Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 199
  • 556
  •   1
Отговори
# 105
Скоро търсих продукти на Алфатар в големите вериги, но никъде не намерих, добре е да ги опитаме.

# 106
За съжаление все още не съм срещала в магазините при нас продукти на Алфатар.
На Великден присъстват задължително домашен козунак, яйца, зелена салата, чеверме, дроб сърма, родопски сърми и пататник.

# 107
  • моята мила родна страна
За съжаление все още не съм опитвала от Вашите продукти.
На Великден присъстват задължително Домашен козунак, боядисани яйца, зелена салата, печено агнешко с дроб сърма.

# 108
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
В магазините, в които аз пазарувам не съм откривала продукти на Алфатар.
На трапезата за Великден има яйца, козунак, агнешко и зелена салата.

# 109
Опитвала съм кисело мляко Алфатар,което купувам от магазин Била. На трапезата за Великден присъства агнешко месо,зелена салата, козунак и яйца.

# 110
  • Варна
Редовно купвуваме в семейството продукти Алфатар от магазин на кварталния пазар "Чаталджа".
Великденската трапеза у дома не може без яйца, козунак, зелена салата, агнешко със спанак и питка .

# 111
Все още не сме опитвали от продуктите на Алфатар, но с удоволствие бихме.

На Великден задължително имаме зелена салата, боядисани яйца и пресни картофки с копър, че агнешко не ядем. Като останат счупени варени яйца, правим им заливка от кисело мляко, заквасена сметана и майонеза.

# 112
Все още не съм опитва.а продуктите на Алфатар, дори не съм ги виждала в магазина...

# 113
  • Варна
Купувам си кисело мляко Алфатар от млечните магазини до нас. Харесвам го .
А на Великден задължително присъстват козунаци, яйца, зелена салата, агнешка дроб сарма,яйца.

# 114
В нашият провинциален град не съм попадала на продукти  "Алфатар".
Традиционно на великденската ни трапеза има яйца, агнешко, дроб сарма,  салата, козунак, кисело мляко.

# 115
  • Стара Загора
Не съм срещала продуктите на Алфатар.
Традиционно на великденската маса имаме агнешко, салата, варени яйца, домашен козунак и курабиики.

# 116
Не съм опитвала продуктите. Определени марки купувам. При следващото пазаруване ще погледна дали има от продуктите на Алфатар Simple Smile
За празника правим козунак, яйца, агнешко печено.

# 117
До нас има специализиран магазин на Алфатар, за коят съм супер щастлива! Прясното мляко го обожавам. А за Великден- зелена салатка, агнешко, яйца и козунак

# 118
  • Бургас
В магазините около мен не съм виждала продукти на Алфатар.
За Великден винаги правим козунак, курабийки, зелена салата, яйца, печени месеца.

# 119
Все още не съм опитвала продукти на Алфатар . Струва ми се, че в една Билла срещнах от детските кисели млека и скоро ще взема, ако ги открия в близката.
Задължително на Великден вкъщи се закусва с козунак и кисело мляко.  През празничните дни присъстват в менюто ни яйца, зелена салата, дроб-сарма и агнешко с пресни картофи.

Общи условия

Активация на акаунт