“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №3

• 58 556
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София, България
Аз единствено си мисля, че в Капките Владо не ми направи впечатление с особено дар слово. Може да е било от притеснение, от умора, но моето мнение е, че да си добър водещ не е само четене на готов сценарий. За да бъде интересно, трябва да има игра с публиката, игра с участниците, с госта на предаването. Да излизаш от ситуации умело, въпреки че е на запис, ако е на живо пък съвсем.
То за това и се броят на пръсти добрите водещи.

Може пък човекът да се справи страхотно и да стане любим водещ. Но и той като всеки друг си има противници и привърженици.
По назад се дадоха примери - аз пък много обичам Ненчо Балабанов и гледам всичко възможно с него и не ми писва Hug така може и за някои да стане Зомбори.

# 1 051
Ролята на водещия в Гласът е толкова безлична, че не виждам дори и Зомбори как ще я направи по-ярка, освен ако не барнат малко сценария.

# 1 052
  • София
Тази година (2025) ще е 13 сезон, в „Пееш или лъжеш“ видяхме доста добри певци, дали пък Маги няма да се излъже да покани някой от тях и дали не трабвяше да пусне един сезон на някакъв музикален конкурс от сорта на Х Фактор.

# 1 053
Тази година (2025) ще е 13 сезон, в „Пееш или лъжеш“ видяхме доста добри певци, дали пък Маги няма да се излъже да покани някой от тях и дали не трабвяше да пусне един сезон на някакъв музикален конкурс от сорта на Х Фактор.
Маги винаги е твърдял,че за да участват в Капките трябва да са Известни личности. По-скоро да покани някой от гостите,които бяха в Пееш или лъжеш. Например Михаела Филева, Орлин Горанов или Тони Димитрова,според мен биха били интересни. Като други предположения бих дал - Павел Иванов-актьорът изиграл Гунди,който ако са успяли да го навият,ще бъде голям хит. Руши Видинлиев - певец и актьор, Стефан Вълдобрев - също певец и актьор. От поп-фолк жанра биха били интересни - Галена,която междудругото беше поканена по време на българските дуети. Емилия или Меди също са кадърни певци. Определено би било възможно да направят добър сезон. Остава близо месец до старта,тъй че предстои да разберем!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:09 от Krushmar

# 1 054
  • София
Между другото жената на Зомбори- Весела, също пее добре, тя ще ми е много интересна също.

# 1 055
Хайде да не са само певци. По е забавно предаването като има микс от различни личности. Идеята за Павел Иванов е супер, но не знам дали би искал човека да се ангажира.

# 1 056
Искам да гледам Даниел Пеев - Дънди - актьор е и може да пее. И е много забавен.

# 1 057
Когато видях за първи път Кристиян Янкулов си помислих, че той е точно за Като две капки вода. Страхотен певец е и прави каквото си иска с гласа си, така че вероятно ще бъде добър имитатор. Може да се приеме и за известен, поне за нашите мащаби има доста последователи.

# 1 058
И аз познах Кристиян Янкулов като се появи в "Пееш или лъжеш". Той е добър вариант за Капките. Не е като да не е известен. За сравнение мога да дам Стефан Илчев, който ми беше непознат като участва  Капките, но след това си участие имах чувството, че и от хладилника ми ще излезе. Друг такъв непознат в Капките ми беше /а и още ми е/ един младеж с дръпнати очи - така и не му запомних името.

# 1 059
  • софия
Кристиян Янкулов е известен май основно в тик-ток, масово не е известен като останалите. Не мисля, че ще го поканят.

# 1 060
Според сайта Plovdiv24, Мила Робърт ще сред участниците: https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tova-li-e-purviyat-uch … pki-voda--2423674

# 1 061
  • София
Все някой трябва да обира ниските оценки.

# 1 062
  • София
Честно казано предвид участието и в Черешката, хич не съм изнедана. Подготвят ни винаги там по някое и друго лице. Grinning

# 1 063
Дам . А за Аръков се пише, че ще е в звездния отбор на хелс китчън

# 1 064
Мила участва в Денсинг Старс.Стараеше се много! Танцуваше колкото може,но се отнасяше отговорно със задачите.

Общи условия

Активация на акаунт