Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 35 657
  • 462
  •   1
Отговори
# 450
Никой ли няма роклите от по-горе?  Не купувате ли рокли..?

# 451
Никой ли няма роклите от по-горе?  Не купувате ли рокли..?
Точно същите не, но мога да ти похваля ето тази:

https://www.reserved.com/bg/bg/roklya-sas-sadarzhanie-na-viskoza-ww274-01x

Страхотно оформя бюста. Единствено, долната част прозира малко, но намерих решение - кафяво памучно клинче.

# 452
Бялата ли имаш? Бяла ли е или кремава, както пише?

# 453
Не е снежно бяла, ами цвят мляко.

# 454
Някой да има актуален код за ненамалени артикули, който няма да ползва и да иска да ми сподели?

# 455
Днес получих две якета от Ризървд, но едното исках да го върна веднага след като отворих кутията.
Направих връщане от профила ми с опция взимане от куриер, но така и бе получих номер на товарителница.
Може Ли да отида до офис на куриера и така да я върна или трябва да го чакам да дойде на адреса?
А ако я върна в магазина преди идването на куриера, може ли?

Малко объркано стана, дано ме разбрахте.

# 456
Ако си поискала взимане от адрес можеш да изчакаш датата на взимане. Куриерът ще дойде с готова товарителница. Ти не получаваш такава.
Ако не дойде на датата или искаш преди датата да върнеш, можеш да го направиш в офис на куриера за тяхна сметка. Слагаш в пакета лист с номер на поръчка и имена и го пускаш в офиса и си пазиш бележката от куриера, ако се наложи да проследиш на коя дата си я пуснала за връщане.
В магазин не съм връщала - не мога да ти дам инфо.

# 457
  • София
Няма проблем с връщането в магазин, само не носете каквито и да е опаковки, искат само дрехите. И специално Ризървд са от най-бързо връщащите пари, поне от моя опит.

# 458
  • София
Аз винаги връщам в офис на Спиди. Помня, че нещо трябваше да се отбележи в профила, че се връща в офис, но не генерираше товарителница. Даже и нищо не слагах в плика освен самата дреха и пак всичко беше наред.

# 459
И аз връщам в офис на Спиди. Слагам в плика една бележка с номера на поръчката и името, за да става по-бързо.

# 460
Момчето в Спиди каза, че мога да я върна без товарителница, но ще е за моя сметка.

# 461
Момчето в Спиди каза, че мога да я върна без товарителница, но ще е за моя сметка.
Няма такова нещо. За ЛПП Фешън, Русе бул. България 310. Казваш за тяхна сметка и си взимаш бележката от офиса.

# 462
Sad хм, благодаря момичета!

Общи условия

Активация на акаунт