Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 811
  • 618
  •   1
Отговори
# 570
Поръчка от 26.12 днес излезе от склада изцяло изпълнена. Предплатена е. Много са бавни доставките им.

# 571
Имам казус с Reserved. На 30.12 правя поръчка и плащам с карта 31, 27 лв. На 3.01 получавам мейл, че в 3 работни дни ще ми бъде върната сумата 15.28 лв. Отдолу стои и фото, че поръчката е на стойност 31.27. Днес получавам мейл с линк(не съм го отворила) че неправилно са ми възстановили по-голяма сума и трябва да върна 7,81 евро по линка. Аз превод нямам, все още не е осчетоводено и първоначалното плащане. И сега се чудя изгорях ли с парите или цялата им система е бъг?

Поръчката е на статус "Готова за изпращане"

И при мен е така. Писах им в Месинджър, но нямам отговор. Ще изчакам още няколко дни и ще търся телефон да им звънна. Иначе по първите две поръчки с отказани артикули, ми върнаха парите много бързо.

# 572
Аз днес си взех част от отказаната пратка- бански долнище и тройка памучни бразилиани и бикини. Точни са ми са , чудесни като материя и кройка.
Обаче и аз нямам още пари по сметката за отказаните неща.
Другата пратка трябва да дойде цяла, да видим.

# 573
  • Бургас
Имам казус с Reserved. На 30.12 правя поръчка и плащам с карта 31, 27 лв. На 3.01 получавам мейл, че в 3 работни дни ще ми бъде върната сумата 15.28 лв. Отдолу стои и фото, че поръчката е на стойност 31.27. Днес получавам мейл с линк(не съм го отворила) че неправилно са ми възстановили по-голяма сума и трябва да върна 7,81 евро по линка. Аз превод нямам, все още не е осчетоводено и първоначалното плащане. И сега се чудя изгорях ли с парите или цялата им система е бъг?

И при мен е така. Писах им в Месинджър, но нямам отговор. Ще изчакам още няколко дни и ще търся телефон да им звънна. Иначе по първите две поръчки с отказани артикули, ми върнаха парите много бързо.

И аз им писах в Месинджър, утре уж трябва да ми отговорят по имейл.
Т.е искате да кажете, че и вие сте получили мейл, че са ви върнали повече, отколкото трябва, а превод всъщност няма. Може и в банките да е проблемът за бавното плащане. От Р да има нареден превод, но все още да не е стигнал до нас, както моето плащане все още не е осчетоводено към тях. Луда работа за една рокля....

# 574

И аз им писах в Месинджър, утре уж трябва да ми отговорят по имейл.
Т.е искате да кажете, че и вие сте получили мейл, че са ви върнали повече, отколкото трябва, а превод всъщност няма. Може и в банките да е проблемът за бавното плащане. От Р да има нареден превод, но все още да не е стигнал до нас, както моето плащане все още не е осчетоводено към тях. Луда работа за една рокля....
И при мен същата история. Нямам получен превод още и няма да плащам нищо докато не го получа. Статуса и при мен е "Готова за изпращане". Описаната като върната сума не отговаря на платените от мен артикули. Поне проблема с Мохито се реши--получих съобщение от Спиди вече с вярната сума за плащане.

# 575
tedincence, нито имам получена сума по тези поръчки, нито сумите отговарят на поръчките, нито поръчките са изпратени. Някаква страшна каша е станала..

# 576
От М една поръчка ме чака в магазин - платена е.
От Р едната стои отказана (с наличните артикули, писах за нея тези дни), на другите две сега са сменили датите за получаване, защото вече 10 дена стояха на Препратени към склада. От отказаната нямам получени пари по сметката!

# 577
Е как ще ви искат да върнете сума от върната сума?! Joy Да се оправят! Да са се оправили!

# 578
  • Стара Загора
От Р и аз все още нямам възстановяване за отказаните артикули.
А по въпроса с цените - получавам мейл от Спиди в цена в евро, но когато кликна на линка за проследяване излиза точната цена в лева. Днес или утре ще отида до офиса им и ако ми кажат в евро директно ги отказвам.

# 579
Никой няма да ви каже такова нещо, спокойно.

# 580
Аз снощи получих мейл от Спиди за поръчката ми от Р, от 49 лв на 49 евро. Днес и смс от Спиди е за 96лв. Писах на Р и отговора от преди малко
Скрит текст:

# 581
Reserved имат ли някакъв телефонен номер? Сигурно 20 имейла написах и още не можем да се разберем....имам усещането, че и на имейл отговарят ботове

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:38 от беба28

# 582
  • Бургас
Сега получих мейл, че поръчката ми е изпратена и трябва да я получа на 8.01. Като дойде ще ви пиша.

# 583
Аз имам върната сума днес за липсващите артикули.
А те са още налични.😀

# 584
При мен следобед оправиха сумата и си взех поръчката от Р с правилната цена, но сега получих мейл от Спиди, че утре идва поръчката от Синсей и отново е с двойна цена, писах им сега и на тях един мейл, пък каквото ще да става вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт