Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 289
  • 675
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте дами, за колко време получавате поръчките си от Ризървд  или по -точно след като е изпратена от склад за какъв период си получавате поръчката ?

# 391
Здравейте дами, за колко време получавате поръчките си от Ризървд  или по -точно след като е изпратена от склад за какъв период си получавате поръчката ?
До 2-3 дни след изпращането им от склад получих последните си няколко поръчки, които бяха до офис на Спиди.

# 392
  • София
Последната я чакам повече от седмица...все още

# 393
  • София
Ококоло седмица последно време. Сега беше до магазин, предишния път до спиди.
На 10-и направих последната и в понеделник получих известие.

# 394
Имам поръчка от reserved. Дънки, много по-къси от описаното в сайта им. Как да постъпя? Бих искала да ги върна и да си получа парите, но възстановяват ли и сумата за доставка? Тяхната е скъпа, 9 лв в едната посока.

# 395
  • София
Виж дали на сайта има клауза за рекламация.
При мен едни дънки са отказани, върнаха ми парите, но същите дънки си стоят на сайта като налични

# 396
Здравейте, за първи път ще връщам пратка, в града нямаме Мохито, искам да я върна до офис, защото не ми се занимава с куриери.

До колкото прочетох в темата и от чат бота мога (в сайта генерира връщане само с куриер) нужно е само да задам следните данни и да приложа копие от ел. Бележката, така ли е?

«Ел Пи Пи Фешьн България ЕООД"
Град Русе,
бул. „България" 310
тел.: 02/49 17 220

Също спазват ли 14 дневния срок за възстановяване на сумата?

# 397
  • София
Да, бързо връщат парите. Аз съм връщала на други марки към този адрес и всичко е било наред.

# 398
Да, бързо връщат парите. Аз съм връщала на други марки към този адрес и всичко е било наред.
Точно си мислех, че и аз съм връщала до там и със сигурност не беше на Мохито.

# 399
Здравейте!
Миналият петък /14.02/ поръчах и на 19,02 получих в офис Спиди от сайта на Reserved.
Исках да попитам, дали се зареждат номера на изчерпани артикули, имате ли наблюдения?

# 400
Мисля, че се появяват бройки. С доста чакане поръчах една чанта.

# 401
Здравейте,
Някой да има код за отстъпка за Reserved?

# 402
Код да reserved? Ако има някой,моля да сподели!

# 403
Има ли кодове за Reserved?! Аз не съм чувала/чела за такива кодове.

# 404
Има ли кодове за Reserved?! Аз не съм чувала/чела за такива кодове.

Пращат хартиени талони с поръчка, иначе имат периодично на определени продукти, излизат на банер горе в сайта. Понякога има и безплатна доставка без минимална сума на поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт