Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 544
  • 677
  •   1
Отговори
# 300
Като я получат - не.
Пускат мейл да очакваш възстановяване на сума, когато одобрят връщането.

# 301
Не идва куриер за нищо от ЛПП, ако идва при някого - е някакво супер изключение. Носиш в офис или магазин.
Напротив, редовно поръчвам и връщам от Ризървед и Мохито, и всеки път като заявя куриера идва точно на определената дата.

# 302
Момичета, знае ли се докога са намаленията в Р и М, или поне в Р? Има ли шанс да намалят още цените или не? Не помня от предишни години. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 303
Мисля, че намалението стигаше до 70%, но нямаше номера. Винаги когато съм чакала още и още да го намалят се изчерпват нещата.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 14:48 от Dareland

# 304
  • Пловдив
Миналата година, в края на март си взех един пуловер, който дълго чаках да намалят, но е до късмет, защото са единични бройки и размери. Есента изпуснах един, който ми харесваше и още ме е яд, защото вече дълго време не се появява и най-вероятно е окончателно изчерпан.
Иначе и аз имам спомен за намаление до 70%, така че би трябвало да предстои.

# 305
  • София
Намаляват, но напролет.
Сутринта като ми се изключи нощния режим чух в просъница известие.Отворих едно око и видях, че е известяване, че едно пончо е налично Satisfied Бях нацъкала вчера една немалка поръчка, но се разубедих...но веднага още сънена прибавих пончото и пуснах поръчка Smiley Още не бях се разбудила и  вече изхарчих едни пари Satisfied
Дано дойде пончото, страх ме е да не ми съобщят, че всъщност го няма. Така ми се случи веднъж с един панталон.
Разни дрънкулки си поръчах, шал с вълна, един пуловер...не помня още какво Sweat Smile

# 306
Ще съм много благодарна за някакъв код за ненамалени за Ризървд Flowers Hibiscus

И да питам някой ходил ли е тези дни в Ризървд? Интересува ме дали в магазините са намалени същите стоки като в сайта или има и други? При предишните намаления редовен номер им беше да намалят различни стоки в сайта и в реала или пък да ги пускат на двете места с различни цени.

# 307
В повечето магазини е така, не само в Р и М. Постоянно го виждам. Ако имам удобен магазин и свободно време, ходя, ако ли не, поръчвам онлайн.
Последните поръчки са ми все през нета.

# 308
  • София
Момичета, ЧНГ и много успешни покупки на всички!
Имам въпрос - от посочените поли коя най-много си заслужава като материя, ако сте ходили по реалните магазини или я имате:
или или

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 15:10 от Cuckoo

# 309
  • На Изток от Рая
Виждала съм на живо 1 и 3.
1 според мен е от материите, които бързо се завалват иначе са приятни на допир.
3 е по-добър вариант като материя

# 310
  • София
Виждала съм на живо 1 и 3.
1 според мен е от материите, които бързо се завалват иначе са приятни на допир.
3 е по-добър вариант като материя
Благодаря много за мнението. Първата пола има предимството да съдържа 8% вълна, може би затова би се завалвала повече. А всъщност искам комплект жилетка с пола, затова съм ги избирала да си имат "другарче"

# 311
  • На Изток от Рая
Гледам сега в сайта пола 3 е 23 лв, а в магазина е 13 или 14 лв. Не е малка разликата, но пък и често е обратното. А виждам също, че поли, които са намалени в магазина, в сайта ги представят като нови🙂

# 312
  • София
Що ли питах, сега ще хукна към Парадайс. Все пак цената значително по-ниска.

# 313
Здравейте и за много години! Бих искала да попитам някоя от вас правила ли е връщане на стока закупена в магазин? Достатъчно ли е да предоставя касова бележка и как възстановяват парите ?
Благодаря предварително!

# 314
  • На Изток от Рая
Здравейте и за много години! Бих искала да попитам някоя от вас правила ли е връщане на стока закупена в магазин? Достатъчно ли е да предоставя касова бележка и как възстановяват парите ?
Благодаря предварително!
Освен касовата бележка трябва да е спазен и 30 дневният срок, в който можеш да си върнеш закупеното. Връща се в брой

Общи условия

Активация на акаунт