Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 46 904
  • 652
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,  някой виждал ли е това палто на живо?

# 631
Може ли линк към палтото? Много ми хареса.
Здравейте, 42 номер палто на Мохито, модел Овърсайз на L или XL отговаря?

На Л отговаря 42. Палтата не са уголемени.

# 632
https://www.mohito.com/bg/bg/palto-s-kolan-739fh-89x

Появи се едно 38 номер и го поръчах. Останало е само 40.
В бежаво има разни номера
Нещо линка не го показва. Потърсете го в палта,  отбележете кафяв цвят във филтъра и ще ви излезе

# 633
  • 🌊
Аз се стреснах от последните мнения за връщането, но за сега не са в нарушение. Куриера си дойде точно на избрания ден и сега почва чакането.
Но си взех две рокли за изписването. Едната въпреки материята, която очаквах да боде и сърби се чувстваше добре, другата с плисе... Някои е разпрал или забравил да зашие страничния цип и трябваше да си ходи.

# 634
Отдавна не съм пазарувала онлайн нито от Р, нито от М, та имам въпрос- нормално ли е цените да са много различни? Примерно ходих да видя едни ръкавици в мола и цената им беше 20 евро, в сайта 10 евро. Други пък в сайта 57лв, в магазина 40лв. С якетата също - намалени и на двете места с 10лв в магазина по-скъпо… мислех, че са еднакви или поне така помнех да е…

# 635
Не, не са еднакви, и на повечето марки в сезоните на намаление така се разминават цените онлайн и във физическите магазини.

# 636
Може ли да ми обясните как става връщането, ако дойде някой балатум да знам как да процедирам. В моя град няма физически магазин

# 637
  • София
Със Спиди, в офис техен или с куриер на място.

# 638
  • вече Пловдив
Здравейте!
От последните намаления в Мохито си купих пуловер от мерино, размер S (който нося), който обаче ми е доста широк.
Има ли шанс да се стесни след пране или да го връщам?
Честно, след прочетените мнения за трудното връщане се чудя дали си заслужава усилията...

П.С. За първи път дреха от сайта не ми пасва, поръчвала съм рокли, поли, панталони - всички са били точно моя размер.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 14:14 от Ваня1975

# 639
Ако е 100% мерино и се изпере на по-висока температура, примерно 40 градуса, е почти сигурно, че ще се свие. Проблемът е, че не е сигурно как ще се свие, т.е. може да не е много съразмерно. Може да е повече на дължина, а по-малко на ширина (примерно).

# 640
34 номер палто наистина ли е ХС или е уголемено на Мохито
1.58/55 кг и без бюст направо се чудя за какво съм

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 16:10 от Съсел@

# 641
32 номер е хs, 34 номер е по скоро s.

# 642
Много благодаря ♥️

# 643
Не, 32 = XXS, 34 = XS, 36 = S
Съсел@, сменяй номера, докато е време.
И докато на Р обикновено са леко уголемени някои модели, на М си отговарят, някои са леко умалени.

# 644
  • вече Пловдив
34 номер палто наистина ли е ХС или е уголемено на Мохито
1.58/55 кг и без бюст направо се чудя за какво съм
По-добре ползвайте таблицата с размери на сайта. Отговарят си, с малки изключения Thinking

Общи условия

Активация на акаунт