Сицилия - 5

• 43 780
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Утре летим за Катаня❤
От Букинг и апартамента ни искат да изпратим снимка на личните карти.
До сега не съм го правила.
Това нормално ли е? Или вече така се практикува?

# 451
  • Beyond the stars
Здравейте,
Утре летим за Катаня❤
От Букинг и апартамента ни искат да изпратим снимка на личните карти.
До сега не съм го правила.
Това нормално ли е? Или вече така се практикува?

Напоследък доста често се практикува, ако ви притеснява - помолете да ги покажете на място или да попълните в адресна карта, когато пристигнете.

# 452
Нормално е. В Испания и Португалия се практикува постоянно.

# 453
Нормално е. В Испания и Португалия се практикува постоянно.
Благодаря ви!

# 454
  • Пловдив
......
Напоследък доста често се практикува, ако ви притеснява - помолете да ги покажете на място или да попълните в адресна карта, когато пристигнете.

В Катания никога не съм виждала домакините ни, винаги е било self check in, така че може да няма как да е на място. За съжаление често няма друг вариант, освен да се изпратят.

# 455
  • Beyond the stars
......

В Катания никога не съм виждала домакините ни, винаги е било self check in, така че може да няма как да е на място. За съжаление често няма друг вариант, освен да се изпратят.

Зависи, да. В Катания точно поради това, че бяхме повече хора помолих да е на място и нямаше проблем.
Последно в Болоня се регистрирахме изцяло през приложение, което изискваше задължително прикачване на документ. Та зависи от концепцията за настаняване на хазаина.
Нормално явление е, поне считано от миналата година, почти винаги се изисква под една или друга форма.

# 456
Вълшебство, попълването на адресна карта не замества представянето на документ за самоличност.
Пращала съм снимка няколко пъти, дори последния път беше след като се настаних в стаята. В повечето хотели снимат документа така или иначе.

# 457
  • Beyond the stars
Вълшебство, попълването на адресна карта не замества представянето на документ за самоличност.
Пращала съм снимка няколко пъти, дори последния път беше след като се настаних в стаята. В повечето хотели снимат документа така или иначе.

Не бих го написала, ако не ми се е случвало. Също като опция предложена от хост.

# 458
Здравейте, има ли някой който да пътува за Катания през Май с Wiiz?Току що видях, че отменят полета ни за 3 май.

# 459
Къде го гледате това за отменен полет. На имейл ли ви пратиха?

# 460
В приложението излизат дати само до април.

Може ли аргументи за/против Ното? Благодаря!

Добре е и Ното, зависи какъв хотел/апартамент ще се намери. Аз избрах Модика, с дневни пътувания до Ното, Рагуза и Шикли и беше добър вариант, там беше и най-изгодно в сравнение с Ното и Рагуза за конкретните дати.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:44 от Bradley Cooper

# 461
Къде го гледате това за отменен полет. На имейл ли ви пратиха?

Да на имейл.

# 462
  • София
Някаква причина написали ли с?

# 463
Има доста отменени полети за май (конкретно на Виц еър), явно правят промени по линията.

# 464
Има доста отменени полети за май (конкретно на Виц еър), явно правят промени по линията.
[/quote
И за есента са отменени. Явно спират линията. За съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт