Модни консултации - 76

• 71 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
На тази рокля и тези обувки каква чанта ще отива, според вас? И като цвят и като форма. Сякаш ми се иска чантата да е в някакъв по-открояващ се цвят и да е като акцент.

Мини, на мен ми харесват роклята и сандалите и моето предложение е оранжева чанта със златисти елементи, които да се "вържат" с токата на роклята и с цвета на сандалите.
Показвам как застава оранжево с бежово:
Скрит текст:
Като модел и цвят за конкретната рокля и обувки тази чанта или подобна ще е ОК:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 23:07 от Sweta

# 646
Благодаря, Sweta! Simple Smile Много ми харесва с оранжево. Heart Eyes

# 647
Аз не бих я съчетала с ярък цвят чанта. Според мен ще отива кафява. Обувките ако не може да са стилето, не може ли да са друг цвят поне?

# 648
Не може да са други, не може и да са друг цвят. Обувките са тези и не подлежат на коментар.

# 649
Някой знае ли как мога да разширя малко дънки в талията? Закопчавам ги, но ми седят стегнато и не са ми удобни така. Само в талията стягат, надолу са добре.

# 650
На тази рокля и тези обувки каква чанта ще отива, според вас? И като цвят и като форма. Сякаш ми се иска чантата да е в някакъв по-открояващ се цвят и да е като акцент.
Скрит текст:

Златистият цвят на сандалите, допълнен с подходящи бижута са достатъчни като акцент, и мисля, че не е нужно да се състезават за надмощие с ярка чанта. Simple Smile
Скрит текст:
Обици и две масивна гривна за да си подхождат с детайла на роклята и сандалите:

Аз бих избрала семпла чантичка позволяваща носене по интересен начин. Естествената материя според мен хармонично се съчетава с материята на роклята, допълва я и добавя текстура.  
И имаме цялостна визия ала знатна римлянка Simple Smile:

# 651
Някой знае ли как мога да разширя малко дънки в талията? Закопчавам ги, но ми седят стегнато и не са ми удобни така. Само в талията стягат, надолу са добре.
Продават се копчета за разширяване с ластик, подобно на удължителите за сутиени.

# 652
  • Бургас
Може ли да го покажеш това копче за разширяване!

Най простия метод, който ми мина през ума, но за под дреха ако стане с ластик някак да се промуши през илика и после да се увие на копчето.

# 653
# 654
Привет!
Дали сте поръчвали от lynne shop ?

# 655
На комбинация от черно и бяло много харесвам червена чанта.

# 656
  • Бургас/Пз
На комбинация от черно и бяло много харесвам червена чанта.
Или карал:)

# 657
Привет!
Дали сте поръчвали от lynne shop ?
Да, мога ли да помогна?

# 658
Дами, помагайте. Гледам сега предаване с Диана Любенова, сакото й ужасно ми харесва. С разноцветни камъни или пайети , не знам.

Чаках до края на предаването , Но не изписаха . Само обувките написаха, а гардероба Не.
Искам това сако. И панталонът й беше същия, него не го искам 😁

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 01:11 от sparkling eyes

# 659
Пиши в телевизията и питай кой я  облича.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 08:59 от ravi

Общи условия

Активация на акаунт