Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 583
  • 677
  •   1
Отговори
# 270
Нищо не се вижда на линка, явно форумът ги прецаква 🧐 (на телефона какво ли не пробвах)
Но щом става въпрос за палто с вълна, не бих рискувала. После как ще го изсушиш?

# 271
Нищо не се вижда на линка, явно форумът ги прецаква 🧐 (на телефона какво ли не пробвах)
Но щом става въпрос за палто с вълна, не бих рискувала. После как ще го изсушиш?
Мислех на закачалка да го сложа...

# 272
Имам 3 вълнени палта, две на Манго и едно без марка. Всичките пера в пералнята и центрофугирам. Пускам ги на кратка програма
на 30 градуса или на програма за ръчно пране с.допълнителна центрофуга после. Суша на закачалка.

# 273
  • Пловдив
Здравейте! Получих костюма, но не ми допадна как ми стои. Сакото ми е леко тясно в бюста, а ръкавите - широки. Панталонът ми е леко широк в размер 34, 32 ще ми е тесен.

Тази блузка е симпатична, но XS ми е тясна:

Този пуловер е много мекичък, оставям си го. Чакам да намалят и бежовия, за да си взема и него.

Остават и тези чанти за детето:

И тази за майка:

Някой има ли тези пуловери на Reserved, заслужават ли си цената? И ако някой има код, ще бъда благодарна да ми услужи Blush

# 274
Имам 10% код за ненамалени на Р, сега ще ти го пусна на ЛС.

# 275
Blessed To Be Loved , благодаря за снимките. На мен ми харесва как ти стои костюма, особено панталона. Чантите са страхотни.
Имам от миналата година черния пуловер с яката с мъниста. Нося го само него, яката не, тъй като ме дразни на врата, и е малко твърда за под сако. Иначе е хубав и не е станал на топчета след пране и сушилня. Т.е. заслужават си парите, но намалената цена още повече. Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Dareland, благодаря за отговора! На мен вратът ми е много чувствителна зона, не дава да допра нещо до него и вече е зачервен, така че явно това няма да е моят пуловер. На мен ми хареса именно заради яката.

Нарциса, благодаря още веднъж Hug

# 277
На мен също ми харесва как ти стои костюмът 🙂

# 278
  • Пловдив
На мен също ми харесва как ти стои костюмът 🙂

Благодаря, момичета, но това е защото не се снимах да ви покажа как стои панталонът отзад на увисналия ми задник Sweat Smile Ще си карам с дънки, те поне прикриват малко.

# 279
Идвам да кажа, че палтото го изпрах на програма за вълна и после в сушилнята пак на програма за вълна, която е 6 минути. В момента е идеално, мъховете ги няма и дори изглежда изгладено. Имам още две палта пак с вълна, явно ще се престраша и тях да пусна. Благодаря.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 11:40 от Dareland

# 280
Влизам да дам отзив за последната ми поръчка.Много съм доволна.Хората се постараха днес да я получа сигурно са решили,че роклята е за нова година Simple Smile.Самата тя стои чудесн и елегантно /цвета е точно като на снимката/,а жилетката е и мнооого мекичка.Изключително доволна Heart

# 281
Същата рокля получих и аз, но в синьо. Много е хубава, размер М - отговаря и не е толкова къса(аз съм 176)

# 282
Да -не е къса.Аз съм 170 и ми е 2 пръста над коляното.Да я носите със  здраве Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 11:36 от reninel

# 283
Роклята наистина изглежда чудесно и на снимките. Не я бях забелязала.
Разтегателна ли е материята като тюл или е като сатен?

# 284
Не е разтегателна изобщо.И не е като тюл или сатен.Не знам как да я обясня.Няма силния блясък на сатена,пада хубаво ,не е ефирна като тюла. Бих снимала,но я метнах в пралнята вече Simple Smile)) Има си лека,мнооого дискретна лъскавина или бясък от самия плат.Даже не знам дали и така може да се нарече/може би не/.Но не е така бяскава както изглежда на някои от снимките в сайта. Утре като изсъхне ще кача снимка отблизо.

Общи условия

Активация на акаунт