Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 300
  • 675
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Хм...ма как тъй с тия ръкави??? Simple Smile Жалко...иначе не е лошо. То, да по-добре е с тесни ръкави.

# 376
На мъжа ми му взех една блуза, на пръв поглед много симпатична. Облече я, нещо странно му стои, единият ръкав като буфан. Гледахме, чудихме се, накрая установихме, че единият ръкав е по-голям от другия, като си разпери двете ръце встрани, единия види 10 см. Та, ще връщам.

Ето този

https://www.reserved.com/bg/bg/pamuchen-pulover-3514c-08m

# 377
Пратих снимки, А.К

# 378
  • София
Привет Blush
Някой има ли това якенце?

Интересува ме как е цветът наживо? Много ли циганее с това златно или е по-деликатно? 😊
И също дали си е нормален размер или е овърсайз? Омръзна ми вече с тази овърсайз мода.. Аз съм доста слаба и в чудо се видях през последните години Cry

# 379
  • София
Оувърсайз-а отива на слаби Laughing
Аз много харесвам по-небрежни дрехи, леко широки. Но да има баланс, да има и нещо, подчертаващо фигурата.
Като си спомня скини дънките и разните прилепнали блузи и ми става лошо. 
Обещала съм си да не си купувам дънки/панталони, докато не си върна формата. Че мерих преди седмица в Reserved едни страхотни бордо дънки-горе са ми тесни, долу добре...горният номер, който ми става на ханша е с ужасно широки и дълги крачоли.
Иначе последната ми поръчка беше с тези неща, но май минаха вече 3 седмици откакто ги получих.
Шалът е хубав цвят, не боцка(въпреки, че има такива отзиви...но аз съм свикнала да нося вълна).
Малките обици са сладки, има 2, които са "фалшиви", нахлузват се и не са за дупки. Носила съм вече някои от тях.
Пуловерът е с голяма яка, широки и леко дълги ръкави. Много е топъл и универсален. Лесно се комбинира. На мен ми отива бежово в по-убит цвят, да не жълтее. Носих си го вече няколко пъти. 
Тениската я поръчах с размер нагоре(нося С обикновено горе), пак леко е къса, щеше да ми стане и Л, но реших да си я запазя. Няма да я пускам в сушилня, че да не се свие.
Колието е с едър елемент, сложих го за малко и не се въртеше, но не съм го носила още за цял ден.
Скрит текст:

Обиците са много сладки, могат да се нахлузват и други рингове(виждала съм в китайските сайтове).
Пончото е страхотно, от отдавна си търсех такъв елек/пончо. В Пинтерест има идеи за готини комбинации. Някой път връзките се развръзват, затова им слагам малки безопасни.
Скрит текст:

# 380
Момичета, опитвам се да върна нещо към RESERVED, online поръчано. Обаче не ми дава товарителница, а уж ще идва куриер от Спийди.
Ама предния път никой не дойде… Ходих до магазин и така стана. Само че сега има 2 кутии с обувки за връщане, тежко е и… ако дойде куриер би било супер, ама надали. В офис ми е по-добре, ще ходя с колата явно.

Дайте акъл как да я получа тази товарителница, моля?

# 381
Вижте точка 3. Връщане в офис на Спиди тук: https://www.reserved.com/bg/bg/help-how-to-return-products?srslt … O-9S2A3Fk1Faz0xsC

Ако не стане може да върнете в офис за тяхна сметка:
Скрит текст:
При липса на ваучер за връщане, можете да върнете поръчката за наша сметка от офис на Спиди до следния адрес:

„Ел Пи Пи Фешън България ЕООД“

Град Русе,

бул. „България“ 310

тел.: 02/49 17 220
При този вариант ако правилно помня вътре е  добре да има бележка с номера на поръчката.

# 382
Днес получих тази поръчка.Много си харесах роклята -стои чудесно.Цвета е винен.Аз съм 170 и ми е до кокалчетата.
Колието ми трябва за повод и също ми хареса Simple Smile

# 383
Момичета, опитвам се да върна нещо към RESERVED, online поръчано. Обаче не ми дава товарителница, а уж ще идва куриер от Спийди.
Ама предния път никой не дойде… Ходих до магазин и така стана. Само че сега има 2 кутии с обувки за връщане, тежко е и… ако дойде куриер би било супер, ама надали. В офис ми е по-добре, ще ходя с колата явно.

Дайте акъл как да я получа тази товарителница, моля?
Наскоро имах такъв случай - чаках да дойде куриер на посочения адрес в избрания ден и след като цял ден никой не се появи, писах в чата на някакъв бот, който обеща да предаде на сътрудник и на другия ден имах мейл с номер на товарителницата за връщане. Отидох в офис на Спидии върнах неща, парите си получих 2 дни след това по сметката, от която платих.

# 384
Момичета, някоя да си е поръчвала това яке от  Mohito?
Нося XS и се чудя дали да заложа на него или на XXS.

# 385
Здравейте.
Имам рожден ден скоро и си Харесах тази рокля, но се оказва че няма моя размер онлайн. Пише че я има налична в мол парадайс. Дали има някакъв вариант да я поръчам от магазина там, понеже не съм от София.

# 386
Здравейте.
Имам рожден ден скоро и си Харесах тази рокля, но се оказва че няма моя размер онлайн. Пише че я има налична в мол парадайс. Дали има някакъв вариант да я поръчам от магазина там, понеже не съм от София.
Няма как, единствено като вариант виждам да намериш някой да ти я купи от магазина и да ти я прати по куриер.
По принцип съм чувала, че Еконт правят подобно нещо. Освен да ги питаш...

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:26 от aDream

# 387
  • София
По едно време Еконт имаха такава услуга, но не знам дали все още я предлагат. В темата за Зара имаше хора, които я бяха ползвали, но говоря за преди 3-4 години.

# 388
  • София
Вчера отидох до един от магазините на Reserved да си взема онлайн поръчка-три неща бяха и ги върнах и трите Rolling Eyes Единият пуловер ми беше твърде бял...той и в сайта е бял, но пишеше телесно и реших, че може да има разлика с реалността...случвало ми се е да  епо-тъмно или по-светло.
Другият пуловер беше като рокля..иначе хубав цвят. И един потник си бях поръчала-видя ми се стегнат и разтеглив и поръчах М, иначе нося С. Ужасно стегнат около гърдите, а презрамките въз дълги. Та всичко си остана там.
Купих си от намалените неща едни къси червени панталони и един спортен клин. Исках и риза за панталоните, но имаше само големи размери, а в сайта ризата не е намалена Unamused Та ще гледам да посетя някой друг магазин тези дни, да потърся риза.

# 389
Здравейте.
Еконт има такава услуга. Трябва ти номера на артикула, плащаш им продукта и транспорта и ти го доставят.
https://www.econt.com/services/buy-by-courier

Общи условия

Активация на акаунт