Декемврийската дружина продължава бюлетина 2

• 23 719
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз минавам да се отчета май за последно като 2 в едно. Днес сутринта на консултацията ми казаха, че имам 3 см. разкритие, а от снощи контракции, които са доста болезнени. Лекарката каза, че най-късно до края на седмица ще родя.

# 211
  • София
Деси, леко раждане, ще чакаме да се похвалиш Grinning

# 212
Деси, леко раждане и от мен! Чакаме да се похвалиш с малка принцеса!

# 213
Деси, Деси, Деси, Деси, Деси
 newsm18 Tada newsm18 Tada newsm18 Tada newsm18
стискаме палциииии

# 214
Деска леко и безпроблемно раждане. Стискаме палци  Hug

# 215
преди 10-ина минути имах смс от Деси -

Теди се е родила сутринта !!!

не знам никакви подробности, но сигурно ще ни разкажат скоро и тук!

Да е жива и здрава, всички да са много щастливи , Деси бързо да се възстанови и да си гушка двете сладурки!!!

bouquet

леле, аз толкова се развълнувах, така се разревах... ама то си е за вълнение  Laughing

# 216
Хахаааааааааа имаме си бебкааааааааааа, много се радвам и им желая цялото щастие на земята.........много се радвам не знам какво да напиша Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 217
  • 42.016399,23.101179
Ехеееееее, браво!!!
Денят започва със страхотна новина!
Който се чуе с Деси нека да и изпрати специални поздрави и много целувки на малкото човече и кака Габи.   bouquetHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Да и е жива и здрава малката Теди и много, много да я радва. Laughing

# 218
УРААА!

Добре дошла на Теди при нас!!! Да си жива и здрава, мъничка принцеса, никакви колики и безгрижно детство! Hug

Деси, честитоооо!!! Бързо възстановяване, надявам се да е минало леко!  Praynig

# 219
  • София
Честитооооо Heart Eyes

# 220
  • София
Денят ми започна с тая новина, ей че страхотно! Вчера Деси ми е звъняла, ама не съм си чула телефона. Мислех днес да й звънна за пустите капки за колики, тъкмо си търся в телефона номера й и.....получавам СМС  Laughing Теди се родила!!!

Да си много, много здрава, силна, весела и кротка (туй за удобство на мама  Wink). Честита радост на мама Деси, на тати и на кака Габи!
Деси да се възстановява бързо и безпроблемно, че чакаме с нетърпение да срещнем Теди! Целуваме ви!

ПС. А капките са още в мен  Embarassed Може би тия дни като се поуспокоят нещата тати да мине през мен. Вече ги довлякох в министерството!

ППС! ГОВОРИХ С ДЕСИ, ВСИЧКИ ИМАТЕ ПОЗДРАВИ! ТЯ Е ДОБРЕ, БЕБА СЪЩО. РОДИЛА СЕ Е 3160 КГ, 48 СМ - и това 20 дни преди термин. Деската каза, че е станало бързо, но малко по-болезнено. Но всичко е наред, чака следобед да й донесат Теди.  Laughing

# 221
  • Sofia
И от мен честито!  bouquet И на таткото и на кака Габи Hug
Чакаме снимки и подробности.

# 222
..........

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 15:33 от Moon Walk

# 223
Ихааа, че супер новина!!!!!!!Честито Деска!!!  bouquetПрисъединявам се към хубавите пожелания!!!! Големи герои ми се виждате ти и Райка и останалите бременни Heart Eyes!!! А и много ми харесва момиче, рибка! Най-близките ми приятелки, майка ми и леля ми са риби! Супер хора!!! Бързо възстановяване ти желая!
Аз напоследък тотално съм се сдухала с работа, прибирам се късно, мъжа ми готви и е повече с детето от мен Mr. GreenОт Нова година ме повишиха, ама ми е бая зор.
Иначе пак Мишето изкара гнойна ангина, точно деня след театрото "Трите прасенца". А и в комбинация с някакъв гаден вирус, който и аз изкарах. Вече сме добре. Записала съм за вторник час при Чамурлийска. Отдавна се каня и все като сме болни се сещам.
Смайли, в тази връзка ще ти се обадя имам няколко въпроса. И честито за мъжлето в теб!!!! Супер!!! И без това мъжете нещо са кът между редиците.
Да сте здрави и много пролетно настроение ви желая!!!

# 224

ЧЕСТИТООО!!!
Деси,
Да ти е жива и здрава дъщеричкаta!
Не теб - бързо възстановяване  и те чакаме за някоя и друга подробност
Party

Общи условия

Активация на акаунт