Отговори
# 165
Гери, разсмя ме! Joy
Но си е истина! И ние имахме нормална петък вечер. Wink
ТРУДНО Е ДА СЕ ДОВЕРИШ НА НЯКОГО

Лейля много се ядоса! Какво ли ще последва?

За Календер съм напълно съгласна! Ако това е всичко от неговия образ, можеше спокойно да го няма...

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 14:41 от NeZ_9

# 166
От канала са се затъжили за нас

Вълнението беше в своя връх в последния епизод на Gaddar ! ❤️‍🔥
@gaddartvresmi

За 19ч фрага е гледан над 1.4 милиона пъти

# 167
В следващия епизод, като бомба трябва  да избухне Лейля  срещу убиеца на баща й и Коркут който ще разбере за чувствата й към Дахан  Joy
Като цяло още причини да иска да го убие. Аз още не мога да осмисля какво е това влюбване за 2 сек., че даже иска да ликвидира "другото куче". Но нали Коркут не е нормален. Можеше да напишат нещо смислено за Календер. Актьора е страхотен, не знам защо го ползват за статист Rolling Eyes Макар,че останах с впечатление,че героя просто е по-мрачен и мълчалив.

# 168
Жаки, и ние сме се затъжили, но не за канала, а за Gaddar! Wink
На мен ми е интересно на кой му хрумна идеята за белезниците?
На Айдан или на Гьоркан, или на двамата заедно?
Гьоркан май се  е отказал от идеята да отдалечи Айдан от Дахан.

# 169
Жаки, и ние сме се затъжили, но не за канала, а за Gaddar! Wink
На мен ми е интересно на кой му хрумна идеята за белезниците?
На Айдан или на Гьоркан, или на двамата заедно?
Гьоркан май се  е отказал от идеята да отдалечи Айдан от Дахан.

Аз нали знаете, че само бръмбари имам в главата и на мен битовизмите са ми интересни. Та чудя се сега как ходят до тоалетна с тези белезници.
Иначе идеята ми се вижда да е на Айдан. Тя и без друго е голяма лепка според сценариста.
И сега една мисъл направо ми взриви главата. Този сценарис е женомразец. Един женски образ няма като хората. Фатма е невротичка. Шивачката е тра-ла-ла. Шенгюл беше напълно безмозъчен образ. Лейля е инфантилна. Оя е пълно ку-ку. Ямур до петия месец не разбра, че любимият и е хладнокръвен престъпник и убиец. Айдън, която иначе трябва да е смела и отстояваща правата си жена, я представят като психо лепка. Една нормална жена няма.

# 170
Крайно време беше Гьоркан да разбере, че шансове там няма.
Дано вече ролята на комисаря да я направят по-адекватна и смислена, стига са го представяли като влюбен хлапак, който използва положението си, да гони Дахан.
Нине, всички май се чудим на това внезапно влюбване, ама с тоя сценарист май нищо не трябва да ни учудва.
Все успява да ни изненада, но в повечето случаи неестествено или отрицателно.

# 171
Гери, не се знае колко време са стояли така. Joy
За жените си права, всички имат някакви особености, така да се каже. Wink
Иначе толкова време се гонеха Айдан и Дахан,че няма лошо да постоят малко закопчани един за друг. Grinning

# 172
Гери, не се знае колко време са стояли така. Joy
За жените си права, всички имат някакви особености, така да се каже.
Пропусна Лейля. Wink
Иначе толкова време се гонеха Айдан и Дахан,че няма лошо да постоят малко закопчани един за друг. Grinning
Казах я Лейля. Тя е инфантилна.
Този сценарист, а и режисьора, искат мъжкия каст да изпъква и да изглеждат повече мъже. Ама накрая Ветъра ще излезе най-нормалния и земен образ.

# 173
Ох, да, моя е грешката!
Най-интересно ще е, ако най -нормален се окаже Месут.  Joy

# 174
Не било раждане, било газове.

# 175
Цвети. Искрено се забавлявах с тези газове. През първата ми бременност преносих доста и ми се наложи често да имам така наречените фалшиви/предварителни контракции Joy

# 176
Днес сина на Къванч и Башак, малкия Курт Ефе има рожден ден. Става на 2 годинки.
Дуйгу е споделила снимка от РД.
Мисля,че една от причините да не се виждат много Чаатай и Къванч е и тази,че Дуйгу и Башак са приятелки.
Нещо, което Чачо не спомена, когато го питаха, а мисля,че журналистите точно това имаха предвид.

# 177
То приятелството им беше покрай Дуйгу.
След раздялата не са ги хващали заедно, а Дуйгу и миналата година беше на рождените дни на малкия и на Киво.

# 178
Nez, благодаря. За информацията за сериала за змиите 😆 Щом ще го има, просто ще го чакам🙂
Нещо друго ми хрумна тука, докато влезнах за малко във фейса. Някакъв превод на английски ми излезе на фрага. Калиндер казва на брат си, че се притеснява, че Дахан е жив. И Коркут му казва тогава ми го доведи. А после дават как са го хванали. Сигурно точно Календер го е хванал, че брат му така му каза. Ами точно при това "хващане" може нещо да е станало. Може четворката да планира нещо и да ги нападне, та тогава и Календер да пострада. Може и да не умре, но ще пострада. За мен така има повече логика, отколкото предположенията за някаква връзка на Лейля с тези събития🤷‍♀️

# 179
Знам, че на вас не са ви любими, но аз много си ги харесвам

Те ще се променят един друг към по-добро и ще бъдат силни заедно, Лайла ще нарани и излекува сърцето му в същото време, Той ще я направи силна и яростна и тя ще го накара да се довери и да се усмихне, Конфликтуващи двойки, които се допълват друго..

Общи условия

Активация на акаунт