Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 187
  • 556
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Все още не съм опитвала продуктите от марката Алфатар, защото не съм ги срещала в търговската мрежа.
На Великденската трапеза у дома задължително присъстват боядисани яйца, козунак, кисело мляко, зелена салата и агнешко месо.

# 76
Купували сме от Кауфланд заквасената сметана, страхотна е, децата я ядоха направо от буркана Simple Smile

На Великден при нас задължителни са зелената салата, козунакът и боядисаните яйца.

# 77
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате? Не съм ги срещала на местата където пазарувам в София, но понеже срещам много добри отзиви от потребители, ще потърся в интернет къде мога да ги намеря.
Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза? Козунак, курабии, шарени яйца, зелена салата, печено агнешко месо и дроб сарма.

# 78
Цитат
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате?
Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза?

За сега не сме опитвали от млечните продукти "Алфатар".
Задължително има боядисани яйца, козунаци и айрян.

# 79
Алфатар съм пробвала и съм фен на  сирене и домашно кисело мляко и винаги като имам път край Кауфланд зареждам доста.
На Великден се събираме с близки и приятели и винаги има агне на фурна, дроб сърма, зелена салата, боядисани яйца, козунаци и сладки. Тази година ще се събираме със съседи от комплекса, в който прекарваме ваканциите си и нямам идея какво ще приготвим.

# 80
  • Бургас
Все още не съм опитвала от продуктите ,,Алфатар,,. В кварталният  магазин в който пазарувам, не съм засичала марката. Но с удоволствие бих ги опитала.
За празника задължително имаме козунак и айрян,к.мляко към него,зелена салата,боядисаните яйца.
Не сме големи фенове на агнешкото.

# 81
Не съм опитвала продукти с марка "Алфатар". Не ги намирам в търговската мрежа. С удоволствие бих ги хапвала, ако ги намеря, много обичам млечни продукти.
На Великден задължително на трапезата ни има боядисани яйца, козунак, айран и сирене към салатите. Кисело мляко обичаме да добавяме към дроб-сармата и зелените салати.

# 82
Не съм опитвала все още ваши продукти, но бих ги пробвала с удоволствие. На нашата Великденска трапеза има задължително агнешко месо, яйца и козунаци.

# 83
Опитвала съм киселото мляко и ми харесва. Откривала съм го по големите хранителни вериги. За празника на трапезата имаме козунак, яйца, зелена салата, агнешко на фурна, агнешка супа и дроб сарма.

# 84
Хладилника ни не остава без кисело мляко, сирене и кашкавал, но не съм опитвала на марката Алфатар, защото не съм ги срещала в магазинната мрежа , в която пазарувам.
На великденската трапеза присъства козунака, яйцата, зелената салатка, изпеченото на пещ месце.

# 85
И на нашата трапеза не е присъствала марката "Алфатар". Надявам се скоро да го опитаме.

# 86
  • Благоевград
Все още не съм опитвала от вашите млечни продукти, но се надявам скоро това да се промени.
За празника на трапезата винаги присъстват агнешко, козунаци, зелена салата, варени яйца.

# 87
За съжаление все още не съм опитвала продукти с марка Алфатар. Не се сещам дали съм ги срещала. Ще ги потърся задължително и с удоволствие ще опитам. На Великденската трапеза у дома задължително присъстват боядисани яйца, козунак, агнешко печено и/или дроб сарма, зелена салата.

# 88
Все още не съм опитвала Млечни продукти с марка „Алфатар”.

На великденската трапеза присъстват боядисани яйца и козунак, зелена салата, агнешко месо с картофи.

# 89
  • Северозапада
В нашия град не съм виждала продукти Алфатар. На Великденската трапеза със сигурност присъстват шарените яйца и козунака.

Общи условия

Активация на акаунт