Декемврийската дружина продължава бюлетина 2

• 23 715
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Върнахме се!
Много се радвам, че ме посреща такава хубава новина!!! Това ме подсеща, че сравнително скоро иде и моят ред... Wink
Да ви се похваля - Мартин се опъпчи Simple Smile  И е бетер Мая... Постоянно си гледа пъпките, охка, пъшка... Изобщо "голяма драма"... ще кажеш, че е първият болен от варицела на Земята... Wink Аз умирам от смях и само го бъзикам. Верно е, че доста повече пъпки има от Мая и вдигна 1вия ден Т, ама не е чак толкова зле колкото се опитва да се изкара... 

# 226
  • софия
Честита радост на Деси!!!!Да ти е жива и здрава дъщеричката!!!Стана ми едно мило,та чак ми се прииска и на мен......

# 227
Честито на Деската! Много радост да им носи малката Теди!   bouquet

# 228
Честита втора радост Деска!  bouquet  bouquet  bouquet
Наситина е много вълнуващо Simple SmileДа ти е жива и здрава!Бързо въстановяване Hug

# 229
Девойки утре ще ходя с вики до зоопарка, към 10.30, желаещите с нас да ми звъннат едно телефонче Hug

# 230
Честито на мама с бебче. Пожелавам  кротка буба и бързо влизане във форма.Явно има и други майчета смелчаги,скоро-скоро с второ.

# 231
  • Благоевград
Честито бебче на мама Деси!!!!  bouquet

Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!
  bouquet

# 232
лелееее, каква готина новина . деси , да ви е жива и здрава малката теди   smile3504.  да е кротичко и усмихнато бебче. на тебе бьрзо вьзстановяване и леко майчинство .    bouquet

аз вече имам нет , така че ще сьм по често с вас.
Смайли, много се накефих на новината за малкият мьж .   Hands Clap
Ванилийке, ти кьде се загуби. обади се да се видим някой ден.

аз да похваля мартин , че свикна супер бьрзо с яслата. а аз така се бях притеснила , че ще плаче много. още на третият ден го оставих да спи и той се представи блестящо - вьрнаха ми го наспан , сух и нахранен. сутрин като го оставям помрьнква малко , но докато изляза от яслата вече е спрял. а слетобед като го вземам , не иска да си трьгва.
от утре вече сьм 100% на свое разположение. може да му дрьпна един шопинг...вчера с яна цял ден поврьщахме - някакьв вирус пипнахме . не можехме да станем от леглото , а марто беше на самотек цял ден ( баща му беше на работа ). но днес сме добре - за щастие мартин не успя да го прихване.

Раичка кьде се загуби . скоро гледам не е писала.  newsm78
Янче, твоят термин кога беше   Embarassed

# 233
  • София
minimo, на 9ти май.

# 234
Привет,
нещо все тръгвам да пиша и все не успявам да довърша. Grinning
Миналият уикенд ми беше изпълнен с приключения...изгубихме Диана в един огромен магазин и в рамките на половин час ми се изредиха най-ужасните картинки пред очите  Cry А тя си седнала на долния етаж и най- необезпокоявано си разглежда картички по земята. Служителите реагираха бързо и адекватно и я намериха, че ние с баща й се лутахме като мухи без глави. Как не родих не знам!
На мен пък черния дроб пак не ми е наред, отново ми се появява гестоза. Така беше и при Диана, но съвсем в края на бременността...Та затова сега съм притеснена ужасно какво ще предприемат лекарите.  Sad Много е рано да се вади бебето, др. седмица влизам едва в 7. месец. Надявам се все пак всичко да е наред и някакси да удържим поне още месец  Praynig Новият ми лекар каза, че голяма е вероятността да раждам пак секцио, аз отначало много се сдухах, щото пак исках да се пробвам нормално. Но сега на фона на другите здравословни проблеми ми е все едно, само аз и беба да сме наред  Praynig
Иначе кръстосваме "новата родина", засега всичко ни харесва.  Hug
Няма ли новини от Деси, ще ги изписват ли вече?   bouquet

# 235
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес следобед ни изписаха. Малката Теди кара тежка жълтеница и днес я пекоха малко.
В момента качвам снимки ипосле ще ви ги покажа.

