Сицилия - 5

• 43 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, дами!
Видях, че е повдигната темата за отменените полети на Уиз за месец Май, но дали някой е разбрал каква е причината?
Доскоро гледах, че има дати в приложението.

# 481
  • София
Официално причини не се споменават и такива промени не се обявяват шумно.
Може да са високи летищни такси, слаба натовареност, липса на персонал / самолети, изтичане на договори за подкрепа от власти и т.н.
Според мен при последните 3 спрени дестинации, загубиха битката с Райън.

# 482
Е, все пак пуснаха нови дестинации , Сардиния отдавна трябваше да пуснат, защото от Букурещ имаше линия поне от 10 години.

# 483
Има ли някакви празненства или нещо различно по случай 25 април?

# 484
От летището на Катания ще си хващаме автобус за Палермо , искам да попитам в Палермо на гарата ли спира , защото в гутъл мапс ми го дава на друго място че спира автобуса ?

# 485
С коя фирма? Автогарата е до гарата.

# 486
# 487
Спират на автогарата,която си е точно до централната гара.

# 488
А в Катания на летището има гише на тази фирма и от тях да си купим билети за Палермо  или от шофьора на автобуса ?

# 489
А в Катания на летището има гише на тази фирма и от тях да си купим билети за Палермо  или от шофьора на автобуса ?
Да,при излизане от летището,вдясно има будки на различните автобусни компании и се продават билети. Там са и спирките за различните дестинации. Това е всъщност автогарата на летище Катания .

# 490
  • София
Този петък на 14-ти летим до Катания и направо ще вземем автобус за Сиракуза. Има ли значение коя автобусна компания ще ползваме?

# 491
От летището май че е само Интербус. Поне ние като сме го правили, имаше една спирка, едно гише за продажба на билети и един цвят автобуси (син).

# 492
AST мисля, че също спират на летището.

# 493
  • София
От летището май че е само Интербус. Поне ние като сме го правили, имаше една спирка, едно гише за продажба на билети и един цвят автобуси (син).

Здравейтe, а има ли спирка на автобуса за Сиракуза около Рибния пазар? Там ще отседнем.

# 494
Интербус имат на пиаца Борселино, което е на две крачки от пазара. Там спира и Алибус за/от летището.
AST, другият превозвач, за който говори Брадли - не съм ползвала и не зная.

Общи условия

Активация на акаунт