Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 850
  • 618
  •   1
Отговори
# 540
Проблемът с поръчките е, че понякога, особено, ако се прави в магазин, дори един артикул да липсва от цялата поръчка, тя се отказва цялата и не се изпращат наличните артикули.
Отказаната ми е до адрес, не до магазин, ако това се има предвид.

# 541
  • На Изток от Рая
Не, някои отпоръчките за клиенти се опаковат във физическите магазини.

# 542
Много тъпо са го измислили тогава. Close
От другите марки не правят така. Пращат, каквото има налично. Тук едва ли и 4-те артикула в точно тези размери са изчерпани, а като ги поръчвах видях, че имат повече от 5 бройки. Жалко.

# 543
Reseved ги отписах! Ще ги чакам аз 1 мес. да ми върнат парите..... И то след не знам колко подсещания...

# 544
  • София
Reseved ги отписах! Ще ги чакам аз 1 мес. да ми върнат парите..... И то след не знам колко подсещания...
Много са тегави за връщане, повече няма да поръчвам онлайн, не си заслужават нито времето, нито ядовете.

# 545
От Р вече и мен ме ядосват. Аз, където съм много търпелив човек. Всичките артикули ми ги има налични!!! Но не дава никъде до магазин, а цената на доставката им е безобразна - 13 лв. до адрес. Абсурд. Втори път няма да им я платя, и без това още не са ми върнали парите.

# 546
  • София
От Р вече и мен ме ядосват. Аз, където съм много търпелив човек. Всичките артикули ми ги има налични!!! Но не дава никъде до магазин
Може би имат много поръчки и капацитетът на магазините е запълнен. Аз направих поръчка на 27-ми и имаше възможност за магазин. Дори от предишния път беше останал магазинът им в The Mall и го смених с по-удобен. И до двете места можех да поръчам.

И аз не бих дала 13 лв за доставка. Wink

# 547
Сега пробвах, излиза опция за безплатна доставка до магазин, както и още поне 4 опции до различни автомати и офиси на по-ниски цени от 13 лв.
Предполагам, че сте задали наложен платеж и затова излиза само доставката до адрес за 13 лв.

# 548
Не, искам до магазин. Но ако не може, ми се искаше наложен платеж, защото ми отказаха същата поръчка и още нямам върнати по нея пари. А, артикулите ги има в наличност и наново ще ги поръчам. Беше отказана с Недостатъчна наличност! 🤔

# 549
Не, искам до магазин...
Е, аз нали до магазин казвам, че си я има доставката. А тя винаги е била с предварително плащане с карта. Преимуществото да платиш с карта е, че при връщане в магазин може веднага да си получиш парите, както обясних по-горе, а не да те питат къде да ти ги връщат, пък да им отговаряш и да се губи време.
Няма опция хем да плащаш с наложен платеж и да ти нямат сметката, хем при връщане веднага да си получиш парите.

# 550
  • sofia
Плащам с карта при поръчване и доставка до магазин. Хем мога да върна веднага в магазина, хем парите ми идват до няколко дни по картата. Проблемът е, когато клиентите са от място, където няма магазин. Тогава процедурата с връщането и парите е протяжна.

# 551
GG, не ме разбра - имам платена онлайн поръчка до адрес с платена доставка. Преди дни ми отказаха цялата поръчка под предтекст Недостатъчна наличност. Още нямам върнати пари по нея!
Влизам и виждам, че всички артикули са налични. Решавам да ги поръчам пак до магазин, поне да няма доставка, като така или иначе ще ми затворят още едни пари, ако пак решат да я откажат, незнайно защо. Но до нито един не ми дава да маркирам -  на всичките ми дава червена точка и пише Няма място, моля изберете друго!!! Ако поръчам до адрес, пак имам доставка от 10 лв., които пак са много и може пак да не я получа!
И другият вариант, който май ще е най-добър, защото и да ми я откажат, поне няма да ми затворят още едни пари, е да поръчам до адрес с Наложен - но няма да им дам 13 лв. отгоре 😵‍💫

Може би сега станах ясна. Притеснението ми е, че щом веднъж са ми отказали същите неща, вероятността да го направят е голяма и ще стоя да си чакам сума ти затворени пари (чета някои момичета какви проблеми имат с връщането и по колко време чакат парите си).

П.п. да допиша, че имам още платени поръчки до адрес, но поне още не са отказани! Ще видя и с тях какво ще се случи.

# 552
  • Стара Загора
R и мен ме издраздниха. Поръчах няколко панталона, поли и бельо и платих с карта. Решили са да ми пратят само бельото, въпреки че в сайта всичко останало е налично.

# 553
На мен ми отказаха днес всичките продукти. Да видим кога ще ми възстановят сумата. Всичките продукти имат наличност и в момента.

# 554
Аз си спомням преди врвме с тях подобна ситуация, но беше със спално бельо - отказаха всички поръчки.
Моята втора още не е отказана, гледам, че има наличности, но кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт