Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 509
  • 677
  •   1
Отговори
# 345
Отдавна е, не е ново.

# 346
И преди мисля, че беше така. Не е от скоро.

# 347
  • София
Да, и аз имам доставка от 9лв за 140 и нещо лева. Не е от скоро.

# 348
Добавяйте си чаршафи в поръчката, те така или иначе не ги изпращат Grinning

# 349
Чаршафи за 80лв. + това,което искаш,намалено,става ли?

# 350
А защо мислите, че не ги изпращат чаршафите? Моята поръчка пише, че е педадена за опаковане... Thinking

# 351
  • София
Просто е - допълнете си поръчката с нещо, което може да върнете безплатно пак в магазина (или с куриер)
Това го правя в HM и още не са ме отсвирили

# 352
А защо мислите, че не ги изпращат чаршафите? Моята поръчка пише, че е педадена за опаковане... Thinking
Споделете, моля, дали сте получили нещо. Аз имам от ноември насам 4 поръчки и нито една не в пристигнала.

# 353
  • София
Споделете, моля, дали сте получили нещо. Аз имам от ноември насам 4 поръчки и нито една не в пристигнала.
Пишете направо в централата на фирмата защо не ви се изпращат артикули, които си стоят на сайта?

# 354
Ще споделя, разбира се... това е много странно наистина Flushed

# 355
Просто е - допълнете си поръчката с нещо, което може да върнете безплатно пак в магазина (или с куриер)
Това го правя в HM и още не са ме отсвирили
... Само, че "нещото" трябва да е над 80 лв и да не е намалено. Пробвах го това, но не ми се "затварят" пари с такива излишни поръчки. Ще ги зарязвам тези. И без това досега основно от Мохито  поръчвах - там нямат такива условия за безплатна доставка. Важи им за всякакви артикули, не само ненамалени.

# 356
  • Plovdiv
Похвалвам ето тези дънки, много мека и приятна материя, добре прилепват и отговарят на размера:
https://www.mohito.com/bg/bg/dankov-pantalon-6017w-95j
И това поло е чудесно:
https://www.mohito.com/bg/bg/bluza-s-polo-yaka-7314u-43x, ако стандартно носите дрехи М, то си вземете S.

# 357
Само на мен ли линковете отварят началната страбица? И с копиране на линка не става...

# 358
  • Пловдив
Аз с копиране и поставяне в нов прозорец отварям.

# 359
Аз ги отварям като пиша номера от края на линка в търсачката на Мохито. Това е артикулния номер всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт