не!

# 636
И на мен много грубо ми звучи да продължавате да ги обсъждате, след като в предния пост съм казала, че не са предмет на дискусията.
Мини, през тел. често се пропускат постове.На мен напоследък постоянно ми се случва.Предполагам много хора не са видяли, че си писала.
Ако имаш обувките ок, но иначе бих сложила подобни е някой готин цвят(защото знам за какво говориш, аз също имам проблемни крака):

# 637
Благодаря, ДХ3. Такъв тип бяха едни от последните обувки, които върнах. Отпред каишката ми стягаше на крака. Тези, които харесвам или ми идват прекалено скъпи или са ми неудобни. Голяма мъка ми е с обувките. Иначе и аз си я представях роклята със стилето или нещо елегантно, ама не се получиха нещата.

# 638
  • София
Роклята, показана вече отблизо - вискоза и лен, а не гладка ефирна материя, не е чак толкова фина, че да не може да понесе едни сандали на платформа.
По- добре от маратонки на костюм.
И не, не обичам платформени сандали, така че не съм пристрастна.

# 639
Разбира се, че за обувките ти ще прецениш и е важно да ти е удобно. Аз също съм със широко стъпало, но малък номер и знам колко е невъзможно да се намери нещо подходящо.

Може би наистина си заслужава да видиш и със златист клъч.
Пастелен мисля, че ще се загуби, но зависи ти какъв цветови тип си - блондинка или брюнетка.
Вярно че се пропускат постове. Този не съм го видяла. Тъмно руса ми е косата.

# 640
  • София
Щом си по-светла, може и пастелен да е клъчът. С по-тъмен има опасност само чантата да доминира в един момент.
Най-добре можеш да пробваш, когато сложиш роклята и вземеш в ръка някоя дреха - едноцветни тениски са идеални за сравнение. Така ще визуализираш по-лесно.
Нямам наблизо компютър в момента, иначе щях да направя няколко колажа.
Разглеждах си моя гардероб и на бежово най-добре вървят червено, пурпурно, лилаво, определени светли нюанси на синьото, шоколадово, тъмно зелено. Не отиват жълто, розово, ярки светли цветове.

# 641
на мен обувките ми харесват

# 642
Много благодаря на всички за предложенията. Помогнахте ми да си изясня какво да търся.
Fever Ray, благодаря за идеята за едноцветните тениски. Така определено много по-лесно ще избера.

# 643
На мен първото предложение, а именно - изумрудено, ми звучи  уау Heart Eyes

А за къс гащеризон в два цвята - горна част бяло, и долна част черно, какъв цвят чанта бихте предложили? Аз сложих зелена, че нея имах под ръка, но приятелка не я одобри.

# 644
  • София
Аз имам костюм в черно и бяло. Нося го с чанта цвят нюд или с една в прасковено. Може би бих пробвала с жълто или розово.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 16:05 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт