Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 549
  • 677
  •   1
Отговори
# 285
А тази рокля, която обсъждате уголемена ли е като повечето дрехи?

# 286
А тази рокля, която обсъждате уголемена ли е като повечето дрехи?
Според моя опит на Р са уголемени, но на М си отговарят.

# 287
Отговаря си.

# 288
  • Пловдив
Не я намирам аз...

# 289
Някой има ли код за MOHITO, който няма да използва и би ми предоставил? Благодаря предварително!

# 290
# 291
Здравейте!
Имам код за Reserved за -10%, валиден е до днес. Ако някой ще поръчва с радост ще му го преотстъпя!
Весела Нова година на всички!

# 292
И аз предлагам код 10% до днес -1 брой за Р.

# 293
Някой иска ли код за 15% за reserved?

# 294
Момичета, от reserved  в какъв срок връчат сума по карта при върната стока? Имах странна кореспонденция, вероятно бяха автоматични писма, като на едното отговорих като пратих номера си на сметката. Получих отговор че до края на миналата седмица ще ми се възстанови сумата  и нямам нищо в сметката.

# 295
След одобрение на връщане/рекламация в рамките на 2-3 дни става.

# 296
Момичета, рядко имам връщане от някой сайт. Обикновено подарявам, ако не ми стане нещо. Но сега имам за връщане скъп артикул, който не мога да подаря на никого, защото е малък. Заявих връщане още преди седмица, чаках куриер, не дойде. Писах на чата 3 пъти, уж ботът щеше да ме свърже с оператор и още си чакам... Честно казано, ми писна вече да се занимавам цяла седмица с това нещо.
Мога ли направо да отида в офис на Спиди с пакета и оттам да го пусна? За М става въпрос. Нямам удобен магазин покрай мен.

# 297
Не идва куриер за нищо от ЛПП, ако идва при някого - е някакво супер изключение. Носиш в офис или магазин.

# 298
Не идва куриер за нищо от ЛПП, ако идва при някого - е някакво супер изключение. Носиш в офис или магазин.
Благодаря ти, така ще направя Simple Smile

# 299
  • Пловдив
И аз занесох моята пратка за връщане директно в офиса на Спиди.
Дали изпращат имейл като я получат?

Общи условия

Активация на акаунт