Против акне/пъпки по лицето - 15

• 44 263
  • 817
  •   1
Отговори
# 810
Моля за скорошни мнения за Д - р Невена Миронова. Дъщеря ми има тежко акне, една година вече използва външни лосиони без особен резултат.

# 811
Аз търся успешна процедура за заличаване на белези, които не са толкова дълбоки, но все пак ги има. Преди съм писала в темата, че дъщеря ми има акне, което е имало периоди, в които е било доста сериозно, но така и не прибягнахме до Роакутан. Сега вече и излизат около цикъл някоя друга и е чисто лицето, но тя твърди, че от ретинолов продукт се изчистило, но може вече и да излиза от тази възраст, не знам. Дано да се изчисти напълно и вече да спрат да и излизат пъпки. Искам да заличи леките белези, които има, но определено не знам коя процедура би била удачна и наистина с добър ефект. Тя е с много бяла кожа и честно се притеснявам да не стане нещо, но така искам да я видя с гладка и чиста кожа.

# 812
  • Пловдив
Вивала, и аз съм в същата дилема за сина ми...

# 813
Wiwala, около нас различни деца използваха различни методи, вкл. Лазерни процедури с много добър ефект. Но това при напълно излекувано акне, ако все още излизат - консултирайте се с добър дерматолог, не козметик.

# 814
С двама дерматолози съм говорила-когато не е активно акнето,само лазер за белези👍,в противен случай няма да е ефективна процедурата,а те не са евтини.

# 815
Когато започнахме лечението с Роакутан, синът ми имаше белези и докторката каза, че след свършване на приема ще мислим за тях. Изненадващото е, че Роакутана изчисти и тях… Вече една година сме на приема, скоро сме на преглед и се надявам всичко лошо да е зад гърба ни.

# 816
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 817
нова тема

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 10:28 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт