Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 855
  • 814
  •   1
Отговори
# 525
  • на брега на морето
И аз съм на любимия ми плаж с мм и децата. Страхотно е както винаги! Няма нито едно облаче.

# 526
Реших да зарадвам ММ с нови слънчеви очила ❤️. После се върнах и зарадвах и себе си с нови 😎.

# 527
  • София
Дочетох си книгата. Сега ще си направя кафе и ще започна друга.

# 528
Димис, много ми харесваш така. Наслаждавай се!
И аз се харесвам. Даже пратих снимка на шефа с обяснение, че ще посрещна утре джулая на морския бряг и ще се появя към 8 ч.след отпуска на работа.  Сега пия кафе и решавам судоку. ММ играе карти. Другата неделя почивам и дано се организираме пак.

# 529
Успах се днес, не ми се потегляше в жегите, та не стана басейна. Исках да си почивам. Гледах интересни предавания. Но и в крайна сметка реших да си подаря един хубав дълъг масаж 😌 от няколко месеца го сънувам покрай ремонтите, та този уикенд ми дойде на козметични глезотии 😌

# 530
  • София
Романтична вечеря сама със себе си, запалена свещ, сайдер и филия с лютеница и сирене 😀

# 531
И аз днес реших да остана сама със себе си. Оправих си цветята,  шетам из къщи, телевизорът е изключен, а вечерята ми ще бъде чипс и бира. Ще вечерям на терасата, когато се включат соларните лампички. Взех си един ден отпуск утре, защото бог ми е свидетел, имам нужда от почивка и сън.

# 532
Романтична вечеря сама със себе си, запалена свещ, сайдер и филия с лютеница и сирене 😀
Пусни музика или филм за още разкош Kissing Heart

И аз си подарих 2-3 часа самота днес. Слушах музика, малко подреждах,мислих, но нищо не измислих Joy

# 533
Поръчах бюро за детето и шкаф за обувки за мен Simple Smile
Продължавам с подреждането вкъщи и ми е едно хубавко и леко на душата.

# 534
Поръчах бюро за детето и шкаф за обувки за мен Simple Smile
Продължавам с подреждането вкъщи и ми е едно хубавко и леко на душата.
Като подредих гардеробите вкъщи миналата седмица много хубаво ми беше.
Аз след плажа съм на ракия с ММ.

# 535
  • София
Разходих се малко из града Heart Eyes

# 536
Трето кафе. След това ще изляза, докато е още хладно, ще купувам златни обици за една малка госпожица, ще купя ампули срещу кърлежи и бълхи за кучето и котарака,  ще си купя нов бански. И някоя рокля вероятно, или пък пола, нова плажна чанта, а може би още десет неща. Ще вървя по улицата и ще влизам в магазините без конкретен план. Абе накратко днес смятам да профукам хубава сума пари без грам угризения.

# 537
  • София
Аз излязох да върша рал'та...и се настаних на една пейка на хлад! Heart

# 538
  • При децата ми
Поизтървах темата...
Миналата седмица бях на маникюр, вчера маска на косата и се къносах.

# 539
Направих си домашна маска на косата, постоях два часа и взех душ. Сега ще почета, докато малката спи.

Общи условия

Активация на акаунт