Модни консултации - 76

• 71 693
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Против дънките съм. Не правят услуга на силуета.

# 601
  • София
Wild West, дънките са класика и този модел ти стои много добре.
Аз съм на 50 и през последните години открих удобството и красотата на правилно подбраните за фигурата дънки и джинси. Особено за хора, водещи активен начин на живот.
И лесно се съчетават с всеки стил.
Дори на 90 бих носила, стига да съм жива и здрава. Майка ми и свекърва ми са на около 80 вече и още носят определени модели.

# 602
  • Пловдив
Против дънките съм. Не правят услуга на силуета.

И аз мисля така. Годините в случая нямат нищо общо.

# 603
  • В полите на Пирин планина
Аз пък намирам, че дънките стоят чудесно на Wild West, а тя има много хубава фигура. 👌🏻

# 604
Дънките стоят добре,но от снимките виждам,че дамата е с дълъг торс (поне така ми изглежда) и тази ниска талия някак скъсява още краката.

# 605
бих потърсила модела да е с висока талия
Не стоят добре тези дънки

# 606
  • София
При снимката от сайта ефекта е същия, аз за това не харесвам ниската талия - хем визуално скъсява краката, хем придава  един “правоъгълен” силует.

# 607
  • София
Зависи с какво се носят. С обувка на ток и блуза, покриваща талията, ще са си съвсем добре. Какъвто и да е моделът, късите блузи обикновено прецакват визията, а не дънките.

# 608
  • Stuck in a moment
Момичета, благодаря! И аз имам колебания дали ми подхождат на типа тяло, така и не можах да си го определя, колко клипове съм изгледала. Спонтанна покупка бяха и вече реших, че квартално от време на време ще ги нося. Иначе за годините, вярно е, че не би трябвало да има значение, обаче аз се влияя. Пак ще се допитвам тук 🌷

# 609
  • София
Годините са просто една цифра, а визията е израз на вътрешния ни свят. Аз на 48 родих последното си дете и още не са ме питали дали случайно не съм баба му (на 12.08. ще направи 2 г.).

# 610
  • София
Цифра, която е надписана на надгробната плоча. Още никой не е избягал от природата, колкото и окуражаващи лъжливи реплики да се разменят по форумите.

Този тип дънки правят фигурата равна и нежененствена, но за това, което са, според мен нямаш основание за притеснения как ти стоят. Нито са дреха, която да не може да се носи от 40- годишни.

# 611
И на мен ми допада как стоят, ниската талия по начало скъсява краката, но с едни платформи или груби маратонки и подходящ топ ще са ОК.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 19:08 от Mateah

# 612
Само аз ли виждам една красива жена, на която дънките и стоят страхотно и въобще не и личи, че е на 40+?
Wild West, нито ти е дълъг торса, нито тези дънки ти скъсавят краката. Носи си ги с кеф, жените сме склонни излишно да се вторачваме в имагинерни несъвършенства.

# 613
Дънките стоят добре,но от снимките виждам,че дамата е с дълъг торс (поне така ми изглежда) и тази ниска талия някак скъсява още краката.
Не мога да се съглася с това.

Защото снимките са под такъв ъгъл, че изобщо не могат да се определят точните пропорции на тялото.

И това е доста очебийно, обърнете внимание как самото огледало изглежда. Дали и то е криво наистина според вас, с разширена дълга горна част и къса стесняваща се долна? Rolling Eyes

Имам снимки, на които краката ми изглеждат 2 метра и такива, на които съм с надут бюст все едно съм със силикон чашка Е сигурно. Ама не съм Joy Прост отпичен ефект от ъгъла на снимане, който понякога дори не се забелязва лесно заради липсата на ориентири.

Иначе съм съгласна, че дънките стоят добре.

# 614
  • София
Цифра, която е надписана на надгробната плоча. Още никой не е избягал от природата, колкото и окуражаващи лъжливи реплики да се разменят по форумите.

Да, никой не е избягал. Кой на 15, кой на 85. Няма ред за оня свят и няма общо с това какво отива като облекло на даден човек.
Има млади с прекрасни фигури, но има млади с ужасни такива. Има възрастни с перфектно тяло, има и запуснали се, защото вече чакат цифрата на гроба.

В конкретния случай на дамата ѝ отиват и възрастта е последното, което би трябвало да определя дали да носи или не нещо, което ѝ стои добре.
Нима след някаква възраст жената трябва да спре да се облича добре!? Говоря за стил, а нещо за гротеска. Още повече, че има дрехи, които на всяка дама над 5 или максимум 10-годишна възраст стоят смешно.
Тук се коментира един обикновен спортен панталон, все пак, а не розово туту или бюстие с пайети,

Общи условия

Активация на акаунт