Тренировки в домашни условия - 121

• 50 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, нова съм в тренировките. Взех си обръч днес, тъй като ми беше любимо като дете и реших да пробвам след толкова години отново. Не обърнах внимание какъв е и после видях, че е с тежест, 1.2кг. Правя си му добър баланс, но в момента ме боли кръста и корема. Четох че е често срещано и дори синки могат да се появят, но се притесних дали не е опасно. Може ли някой по-опитен да ми сподели дали е нормално и ако продължавам ще отмине, или по-добре да опитам да го върна и да взема обикновен обръч?

# 511
Да се отчета - ден 5 от 90 дневната на Руми Илиева.
Лицевите опори обаче продължават да са ми мъка, затова ги заменям с планински катерач.

# 512
Всекидневната ми тренировка ...по-принуда ,лабрадора ми трябва да свали АСАП 10 кг ,но не се оплаквам -терена е пресечен има 15-20 Мин стълби ,гора и трасе с изкачване на път-там ходя назад .Много стегнато и приятно кардио .
Току -що направих и Iron цяло тяло ,рано-рано ...докато не ме е хванала апатията 😜
За обръча е нормално ,аз скоро взех от Лидъл и ме болеше в началото ,после тялото се адаптира и не боли.Обаче кръста не е добре да те боли ....изчакай да ти мине и почни пак ,аз лично много си го пазя тоя кръст и светне ли ми там лампата много внимавам ...може да ти е от техниката ....НЗ

# 513
Мерси, да, реших да изчакам един два дена и пак да пробвам и ще сложа на кръста нещо като колан, което да го пази. Супер съм несериозна съм в тренировките и искам да е нещо което ми харесва, за да се задържи повече време и да ми стане навик. А това ми е любимо и ще постоянствам Simple Smile Предполагам че ще свикна, но няма да се напъвам отвачало, запда няма обратен ефект. Ще пиша отново, като има с какво да се похваля. Приятни тренировки, момичета! (Или както козва мъжа ми - фитнес маняк - Тежка тренировка се пожелава! ) 😄

# 514
Аз съм с лек обръч и никога не съм имала горните оплаквания. При доказани проблеми с кръста. Не съм и опитвала разни по-тежки, масажиращи и тем подобни специални. Вече 6 г. Като вариант за ниско интензивно кардио.

# 515
гумените колани спасяват от синките на обръча
това ми е обръча, махнала съм белите остри елементи, само с топчетата съм

тип неопренов колан

е, първата седмица следите остават по кокалчета и сланинки Stuck Out Tongue

# 516
Момичета, благодаря за подкрепата.
Скрит текст:
Имам миома и кисти. След първите прояви и наложените кръвопреливания минах всички възможни тестове, скенери, ЯМР, биопсии и т.н. Препоръчаха ми прием на прогестерон, който ще помогне намаляване на размера и оттам повлияване на кръвотеченията. Оперативната намеса беше оставена като последен вариант. Според тукашните лекари при нея ще се наожи до 6м възстановяване. Избрах варианта с медикаментозно лечение. Размерът наистина се повлия положително, но за съжаление качих доста килограми. Повече от 8 , които за моята височина са ужасно много. Остава да чакам менопаузата, която евентуално да реши проблема.

Може би донякъде ще ги реши но и не откъм кг 🙄
Съжалявам за нахълтванета. Чета ви отдавна? но не смеех да се и разпиша 😃

# 517
Здравейте, за съжаление днес завърших седмица 2 от моя си сплит, заради МЦ и просто дните не ми стигнаха да я завърша вчера.

Тренировката от Епик ден 28 е страхотна, имах муслулна треска няколко дни.
40-те минути с Никол също бяха страхотни.

По-късно ще седна да измисля седмица 3, която ще е с 4 тренировки

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:30 от payla🤍

# 518
Аз доста трудно намирам време за тренировки. Криво-ляво се събират по три на седмица, като правя основно ММА тип. Това ми се прави в момента, а и предпочитам да си спестя мащабна мускулна треска от твърде амбициозно начало със силови. Хубавото е, че мма тренировките обикновено са на блокове и мога да заменя някоя от комбинациите със силово упражнение, така че плавно влизам във форма.
Забелязах, че руснаците са пуснали две нови програми на боди. Има една на оутъм, която е от типа на 80day obsession (коментарите обаче са смесени, хората пишат, че е твърде трудна)+нова програма на шон, която е основно за начинаещи и средно ниво. Няма подскоци,но иначе има всички основни тренировки без горна част (но тя е сравнително добре застъпена в тренировката за цяло тяло). Само 20 минути са тренировките, така че препоръчвам за заети хора. Аз сигурно ще правя периодично двете силови от нея.

# 519
Аз съм пас докато не родя. Прекалено тежка и проблемна се оказа тази бременност, плюс вече имам едно лежане в болница миналата седмица. Надявам се догодина да съм тук Simple Smile

# 520
Момичета, благодаря за подкрепата.
Скрит текст:
Имам миома и кисти. След първите прояви и наложените кръвопреливания минах всички възможни тестове, скенери, ЯМР, биопсии и т.н. Препоръчаха ми прием на прогестерон, който ще помогне намаляване на размера и оттам повлияване на кръвотеченията. Оперативната намеса беше оставена като последен вариант. Според тукашните лекари при нея ще се наожи до 6м възстановяване. Избрах варианта с медикаментозно лечение. Размерът наистина се повлия положително, но за съжаление качих доста килограми. Повече от 8 , които за моята височина са ужасно много. Остава да чакам менопаузата, която евентуално да реши проблема.

Може би донякъде ще ги реши но и не откъм кг 🙄
На какво се дължи категоричното ви мнение? Личен опит или?

# 521
Дух, стискам палци всичко да е наред и да няма повече болници до края, тренировките няма да избягат.

Аз направих първата седмица на 4WFEB на Отъм, но тренировките са доста кратички, а пък аз пропускам коремните упражнения, което ги прави още по-кратки. Мисля да се върна избирателно към Sure thing, докато мога.

# 522
  • Стара Загора
Аз свърших МФБ и почнах МФБА .След първата тренировка ми се наложи почти седница прекъсване, но сега си продължавам.Видях, че Меган е направила и МФБ от по 20 минутни тренировки.
https://disk.yandex.ru/d/xBkTmNLTFSS2XQ?fbclid=IwY2xjawF9nGtleHR … HV264MSZut7zc0_4Q

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 10:36 от maksimka

# 523
O, благодаря за линка! Приемам всякакви такива за Меган. Знам че има някакви super block-ове на sure thing, че даже и хибриди с други програми.

# 524
Пуснете си Youtube, Има всякакви упражения и ще може да гледате, как точно се изпълняват

Общи условия

Активация на акаунт