Против акне/пъпки по лицето - 15

• 49 512
  • 817
  •   1
Отговори
# 645
Пловдив сме иначе и имаме позната дерматоложка, при която да отидем. Колежка на брат ми. Над 50 г, а кожата й е страхотна.  В понеделник сме на лекар тук, да видим нещо различно ще му изпише ли.
А колежката на брат ви не може ли да направи консултация по нета? Пак е нещо. Ще чакаме да споделиш как е минал прегледа другата седмица.

# 646
  • Пловдив
Белла, да сподели...кажи и името на докторката тук. Може да е от полза.

Нивея си мисля, че по-скоро е слаба "ракия" за акне...сега за белези и петна не знам, ама са за зряла кожа.

# 647
Това с Нивеа е по-скоро съвпадение. Някаква част от петната минават с времето без никаква намеса. А други - трудно дори с процедури.

# 648
  • Leeds, UK
Не й знам фамилията, ще трябва да попитам. Иначе е Снежа и кабинетът беше на “В. Априлов”. Пращахме й снимки миналата година, тогава му беше доста по-малко. Acne out и Dermatica му даде тогава и имаше някакъв ефект. Антибиотик не е пил за акнето. Преди няколко месеца се разболя след една ваксина и изпи 3 различни антибиотика докато се оправи  и мога да кажа, че му повлия.

# 649
  • Варна
Здравейте, може ли координати на читав дерматолог за гр Варна които изписва роакутан за лечение при възрастен . Благодаря!

# 650
  • Бургас
Здравейте, момичета! Някой би ли ми препоръчал дерматолог от Бургас? Дъщеря ми е на 15год. - с  черни точки и пъпки. Определено има нужда от  почистване и правилна козметика, та не зная на кого да се доверя.

# 651
  • Leeds, UK
Проведох телефонна консултация за сина ми с колежката на брат ми - д-р Снежана Кехайова, Пловдив. Каза, че си е за антибиотик, но не роакутан. Каза да спре и пилешкото месо, защото според нея в Англия го тъпчат с антибиотици. Препоръча Епи дуо, Витамин Д, пробиотик. Ще видим сега  в понеделник какво ще каже английското ДжиПи.

# 652
Здравейте, може ли координати на читав дерматолог за гр Варна които изписва роакутан за лечение при възрастен . Благодаря!
Питахте ли в темата: Лечение на акне - РОАКУТАН /тема №3/? И аз се интересувам.

# 653
  • Leeds, UK
Здравейте. Някой да предложи измивен гел и хидратиращ крем за тийна сутрин и вечер? В пъпки си е от до, но и кожата му се изсушава и зачервява доста след измиване и го опъва. Търся крем с успокояващ ефект. Цената е без значение, за него ще си продам бъбрек, ако трябва😁. В момента ползва Neutrogena 2% salicylic acid. Утре сме на джипито, да видим какво ще става.
Благодаря.

# 654
  • в страната на чудесата
Всяка марка има хидратиращ за акне
Авен примерно cleaneance май беше
Или себиум хидра
Иначе синьото сераве за измиване

# 655
  • София
Здравейте. Някой да предложи измивен гел и хидратиращ крем за тийна сутрин и вечер? В пъпки си е от до, но и кожата му се изсушава и зачервява доста след измиване и го опъва. Търся крем с успокояващ ефект. Цената е без значение, за него ще си продам бъбрек, ако трябва😁. В момента ползва Neutrogena 2% salicylic acid. Утре сме на джипито, да видим какво ще става.
Благодаря.
Мога да кажа какво ни изписа дерматолога.
Sebogard Elle 30 ml. веччер
Sebogard Gel 80 мл сутрин
Effaclar Iso  3-4 пъти през деня ( този е овлажняващ)
За измиване  Атодерм на Биодерма,ние го имахме и тя каза да продължим да го ползваме.
Също препоръча няколко процедури Хидра фейшъл.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 11:23 от Натуся

# 656
Себогард са ви изписали вероятно. Себорал е друго.
 Вероятно и в конкретна аптека сте изпратени.
Писала съм и преди за въпросните лекари.
 Изписва се точно определена добавка, която се купува в точно определена аптека.
Представителя на фирмата е минал явно и е обещал екскурзия за продажби Joy

# 657
Много лекари са така. Мен за биодерма ме изпрати😀 изобщо не си ги взех. Вьех една мицеларна вода, която адски много ми дразнеше очите дори и не търках на тях и се отказах.

# 658
  • София
Себогард са ви изписали вероятно. Себорал е друго.
 Вероятно и в конкретна аптека сте изпратени.
Писала съм и преди за въпросните лекари.
 Изписва се точно определена добавка, която се купува в точно определена аптека.
Представителя на фирмата е минал явно и е обещал екскурзия за продажби Joy
Да,Себогард е,редактирах поста.
Права сте,изпрати ни в конкретна аптека.Но за успокоение на детето ги купих.
А увлажняващия крем много хареса на детето.

# 659
  • Пловдив
То идеята е да.има ефект, не да се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт