Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 36 686
  • 477
  •   1
Отговори
# 465
А има ли размери все още? Защото ако няма не е тъпо намалението. Ако има все още размери от всички съм съгласна.

# 466
Да, има размери - всички, които бяха и преди!

# 467
Много тъпо те карат да се чувстваш, не ми се занимава да връщам и поръчвам наново и просто ще спра да пазарувам от тях!
Това е чиста случайност, не се напрягай толкова. И на мен ми се е случвало.

# 468
Е,хубаво е,че намаляват още..,просто поръчай наново,щом има размери
Аз гледам бая са вдигнали цените..пуловери 300 лева..

# 469
Тази година Мохито на мен толкова много неща ми харесаха, но цените са вдигнати и не поръчах. Явно не всички усещат покачването на цените, защото всичко което бях харесала се свърши бързо без да има отстъпка или промоция (кодовете за абинамент не ги броя). Свършиха буквално за седмица от уикенд до уикенд докато се чудя. Няма лошо, аз смятам че и двете фирми предлагат хубаво качество.

# 470
Аз пазарувам вече само от Мохито. Чакам намаленията. Ризървед с тая доставка от 12 лв, а до Бокснау 9 лв си е направо безумие. Те искат и от доставката да печелят... Вече нищо не поръчвам от тях.

# 471
Мале, даже не знаех за доставката на Reserved. Последно лятото поръчвах, мисля беше безплатна. Това е обир 12 лева / 9 лева. Направо наглост! Кой ще им ги купува нещата с подобна такса за доставка....
Аз някакви кодове търсех точно да спестя едни 10-12 лева, те доставка искат. Значи в такъв случай абонамента за бюлетин и 15% отстъпка се изпаряват. Тогава какъв е смисъла, няма такъв.....
Много жалко..

# 472
Само ако пазаруваш над 80 лв на редовни цени тогава е безплатна доставката. Иначе е 12 лв. Но мен редовните им цени не ме устройват. Simple Smile

# 473
Момичета, навсякъде са качили цените, а уж нямаше. И в темите на другите марки магазини се оплакват.
И за мен е недопустимо такава скъпа доставка да слагат или да няма сума за без доставка, независимо дали на редовни цени или не.

# 474
Значи затова не съм разбрала за доставката. Аз съм между 2 размера и всяка поръчка купувам по 2 артикула от едно и също и после връщам което не ми стане или и двете ако не ми хареса на живо. Акумулира ми се така сума, но няма друг начин ако не са налични в магазина за проба.

# 475
Редовните цени са високи, но намаленията им са добри, за разлика от последните летни намаления на Н&M.
Скоро взех много хубави мъжки дънки по 15 лв.  В Н&M отдавна не мога да попадна на хубави като материя и кройка мъжки дънки. И в Зара съм потресена какви цени искат за това ниско качество и изкуствени материи, пак за мъжката колекция имам предвид. Въобще Ризървд ми остана основната опция за моите мъже, особено като се има предвид, че единият е тийнейджър и всеки сезон дрехите му окъсяват, най-много година да ги носи.
Аз поръчвам до магазин - доставката е безплатна дори за 10 лв. намален артикул. Удобно ми е и връщането до магазин, защото парите ги получавам веднага.

# 476
Разгледах и аз намалението, харесах няколко дребни неща за 60-70 лв, но се чудя искам ли ги наистина с тази доставка.
При тях рядко е имало БД, но поне имаха хубави дрехи на супер цени- имам няколко техни якета и палта за по 10-20 лв, които и с доставка 10 лв си струваха. Сега нищо интересно от намалените връхни дрехи.
Наскоро от Синсей си взех хубави дънкови поли, ще видя и в Мохито, преди ми беше предпочитан сайт за онлайн пазаруване.
В НМ също няма нищо интересно.

# 477
Хора, слагате първо ненамалени за 80 лв в количката и след това си добавяте намалените. Връщате ненамалените заедно с тези, които не ви стават и сте готови. Simple Smile И вълкът сит, и агнето цяло.

Общи условия

Активация на акаунт