Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 842
  • 618
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На какъв етап отказват поръчките? Моята е препратена към склада за опаковане. Минала ли съм "цедката" или предстои?

# 556
За съжаление предстои. И на мен ми отказаха половината неща, имам още поръчки и ще видим там какво ме чака.

# 557
Мисля, че проблемите с отказани поръчки са свързани с преминаването ни към еврото. Много сайтове в момента изобщо не работят по тази причина - Fashion Days, Answear, eMag ...
.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 15:53 от Sweta

# 558
И на мен ми се струва, че е заради еврото. Поръчах от Р, имах даже товарителница до бокснау. Вчера, докато взимах друга пратка от бокса, видях тази от Р, че е анулирана. Иначе поръчката ми се води, че е готова за взимане от куриер.

# 559
За много години! Party Time

Не е заради еврото. На другите все още си стои Предадено за опаковане. То не е късно да ги откажат и тях, де Grinning

Момичета, искам си отказаната поръчка, но от няколко дена ми стои все така при избор Доставка до магазин.
Скрит текст:
И при вас ли е така?

# 560
Всичко е заето.
Може да пробваш да поръчаш продукт на редовна цена , за да хване БП до адрес, и после да го върнеш в магазин. Ама ще трябва да затвориш едни пари за 2 седмици поне…

# 561
Здравейте. Калс е свързвате с Мохито?Имам поръчка от 25.12.2025 г в лв, но сега получавам съобщение за същата сума в евро. От спиди казват, че при тях си излиза тази сума и да се свържа с магазина, но не успявам. Пробвах в чата и в was up , но ми казва да чакам оператор да се присъедини към чата и толкова. Никой не се включва. Изчакват доста време. Някой друг има ли същия проблем?

# 562
Здравейте. Калс е свързвате с Мохито?Имам поръчка от 25.12.2025 г в лв, но сега получавам съобщение за същата сума в евро. От спиди казват, че при тях си излиза тази сума и да се свържа с магазина, но не успявам. Пробвах в чата и в was up , но ми казва да чакам оператор да се присъедини към чата и толкова. Никой не се включва. Изчакват доста време. Някой друг има ли същия проблем?
И аз съм със същия проблем. Пратката е изпратена на 30.12.2025г. и няма как да е посочена сума в евро. Според мен проблема е по-скоро в Спиди. Писах снощи в контактната форма като получих съобщението от куриера, но до сега никой не ме е отразил.
Всъщност сега се свързах със Спиди и ми казаха, че по последна информация проблема е при тях и до утре ще бъде отстранен. Помолих направо да отложат доставката за утре в такъв случай.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 10:56 от viki2004

# 563
Успях да се свържа с Мохито.
Това е отговора им:
"В момента, във връзка с преминаването към еврото, има общ технически проблем, който засяга обработката на някои операции и е възможно да има разминавания в цените. Извиняваме се за неудобството. Екипът ни работи по отстраняването му. Сумата ще бъде коригирана в срок до два работни дни. Молим Ви да не приемате поръчката си преди това."

# 564
  • Бургас
Имам казус с Reserved. На 30.12 правя поръчка и плащам с карта 31, 27 лв. На 3.01 получавам мейл, че в 3 работни дни ще ми бъде върната сумата 15.28 лв. Отдолу стои и фото, че поръчката е на стойност 31.27. Днес получавам мейл с линк(не съм го отворила) че неправилно са ми възстановили по-голяма сума и трябва да върна 7,81 евро по линка. Аз превод нямам, все още не е осчетоводено и първоначалното плащане. И сега се чудя изгорях ли с парите или цялата им система е бъг?

Поръчката е на статус "Готова за изпращане"

# 565
  • София
Р. и М. винаги много бързо са ми връщали парите, ако връщам в магазин. Но веднъж пратих по Спиди, но не бях написала номера на поръчката и се правиха на умрели лисици 2 седмици, докато не написах един гневен мейл.
Смешното е, че 2 поръчани сутиена, които исках да връщам, така и не се намериха. Не знам вкъщи ли ги заврях някъде или са били в пратката към Спиди, но не бях ги отбелязала и някой да си ги е познал. Така е, кьорав карти не играе

# 566
Здравейте,  влязох да търся темата точно по последните коментирани неща. Днес отказах поръчка от Мохито заради двойната цена. От Спиди вдигнаха ръце и казаха да си я взема, а да се оправям с магазина, защото те са подали тази информация. Съответно я отказах. Сега получих мейл от Спиди за поръчка от Ризървд, по същия начин с двойна сума. Чакам поръчка от Синсей, сигурно и тя ще е така. Пуснала съм мейли към Мохито и Ризървд и ще чакам отговор. Сега не знам изобщо какво да правя с тази поръчка за утре.

# 567
Аз имам поръчка от 23,12 към Мохито, платена с карта, и си седи на Препратени към склада. Grinning

# 568
Моите поръчки са от 28 и 30 дек и много бързо са ги пратили, ще видя тези дни дали ще върнат отговор.

# 569
  • Русе
Имам казус с Reserved. На 30.12 правя поръчка и плащам с карта 31, 27 лв. На 3.01 получавам мейл, че в 3 работни дни ще ми бъде върната сумата 15.28 лв. Отдолу стои и фото, че поръчката е на стойност 31.27. Днес получавам мейл с линк(не съм го отворила) че неправилно са ми възстановили по-голяма сума и трябва да върна 7,81 евро по линка. Аз превод нямам, все още не е осчетоводено и първоначалното плащане. И сега се чудя изгорях ли с парите или цялата им система е бъг?

Поръчката е на статус "Готова за изпращане"
И аз така, казах им, че парите са блокирани и докато не видя постъпила сума в сметката си няма да им дам нищо. Много се изложиха този път, много!

Общи условия

Активация на акаунт