В четвъртък срещу петък през нощта стоях до 2,30 да си засичам на колко време са ми контракциите, но бяха много нерегулярни. Легнах и се събудих в 4,30 часа като сънувах, че се напишквам. Реших да стана до тоалетната и видях под мен локва която продържаваше да расте. Събудих Вальо, извиках майка при Габи и тръгнахме към болницата доста бързо. В 5,15 ме приеха с триста зора и с 4 см. разкритие. Качиха ме в предродилна зала и чакахме лекарката да дойде. В 6 часа разкритието ми вече беше 7 см. В 7,05-7,10  имах ужасно дълга и болезнена контракция с напън накрая. В Токуда за да минеш от предродилна в родилина зала трябва да излезеш в коридора. Лекарката едвам ме изправи от леглото и боса ме повлече по коридора като ми викаше да ен напъвам. Сложиха ме на стола и с три напъна беба излезна в 7,28 часа. После ме шиха с месни упойки и доста ме болеше. Аз извикам и Тери се разплаче. Мина бързо, но доста по-болезнено от миналия път. Станах без проблем още около 11 часа и излезнах при Вальо и Габи да ги заведа да видят малката. Корема вече доста ми се е  прибрал и се чуствам много добре, само малко ме опъват шевовете.

# 236
  • София
Деска, добре си си дошла Simple Smile Радвам се, че си пак сред нас! По-бързо да й минава на Теди жълтеницата ти пожелавам. Как сте с кърменето засега? Нали беше споменала, че имаш проблем с гърдата? Казвай ако трябва да помагаме.

Аз почвам да се замислям дали да не ходя и аз в Токуда. Ти в обикновена стая ли беше или във ВИП (или лукс или там какво се води)? Имаше ли допълнителна уговорка с лекар или то си ти влизаше в ЖК? И т.н... Пиши когато можеш подорбности за самите условия. И друго което много ме интересува - в предродилната през цялото време ли беше вързана на легло да следят тоновете или ти даваха да ставаш и да се разхождаш или поне да се въртиш?

# 237
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко снимки на нашата бебка
http://dezygg.multiply.com/

Кърмя я за сега без проблем. Не им разреших да и дават добавка и вода в болницата. Този пък кърмата ми дойде по-бързо. Сега малко ме болят зърната, но се търпи. Теди яде суче и от проблемната кърма и вече е наддала 10 гр.
Имах уговорка с лекарката, която ми водеше ЖК в ДКЦ Токуда. За нормално раждане се плаща 450 лв. ако избереш лекар. Бях в обикновена стая с още 3 момичета, но условията са съвсем различни от останалите места.
Бях вързана през цялото време на монитора, но ми разрешаваха да се въртя в леглото. Там не ти дават да се разхождаш за разкритие. Ние като сме с второ става много по-бързо и няма време за разходки.

# 238
  • София
Деска, то никъде не ти дават да се разхождаш... закарфичват те на проклетото легло и монитора и край!... Надявах се там като по-съвременна болница нещата да са друго яче, но ще се примиря, че това няма да стане както ми се иска никъде... А видя ли тея по-специалните стаи? Каква е разликата освен че си сам? Банята в обикновената стая в стаята ли е или някъде отвън?

Сега разгледах снимките на Теди - много е сладка Simple Smile Стана ми много мило. Вече нямам търпение и аз Simple Smile Много целувки!!!

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 20:56 от Yanche

# 239
Мамчета, като ви чета как пишете за малките бебета ми става много мило. Моята буба стана 8 месеца и тези първоначални тръпки са си отишли. Определено не искам да го преживявам 3-ти път,а двата пъти не бих ги заменила за нищо на света. Сега имам моите си 2 любими същественца и са ми най-хубавите и милите,просто моите. Дано при всички очакващи да бъде всичко наред. Появата на мъничко същественце е много хубаво нещо,но и като големки са ни хубавки.

Общи условия

Активация на акаунт