Ваучери за храна?

• 39 351
  • 837
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Нямам идея за квотите. Преди ги получавахме около 10 число, от Януари и всичките им административни глупости, вече след 20 то число. Само м. Април беше на 17, но си беше цялата сума.

# 826
Има ли сред вас  с тази карта за ел ваучери?
При нас са тези на Кауфланд и Лидъл.
Всъщност има ли от кого лига да получа информация за ваучери за храна? Интересува ме дали след като вече сме в евро зоната и започнем да работим във евро валута,ще имаме ли право на ваучери за храна?

# 827
  • София
Първо, още не сме приели еврото и второ, защо да няма ваучери?
Не виждам пряка връзка.

# 828
Няма логика да спрат ваучерите, заради еврозоната. В държавите от нея ваучери за храна е имало още преди да си въведат в България и продължава да има. Освен това са полезни, както за работещите, така и за икономиката. Дано на никой да не му хрумва да ги премахва.

# 829
Защо да няма? На Идън Ред от доста време се визуализират в двете валути.

# 830
  • Варна
На някой бавят ли му се ваучерите за този месец? От Идънред твърдят, че нямало квоти. За втори път ми се случва да ми кажат, че нямат квоти и след 10-15 мин квотите са пристигнали. Днес като им се обадих пак същото ми казаха, че днес, най- късно утре щели да дойдат квотите. Започвам да мисля, че някой нещо недоглежда с плащанията и това е само оправдание, но ще изчакам утре. Сериозно се замислям за смяна на доставчика.

# 831
Точно Идънред ни пуснаха ваучерите 1 седмица по-рано.

# 832
Моите днес дойдоха, точно на датата. Идънред.

# 833
И моите на Идънред си дойдоха на датата, която е 10-то число.

# 834
  • Буркина Фасо
и моите дойдоха. почти са изхарчени.

# 835
Здравейте. С кои ваучери имате най-добър опит? Към хората които са ползвали различни. Кои бихте препоръчали за фирма, която сега иска да ги въвежда? Или ако само едни сте ползвали, доволни ли сте?

# 836
Здравейте. С кои ваучери имате най-добър опит? Към хората които са ползвали различни. Кои бихте препоръчали за фирма, която сега иска да ги въвежда? Или ако само едни сте ползвали, доволни ли сте?
Плъкси, доволни сме. Търсете в коя фирма ще вземат най-ниска комисионна. И коя е с най-широка магазин ска мрежа, в която могат да се ползват за населеното място където сте.

# 837
Благодаря много. В София съм, така че магазини има достатъчно. Разликите в комисионната са минимални, имам две оферти и разликата при тях е 0,3%. И аз към Плъкси съм се насочила, но реших да питам и хора с опит с ваучерите.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:29 от Antiohia

Общи условия

Активация на акаунт