“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №3

• 58 054
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Закриваме най- слабия сезон на шоуто със страхотен победител Зомбори! Heartpulse

# 931
Аз даже се изненадах, че въобще успя да запее след като толкова се разчуства к се разплака. Много го харесвам, много е талантлив.

# 932
Честито на момчето!Заслужаваше това признание🥳🥳🥳🥳🥳

# 933
Заслужена победа на Зомбори  на фона цялостното му представяне в сезона , но защо на финала  това парче и тази имитация . А сега финалното изпълнение , особено след силните му емоции , е още по-ужасно  и оставя лош привкус.

# 934
Как се разчувства само, личеше си, че е искрено. Да му е честита победата! Не знам какво щяхме да гледаме този сезон, ако не беше Владо. Силните имитации от другите участници бяха рядкост.
Жалко само за Иво, че не му дадоха поне една победа, заслужаваше момчето.

# 935
Според мен заради посланието на песента. Справи се човека, тя акустиката на Арената е под всякаква критика, гайдите също звучаха почти фалшиво. Елица ми хареса повече как вика, от колкото пеенето на някои други участници.

# 936
  • тук, на мястото си
Честито на Владо Зомбори! Честито и на Християна! Двамата, които най-много харесвах този сезон. Другите двама от моя топ 4 са на трето и четвърто място. Доволна съм!

# 937
Напълно заслужена победа! Радвам се, че победи Зомбори, а не Християна, че до последно очаквах да я бутнат напред заради песента, която си беше избрала.

# 938
  • София
Доволна съм от финалното класиране, абсолютно заслужена подредба на топ 4. И четиримата ми хареса в този ред. Благодаря им за представянето днес и за забавлението тези няколко месеца.

# 939
Защо пък Иво да е на второ място - лигав със слаби образи. За мен беше ок класирането.

Християна и Наско цял сезон пеят като себе си, Иво беше много по- добър от тях в имитациите.

Кога? Не чух нищо добро от него. Другите поне пеят добре.
Зомбори много зле на финала, но заслужено спечели. Само той прави добри имитации този сезон.

# 940
  • София
А аз поздравявам и @Alucard, която в поста си от 23:05 подреди точното класиране. Да й се изпрати книга от продукцията! Closed BookWine Glass
Утре е по-хубавото предаване/реалити. Победителят не е предизвестен.
В четвъртък пък залавяме Демона. Smiling Imp За него само се спекулира, че са го виждали.
И после... други срещи в другите теми. (Лято на книги и филми?)
Удоволствие ми беше да споделяме тук, да чета и пиша с всички вас.

# 941
  • Другата България
Тези, които пишете, че е арогантен, споделете моментите, в които го е демонстрирал?
Той буквално тази вечер каза, плачейки - не съм очаквал толкова хора да ме подкрепят - и се скри зад букета. Е, актьор е, знаем, но все пак...
Нормално да пее по-зле в момента заради емоцията, че е спечелил. Пожалете го това момче...
Няма “тези“. Blush
Този. Joy И не очаквай отговор на въпросите си, няма да ги получиш.
И то от човек, който цял сезон фаворитизираше Мара. Blush

Аз дори очаквах да не изпее финалната песен, та той не можеше да говори, какво остава да пее, чак ми е странно, че има хора, които по това как я изпя могат да си направят изводи колко е добър или “лош“.  Не знам може ли да откаже да пее накрая, но това беше опцията му. Наистина изпълнението беше зле.

Всичко сте казали, напълно заслужена победа на Влади, за цялостното му представяне през сезона, за труда, за постоянството, за времето, за таланта, който несъмнено има. Изнесе го тоя сезон на гърба си, вярно, че нямаше никаква конкуренция, но въпреки това всеки път полагаше усилия, раздаваше се на сцената, и си взе своето. Зрителската любов и уважение, това е важното, харесван е, обичан е, и съм сигурна, че го чакат много успехи не само в киното и театъра, а защо не и в шоубизнеса.
Има страхотно семейство, млад е, животът е пред него.
Браво, момче! Heart

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 00:31 от Merri_An

# 942
Заслужена победа на Зомбори, макар и Фреди да не му беше най - сполучливият образ. Майкъл беше за финал.  Браво!
Наско, страхотен, но си остана Наско. Една имитация не му се получи. Все си беше Наско, в което няма лошо ❤️

# 943
Според мен заради посланието на песента. Справи се човека, тя акустиката на Арената е под всякаква критика, гайдите също звучаха почти фалшиво. Елица ми хареса повече как вика, от колкото пеенето на някои други участници.
Да, затова световни злезди правят концерти там! 😀Била ли си на място в залата?

# 944
  • Берлин
За първи път финалното класиране ми е ок, финалистът също. Съсипаха я тая държава 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт