Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 192
  • 556
  •   1
Отговори
# 90
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате?
Не ги откривам в магазините, които пазарувам и няма как да дам мнение.

Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза?
Козунак, боядисани яйца, зелена салата.

# 91
За сега само кисело мляко, което купуваме от голям хранителен магазин. Тъй като ни харесва, ше потърся и другите ви продукти за проба Simple Smile

# 92
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"?
Моля да споделите откъде ги купувате? - До сега не съм опитвала.
Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза? - Козунак, яйца, зелена салата, агнешко + дроб сарма и пилешко, за който не консумира агнешко.

# 93
Алфатар съм опитвала кисело мляко и айрян.
На Великденската трапеза задължително има пъстри яйца и зелена салата Simple Smile

# 94
За съжаление още не съм опитвала вашите продукти. Мисля, че не съм ги срещала, там където пазарувам. Сега ще обърна специално внимание и ще си купя.

# 95
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате?
- Дъщеря ми е фен на опаковките Ви от кисело мляко и доста го харесва взимали сме от магазин Булмах,ако не бъркам
Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза?
-  Козунак, мляко ( прясно,кисело ) всеки различно , зелена салата с много яйца и  агнешко. И дроб сърма .

# 96
Все още не съм ги опитала,просто защото ние си правим домашни у дома!
Но от съфорумки,които вече печелиха продуктови пакети,разбирам,че вкуса и качеството са невероятни!
Относно нашата Великденска трапеза - Агнешкото,което се пече над 12 часа в тухлена пещ на село... Ей това е най-вкусното нещо,което един човек може да опита!
Естествено,агнето и дроб сърмата вървят ръка за ръка със зелена салата. 💚

# 97
  • София
Не съм опитвал, познавам марката само от предишна форумна активност. Не се предлагат там, където пазарувам традиционно, уви.
Нямам великденска трапеза, не. Ден като всички други 🙃

# 98
  • Сливен
Все още не съм, но бих искала.
А задължително присъства агнешко със дроб сърма.

# 99
Не съм опитвала тази марка мляко но ще го пробвам, мляко към козунака, заедно със дроб сърмата

# 100
Да, от Кауфланд сме купували кисело мляко Алфатар, обичам да правя салата снежанка с киселото мляко, става много добре. За Великден обичаме да правим агнешко печено с дробине, задължително с кисело мляко!Правя козунак задължително и боядисвам яйца.

# 101
Продукти Алфатар купувам от местна бакалия и много ги харесваме.
На Великденска трапеза задължително присъстват агне, дроб сама, зелена салата, боядисани яйца и козунак.

# 102
Не съм опитвала до сега нито един продукт на ,, Алфатар" . С голямо удоволствие бих ги опитала, но в нашия град не съм ги срещала.
 На трапезата задължително има перашки, сирене, кисело мляко и домашен козунак

# 103
  • София
Не съм купувала продукти Алфатар, защото не съм ги засичала по магазините.
На Великденска трапеза задължително присъстват печено агне, агнешка супа, зелена салата, боядисани яйца и козунак.

# 104
  • София
Не съм опитвала тези продукти.
А иначе на трапезата задължително имаме яйца, козунак и великденска салата. Агнето не е по вкуса на всички, но го готвим заради традицията.

Общи условия

Активация на акаунт