“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №3

• 58 060
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Браво на Зомбори!
За цялостното му представяне и старание. Нямаше кой друг да му бъде конкуренция..

# 916
По-предизвестено и от финала на Фермата миналата година Joy

# 917
Честито на Влади! Заслужи си победата. Много ми беше приятно да гледам превъплъщенията му. И си отвори пътя занапред с това представяне. Свестно момче с много сладка жена, от сърце им пожелавам всичко прекрасно.

# 918
Защо пък Иво да е на второ място - лигав със слаби образи. За мен беше ок класирането.

# 919
Честито на Зомбори - човекът, който изнесе този сезон на гърба си! Heart Eyes

# 920
Аз и Хрисито много харесвам.

Зомбори не ми е любимец, но заслужено спечели.

# 921
  • sofia
Браво! Прекрасен финал!

# 922
Мисля, че никой не е изненадан, че Зомбори печели сезона. Заслужи си победата с всеки един образ, който имитираше.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 23:48 от Daniela216

# 923
Честито на Влади Зомбори! Заслужена победа.
Старателен,скромен,трудолюбив,направи най-сполучливите имитации.

# 924
  • София, България
Аз също не съм му особена фенка, но определено той заслужаваше най-много от всички. Щеше да е тъпо ако не беше спечелил. Цялата публика си го очакваше. Simple Smile

# 925
  • София
Абсолютно заслужена победа. Браво на Зомбори - страхотен талант и прекрасен човек.
Да е жив и здрав!

Радвам се, че Християна остана на 2-ро място - представи се изключително и тя.

# 926
Само аз ли от цяла България не го харесвам Зомби? Арогантен ми е. Иначе жив и здрав, не му пожелавам лошо, просто да осъзнава, че по тая Земя са ходили по-велики хора от него и никой от тях не е вечен.

Оооооо, НЕЕЕЕЕ! Сега пее дори още по-зле от преди малко Cry Ад, бате!!! Кофти Финал

# 927
  • София
Защо пък Иво да е на второ място - лигав със слаби образи. За мен беше ок класирането.

Християна и Наско цял сезон пеят като себе си, Иво беше много по- добър от тях в имитациите.

# 928
  • гр.София
Радвам се, че спечели Зомбори. Даже пуснах един глас за него. Очаквах, че Наско ще е втори (това е изненадата за мен от финала).

# 929
Тези, които пишете, че е арогантен, споделете моментите, в които го е демонстрирал?
Той буквално тази вечер каза, плачейки - не съм очаквал толкова хора да ме подкрепят - и се скри зад букета. Е, актьор е, знаем, но все пак...
Нормално да пее по-зле в момента заради емоцията, че е спечелил. Пожалете го това момче...

Общи условия

Активация на акаунт