Ваучери за храна?

• 35 934
  • 834
  •   1
Отговори
# 735
Този месец ваучерите се бавят, защото нямало квота за новата година. Нямаше гласуван бюджет, съответно трябва да се гласува (1-во, 2-ро четене), приемане на бюджета, обнародване в Държавен вестник и след това отпускане на квотите към фирмите-издатели на ваучерите, а те-към работодателите.
Това е обяснение от Томбоу. Казват, че тази седмица вече би трябвало всичко да е наред и да ги пуснат по някое време.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 08:18 от Лимана

# 736
И на нас така ни обясниха.

# 737
Ами аз това го казах още преди три страници, но тук продължиха да твърдят, че работодателите ги бавят.
Явно им харесва да мрънкат срещу работодателя.

DariVale, квалификаци не съм давала. Просто казвам, че не е до 24 от плащането към издателя.

# 738
Не е края на месеца че да се бавят ваучерите.
Няма забавяне.
Откакто съм с ел. ваучери, винаги в края на месеца са превеждани парите.
Веднъж да ви ги преведат рано и после били забавили Joy

# 739
Елора, всяка фирма си изплаща ваучерите по различно време. Някои са настроили зареждането им по картите да е веднага след като работодателя си ги заяви и плати. Други фирми(като нашата) плащаме когато решим, но отмятаме специална дата на която да бъдат "преведени" по картата. Така че всеки е свикнал с определено време, в които ги получава.

# 740
  • Пловдив
Елора, всяка фирма си изплаща ваучерите по различно време. Някои са настроили зареждането им по картите да е веднага след като работодателя си ги заяви и плати. Други фирми(като нашата) плащаме когато решим, но отмятаме специална дата на която да бъдат "преведени" по картата. Така че всеки е свикнал с определено време, в които ги получава.
Точно, на нас ни ги превеждат около 10-ти, а вече сме 20-ти, за мен си е забавяне.

# 741
Преведе ли работодател парите на издателя на ваучерите - до 24 часа се зареждат по картите.
Ако има забавяне то е заради работодателя, а не заради издателите. В по-големите предприятия за нарежда е на превод си има ден или се чака подписа на някой шеф.
Просто преди хартиените можеха да се поръчват накуп за няколко месеца и работниците не усеща ха технологичното време поръчка-плащане-получаване в предприятието.

Това не е вярно, работодателят е платил на 8 януари, със сигурност твърдя това, става въпрос за декемврийските ваучери при нас. Винаги са били зареждани бързо, сега ги няма. Два пъти звъняхме, първия път отговориха, че нямали квота, чакали бюджет и т.н. Втория път казаха, че пускали само на малките фирми, големите ще чакали.....Идънред, за декември става въпрос

# 742
На нас ни обясняваха, че имали някаква останала квота от миналата година, но малко. И може би на по-малките фирми (с по-малко служители) и по реда на постъпване на заявките ги разпределят. Но вече са свършили и всички чакаме. Казаха, че уж началото на тази седмица би трябвало да се нормализират нещата...ще видим.

# 743
Нашите са на 15 число, затова за нас се бавят.

# 744
А нашите винаги в началото на текущия месец, до 3-4то число. Преведени са от работодателя.
Каза ни се че се чакат квоти, бюджет...

# 745
И на тези, които не са ни преведени са платени от работодателя, като си пращаха фактурата думичка не обелиха, че може да има закъснение.

# 746
  • Буркина Фасо
бюджет има - 1/12 от миналогодишния. Smiley
друг е проблема. на 31 януари ще видим какво са превели за изработения месец.

# 747
Не е края на месеца че да се бавят ваучерите.
Няма забавяне.
Откакто съм с ел. ваучери, винаги в края на месеца са превеждани парите.
Веднъж да ви ги преведат рано и после били забавили Joy
Нашете ги преведжат на 10 не края на месеца,нито пък са ни ги давали по рано,изказвайте се подготвен:head_band:

# 748
И на тези, които не са ни преведени са платени от работодателя, като си пращаха фактурата думичка не обелиха, че може да има закъснение.
На коя фирма са ви ваучерите?
На нас Томбоу ни писаха вече 2 или 3 имейла с обяснения, първия на 07.01.25, при все, че след това поръчваме и плащаме нашите. Да не би просто ръководството ви да не ви е подало информацията?

# 749
Към Идънред сме, през мен мина плащането, всичко. Не е проблемът в работодателя ни, категорична съм

Общи условия

Активация на акаунт