Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 729
  • 814
  •   1
Отговори
# 810
Разходка край реката с колежка. Поговорих по телефона със съученичка.  Добре ми подейства.

# 811
Погрижих се за цветята, винаги ми действа добре.

# 812
Кои цветя? При мен в градината в момента няма почти нищо, само едни карамфилчета.

# 813
При мен пък карамфилите заминаха, не разбрах дали се разболяха от нещо или изсъхнаха. В момента имам здрави и цъфтящи каскадни петунии, Калибрахое, Винка. Лантаната същи цъфти, Бугенвилията е горе-долу добре. За първа година отглеждам Плумерия, канех се са питам в цветарската тема дали в добре, защото има някакви петънца по листата. Имам Хибискус, които е отрупан с пъпки, надявам се да цъфне и да е добре, защото понякога просто окапват пъпките и не знам защо. Виж, сакъзите и мушкатата за поредна година не вървят. Поне си обогатих знанията, тъй като съм горд цветар от цели 3 г. Реших окончателно какво ще садя догодина и няма да експериментирам повече. Та, малко офтопик стана, за което се извинявам, но пък цветарството е дълго чаканото ми хоби и наистина се разтоварвам страхотно с тази дейност и е нещо, което правя лично за себе си Blush

# 814
Моля някой да пусне нова тема.

Направих, заповядайте https://www.bg-mamma.com/?topic=1679245.new#new Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт