Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 411
  • 677
  •   1
Отговори
# 360
Както и очаквах, поръчката със спалните комплекти ми е отказана. От 5 продукта нито един не бил наличен. Изпратиха ми код за неудобството. Писах на съпорта вчера, но още нямам отговор. Вие на кой мейл им пишете и сте получавали отговор?

# 361
  • София
Явно секцията Home е оставена на доизживяване, вече има само 4 продукта.

# 362
Това яке купих днес в реалния магазин в дъ мол. Цената е 60лв. Имаше черно и каки като цветове, сигурно тези в сайта ги водят нова колекция- цветовете са повече и различни. Моето синьо е малко по- светло от първите снимки, леко бие на петролено.
https://www.reserved.com/bg/bg/kapitonirano-yake-s-kachulka-0283p-95x
Сега явно онлайн нещата са по- скъпи, а може и за всеки артикул да е различно.

# 363
Уффф.Моето го взех по черен петък за 90.. онлайн-бордо .По същото време в магазина беше 119...Супер цена сте хванали..

# 364
Нещата, които следя не ги намаляват Confused
Ако някой има код за Мохито, ненамалени, ще съм много благодарна да ми изпрати Blush

# 365
Има безплатна доставка в Мохито, но са малко останалите номера от намалението.

# 366
Момичета,моля за реална снимка на тази рокля

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:54 от A.M

# 367
Сложи снимка/скрийншот, защото с линк излиза началната страница. Не се вижда никаква рокля.

# 368
# 369
Аз я имам във виненото,ако искате?

# 370
Аз я имам във виненото,ако искате?
Да, моля и за мнение отговаря ли си на размера?

# 371
Отговаря си.Аз на Мохито съм точно 36 и си взех 36-стана.В бюста има място при мен.Една позната точно синята взе-много е доволна Тя е с по-голям бюст и и го събра.Аз с моя B Имам още място.Довечера като се прибера от работа ще я облека и ще ви я снимам.Много си я харесвам Simple Smile .Познатата ми също Simple Smile.Назад бях писала за нея-може да видите.

# 372
Благодаря, ще чакам снимки, все пак поръчах и от двата размера.

# 373
  • Пловдив
Пуснах поръчка с яке и колан. Едната не я взех след като имаше намаление и поръчах същите неща вместо 85 за 50лв. Да, обаче пак ще връщам Confused Колана мн.лъскав, а якето широки ръкави, дълго...абе нищо общо с манекена. Втори опит за яке и ц...хем знам, че са уголемени и поръчвам по-малки.

# 374
Мистик, аз взех същото яке, обаче моите ръкави са тесни Anguished
Якето широко, ръкавите тесни. Все едно са шити за по-малкия размер, обаче са сложени на големия. С взех, но няма да го връщам. И аз поръчах колан, но бял - за летните ми дрехи и белите кецове. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт